Danes pcr
Jaz sem bila pa danes v knjižnici, v drogeriji, v pekarni in ga nikjer niso kontrolirali, in kaj sedaj? Je pa sistem v knjižnici za dol past – prej si vrnil knjigo na avtomatu, iz posebne police vzel rezervirano, si jo izposodil na avtomatu in zapustil knjižnico brez osebnega stika. Sedaj moraš poklicati knjižničarko, ta vzame kartico, poišče knjigo, jo izposodi in ti jo prinese pred vrata (no, meni je to naredil varnostnik), kar pomeni, da sva imela dva stika. Logično, ne, ampak v teh ukrepih itak nič več ni logičnega.
CrazY FroG ?, 15.09.2021 ob 14:33
Žvižgaj ja in širi provokacijo. Ljudje se ne zavedate, da človek v stiski hitro poseže po radikalnem odzivu, ne bo lušno, ko bo, če bo, eskaliralo.
ne vem no, v Sloveniji je kar nekaj ljudi, ki so pribežali iz vojnih področij, največ najbrž tako mirobljubnih Bosancev, ki so se prav zavzeto klali 20 let nazaj. Mislim, da je za tipkovnico zelo fajn razmišljat, kako bo eskaliralo, se ljudem odtrgalo, ampak ko ti bo budala res nastavila nož na vrat boš drugače piskal. Eni bi prav uživali v vojni očitno, ker mislite, da se bo to dogajalo drugim. Vi bosta pa na varnem doma na sociali in walt vam bo hrano dostavljal.
mijav mijav, 15.09.2021 ob 14:37
ne vem no, v Sloveniji je kar nekaj ljudi, ki so pribežali iz vojnih področij, največ najbrž tako mirobljubnih Bosancev, ki so se prav zavzeto klali 20 let nazaj. Mislim, da je za tipkovnico zelo fajn razmišljat, kako bo eskaliralo, se ljudem odtrgalo, ampak ko ti bo budala res nastavila nož na vrat boš drugače piskal. Eni bi prav uživali v vojni očitno, ker mislite, da se bo to dogajalo drugim. Vi bosta pa na varnem doma na sociali in walt vam bo hrano dostavljal.
Ti raje dalje mjavkaj, kaj več ti očitno ne steče.
Darwin893, 15.09.2021 ob 15:18
Danes si bila v Ljubljani: v Delavski hranilnici, na Petrolu , v Tusu- Btc,.,na kavici . In povsod so izvajali fašizem.
In temu ploskaš ter praviš Bravo?
——————————
Zanimivo bi te bilo videti, ko te posiljujejo sredi ceste med tem ko bi mimoidoči dejal Bravo, končno je dobila kar je iskala.
Namenjeno @Manyya
Forum je zaprt za komentiranje.