Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Danes sem fukal štajerko

Danes sem fukal štajerko

Moram priznat, da ni blo tako kot sem mislil. Štajerke, od sedaj obvoz, predvsem pa higiena!!!!

Odgovor na objavo uporabnika
en dolenc, 06.05.2022 ob 21:04

Moram priznat, da ni blo tako kot sem mislil. Štajerke, od sedaj obvoz, predvsem pa higiena!!!!

Kaj ti ni vstal ali kako?

Hja, veš, tisti cviček, ki ga zliješ vase, naredi svoje pa potem tiček ne stoji. Štajerke pa želijo trde tiče pa vzdržljive tudi. Pa verjetno je zahtevala še kondom pa je bilo konec s tvojo moškostjo.

Glavno,da mene nisi sploh če si močvirnik 🙂

Meni se zdi, da tole ni Dolenc, je bolj verjetno LJČan oz. močvirnik. Pa ja, ura je polnoč, dec ne more, … mehka cura pač. Kaj bo Štajerka z močvirnikom z mehko curo?

Jest jo imam, lahko, ob ovozu pòdarjenwgq  Žuval veš vodo je. Priseljenje, umestitete,se  če he reþjo bari ropotajo favne z oznako.        ???????☺

Odgovor na objavo uporabnika
Špetirji, 06.05.2022 ob 23:12

Jest jo imam, lahko, ob ovozu pòdarjenwgq  Žuval veš vodo je. Priseljenje, umestitete,se  če he reþjo bari ropotajo favne z oznako.        ???????☺

Ziv Žav aŕxjarkoli je nabijanje buzbal ali di xy hodkabjexsmehà do boči vpa ba vusz jere ibzja na glas in prosìn;na avtobusu, resnem Nina aorwmsrva; ima otrike þwhar ; bo bi treba volj na bisug; se ne umivajo otroci tudi in caprajo po sedežih; da sem taastara. Froc sončki. A operete, da se ba bjih zmusedm sfuzlanje je bilo poln kurac imam sončkov, vse povečani na sedežih s shperģami. Kot tmrohi, ki jih delate za,509 dodatka.čusrilnico naj pa sebi plačam krwtenuxstaršev   Bom dala za sabo malce ?????

Olika pri frocih ali tastari he toliko, ki bi vztrajal, jaj si vprašal ???????????????????????

Kvazicrenime ?‍♀️☺☺☺ good a least day

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close