Danes praznuje ena fejst babi tega foruma
Tako, pa se še jaz pridružujem gori čestitk in iskrenim željam in želim veliko zdravja in dobrih jedi, ki pridejo izpod tvojih rok.
Aja: v petek smo se na hitro odpravili na izlet na obalo – seveda je bil glavni razlog SONCE in ko smo se peljali mimo KP kopališča, sem ti v mislih poslala lepe in tople pozdrave.
Lep pozdrav na obalo!
Ines
Čeprav malo pozno – nekaj dni nisem nič pokukala sem (pa recimo iz upravičenih razlogov) – babi prisrčne čestitke na najbrž zelo sončno Primorsko. Želimi ti še naprej tako uspešno vrtenje kuhalnice, pa da bi vso to ljubezen do dobre kuhe še naprej delila z nami.
P.S. – no rojstni dan imava pa na isti dan, pa moj mož tudi 🙂
lp tinca
Hja najbrž res – pri nas v službi nas je v oddelku od 10 ljudi kar 5 škorpijonov. Kadar seka kakšna luna je res pravo kačje gnezdo!
No meni pravijo da nisem čisto pravi škorpijon, ker sem po naravi bolj umirjena, je pa zato mož za oba. Drugače smo pa prav fejst, pa radi imamo zabavo, a ne!
Hvala za čestitke.
lp tinca
babi pazi ogi na udaru
Spoštovana Gospa UČITELJICA
Rad bi napisal nekaj lepega-pa je je ogromno napisanega
Pišem ,torej je še kaj za pisati ,če je le volja in želja ,da se pridružim
vsem ki so ti že čestitali,voščili….(dasiravno ne med zadnjimi).Po prebranih
ti poslanih čestitkah in željah imam občutek,da si prava “zločinka”-vsi te poznajo,vsi te poslušajo in vprašujejo za nasvete pri naslednjih podvigih
na tvojem zločinskem področju -če pa ne uspejo je kriva BABI!!!Sedaj pa obrniva zločinko v svetovalko oz.dobro dušo in zopet dobimo BABI- vedno z nami z nasveti in grajami-mislim nase,dokler mi nisi pomagala dojeti bistva tega foruma in sem prav vesel da sem se prebudil iz poletnega
spanja ob pravem času.OBLJUBIM da je prihodnje leto moja čestitka prva.
Po mojem prepoznavnem uvodu,pa malo zares,ti pošiljam recept-napisan samo zate.
Vzami list papirja-balega in ne mastnega,suhe barvice ali flomastre-ne voščenke,ker so mastne.Nariši vazo z rožicami ki so ti najbolj všeč in pod
vazo napiši:IZ DNA SRCA VSE NAJ NAJ ,ZA ROJSTNI DAN-OD OGIJA
Hvala, kratka beseda, a iskrena in lepa.
Vse naredila po navodilih, kot v šoli:
Pravi risalni list malo hrapav, najljubše navadne barvice GIOTTO, v nepobarvanem lesu, ki me spremljajo od mojega otroštva in tako posebno dišijo.
Kdor jih pozna, ve o čem govorim.
In narisala šopek vijolic tako, kot smo jih risali v prvem razredu.
In v majhno vazico postavila.
Lep večer:) Babi
Forum je zaprt za komentiranje.