Danes praznuje ena fejst babi tega foruma
Draga babi,
iz vsega srca prihajajo naše želje in misli iz našega brloga do tebe … ob tem se mi je sedaj utrnil en preblisk … nekje sem prebrala:
BABIČINA DOMAČA MARMELADA
JE V KOZARCE SPRAVLJENA LJUBEZEN.
Ob tej zares prekrasni misli takoj pomislim nate.
Želim ti zares lepih zapisov v srčku na ta dan, kakor tudi vse dni v letu … lepo praznuj …
Lepo in rada se imej in veliko se smej :o))))
Medvedek Pu s svojimi medvedki
Draga Babi,
obilo zdravja in sreče ti želim. Ostani še naprej tako prisrčna in topla oseba ter nas prosim še naprej razveseljuj s svojimi edinstvenimi prispevki na tem forumu.
Želim ti prečudovit dan. Pri nas je sicer siv, a verjamem, da pri vas sije sonček – če že ne zunaj, pa gotovo v vašem domu 🙂
P.S.: vidim, da sva samo 3 dni narazen 😉
Hej in najlepša hvala za tele prisrčne čestitke, prav vsem po vrsti.
Iz srca hvala :)))
Zakaj ne prej?
Ugibate lahko!
Vidite strešice? Šele zdaj zagnan nov PC. Da, RD darilo.
Fantazija, hiter, da ga komaj dohajam in…vsemogoče zadeve;) saj poznate.
Star prenosnik je že dobil novega lastnika v osebi prirsčnega fantiča iz soseske, ki mu bo še služil nekaj časa, vsaj upam.
Sem se malce težko poslovila, ker me je uvedel v prve korake in preko njega sem spoznala vas, krasne deklice.
Ampak tale, ohoho!
In dobila bom še kopjuterski telefon, ali kako se temu reče. Joj, kam hiti elektronika! Ko bi vsaj koristila še norim glavam, ki po svetu delajo ZGAGO !
Vnuk je rekel: Babi mi sledi. Ne boji se napredka!
Če ne bo prav vseh strešic, se opravičujem:) Te črke so tam nekje pri strani in kar pozabim nanje. Zame nekaj let niso obstojale:))) na tipkovnici , seveda.
Imela sem lep dan in še s sončkom obsijan !!!
Staša, vem, vem …še pesmico sem ti napisala lani ali leto prej:)
Kožuhasti medo, …že pridno brala:) Hvala
Joj, kako majcene stvari dobro denejo duši, moji že! Kdo pa rabi velike?
Miren lep večer Babi z obale
Babi, jaz se oglašam malce pozno, pa vseeno – želim ti vse naj naj naj naj in upamn, da si lep dan preživela med tistimi, ki jih imaš rada in ki imajo radi tebe.
Jutri gre del naše družine k vam na Primorsko (jaz na žalost malo bolj počivam, ker se me je lotiil zorn prehlad) in jim že nekaj dni zagotavljam, da je tam lepo ne glede na vreme.
Upam, da je bilo tudi pri tebi danes tako!
Lep pozdrav!
Draga Babi,
tudi jaz se pridružujem voščilom.
Brez tebe in še nekaterih bi bil ta forum zelo siromašen.
Hvala za milijon tvojih nasvetov, iskric…
Če se ne motim, si učiteljica (upokojena, ne?).
Zlahka si predstavljam, kako fejst in zlata učiteljica si bila.
Takih ne delajo več!!!!
Ko sem šla prvič v šolo, mi je mama rekla, da moram učiteljico imet za drugo mamo. Na srečo sem v življenju imela veliko takih zlatih drugih mam.
Takih kot si ti!
Malo z zamudo, pa še moje voščilo. Še mnogo zadovoljnih let ti želim, draga Babi.
Je pa tako, da je starost večkrat stanje našega duha. Tvoj, draga Babi je pa mlad in prešeren kot na koncu najstniških let. Izkušnje, ki so ti jih prinesla leta, pa rada deliš tistim, ki te prosimo za nasvet.
Upam, da na svoj rojstni dan nisi jokala tako kot so moja stara mama, ko so dopolnili 69 let in so rekli no sedaj sem pa stara, ker sem že v sedemdesetem. Pa so nato z nami še 23 let praznovali njihove in naše obletnice.
Hvala za take babice.
Mateja
Babi, vse najboljše!!!!
Malce pozno, pa naj zato vseeno še toliko bolj velja! Upam, da vsak dan posebej veš, kako zelo si s svojimi nasveti, izkušnjami in toplimi besedami obogatila vsebino tega formua in tudi naših življenj. Čisto zares, pa naj se sliši še tako patetično. A veš, kolikokrat doma rečem kaj o tem, kar si napisala, se spomnim na kak tvoj nasvet pri kuhanju ali kar tako in moj dragi vedno znova reče – a to je tista Babi s tistega tvojega foruma, ne?
In prepričana sem, da se te reči dogajajo vsem nam.
Babi, ti si zakon. Da boš dolgo zdrava in da ti bo računalnik dobro služil!
Lep pozdrav z meglene Štajerske,
Val
Forum je zaprt za komentiranje.