danes se mi res ne da kuhat
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › danes se mi res ne da kuhat
Kaj naj naredim?
Da bo vsaj nekaj na mizi na hitro?
Jaz sem dala filane paprike iz skrinje, tebi pa ni druge pomoči kot da skuhaš makarone in jih povaljaš v prepražene drobtine, zraven pa solato in za en čas bo že mir.
Jabke, lešnike, rozine daš na mizo, vmes še kakšna banana, pa bo instant kosilo!
Hvala za pomoč.
Sicer nekaj razmišljam o mareličnih knedlih s skuto…eh, pa juho z vrečke, pa bo…
Ker imam samo še nekaj graha.
Pa puranje meso imam še..najbolje, da se spravim na delo, samo kaj, ko je lenarjenje dosti lepše.
mene ponavadi reši pašta+pesto
Na maslu prepraži drobno sesekljano čebulo in vrzi gor par jajc, posoli, popopraj in zraven kruh.Bo takoj narejeno!
puranje meso+grah+riž(+parmezan) = fina enostavna rižotka
tudi jaz tako, berem mon in se smejim kot počena na temo gere richard in ono o mimi kiklah in smrdljivih gatah, vsaj malo smeha na ta sončen ponedeljek-svetovno
klinc gleda politiko, minimalce, podporo in še kaj,
smejmo se. mogoče pa nas to reši
Imam salso v kozarcih. Ko se mi ne da kuhat, ali res ni časa, skuham široke rezance,prelijem s salso, malo parmezana, narežem paradižnik in v 5 min je na mizi.
Ne da se ti kuhat, pa bi delala marelične knedle s skuto? To se meni sliši približno tako, kot če bi rekla, da bos shujšala s tortami.
Forum je zaprt za komentiranje.