Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Danes pa je tko lep dan

Danes pa je tko lep dan

Kako je super, ko se zbudiš v tako lepo, sončno in čisto jutro. Vau. Že zjutraj sem srečna. Hodim po mestu (imam srečo, da grem v službo peš) in mi gre na smeh. Me včasih kateri kar mal čudno pogleda hihihi.

Tudi včeraj je bil lep dan in predvčerajšnjim…:).

Ja lep dan. Včeraj pa toča 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

…že kar preveč pocukran, a ne? Skor kičast? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

…že kar preveč pocukran, a ne? Skor kičast? :))[/quote]

Vikendi so vedno najlepši, ne glede na vreme:). Ponedeljki pa preveč realni:)).

…že kar preveč pocukran, a ne? Skor kičast? :))[/quote]

Vikendi so vedno najlepši, ne glede na vreme:). Ponedeljki pa preveč realni:)).[/quote]
Danes je realno lepo vreme…. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj spet zasmrajate temo?!

Jasno da je lep dan! Prečudovit, mrzel, ne piha. Še malo pa se bo tolilo ogrelo da bom šla lahko ven za malico.

A ti greš ven na malico samo, ko se dovolj ogreje? 🙂
Zdej ne vem al nimaš za obleč al ti pa streha pušča in te je sinoči zmočilo… :)))
Za malico bo pa suh kruh al bo še skuta zraven? Mogoče je GF kaj ostalo od sladkega vikenda… 😉 :)))

Calm down:). Včeraj bi morala iti ven, ko je divjalo neurje, ker potem ne bi imela današnjih težav:).

A bi tole vaše “???” naj bilo smešno?

EnTip ne zasmarajaj teme 😉

EnTip ne zasmarajaj teme ;)[/quote]
Ste jo že dovolj, res je 🙂

EnTip ne zasmarajaj teme ;)[/quote]
Ste jo že dovolj, res je :)[/quote]
To pa ni raes! GF ima čist nov parfum!… :)))

To pa ni raes! GF ima čist nov parfum!… :)))[/quote]
Aja? A to tak smrdi? Hvala za info… sem že mislil da je kaj z mojim monitorjem narobe…

Aja? A to tak smrdi? Hvala za info… sem že mislil da je kaj z mojim monitorjem narobe…[/quote]
Žal je monitor ispraven… za tvoj nos pa nisem glih prepričan…. 😀

A veš, da sem danes zjutraj razmišljala, da je že čas, da si kupim kakšnega novega:).

A veš, da sem danes zjutraj razmišljala, da je že čas, da si kupim kakšnega novega:).[/quote]….in jaz sem ga že zavohal!? 😀
Ne morš belivat…… 😀 😀

A veš, da sem danes zjutraj razmišljala, da je že čas, da si kupim kakšnega novega:).[/quote]….in jaz sem ga že zavohal!? 😀
Ne morš belivat…… 😀 :D[/quote]

Ne pretiravaj:). Če se dons odločim za nov parfum, ga bom morda kupila čez en mesec:). Ker to zahteva čas, to ni odločitev enega dneva:).

….in jaz sem ga že zavohal!? 😀
Ne morš belivat…… 😀 :D[/quote]

Ne pretiravaj:). Če se dons odločim za nov parfum, ga bom morda kupila čez en mesec:). Ker to zahteva čas, to ni odločitev enega dneva:).[/quote]Celo to! Za mesec vnaprej ga lahko zavoham!? 😀

Prevsem pa so lepe vaše službe, da lahko od tam……

….beremo kar drugi napišete? :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close