Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes je dokončno umrl Rock’n’roll – umrl je Charlie Watts

Danes je dokončno umrl Rock’n’roll – umrl je Charlie Watts

Počivaj v miru legenda.

r.i.p

:((((((

uhh, naj počiva v miru. Ko sem ga videl na velikem ekranu v Avstriji pred tremi leti (95.000 duš, jst stal nekje v sredini, pred mano gužva in za mano ista gužva) se mi je glih on zdel tak najmanj čvrst od teh štirih mušketirjev, veteranov.

Danes je pa res rock umrl, takšnih žal ne delajo več :/ Pravi rock z dušo, ne pa to naštancano na računalniku in instagramu.

Jaz sem jih videla v tujini, ko so igrali pred 150.000 glavo množico, res nepozaben koncert.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 24.08.2021 ob 19:30

uhh, naj počiva v miru. Ko sem ga videl na velikem ekranu v Avstriji pred tremi leti (95.000 duš, jst stal nekje v sredini, pred mano gužva in za mano ista gužva) se mi je glih on zdel tak najmanj čvrst od teh štirih mušketirjev, veteranov.

Tudi jaz sem bila na tistem koncertu in dobila enak občutek.

Dok nam je Iggy Popa, biće rokenrola.

GRETKA nepr, 24.08.2021 ob 22:32

Tudi jaz sem bila na tistem koncertu in dobila enak občutek.

lepo, sem si rekel takrat, če bodo spet prišli nekam v bližne kraje, da bom šel spe, čeprav je bil teren katastrofalen zaradi dežja.

Me prav zanima, če bodo imeli še toliko energije in, če bodo še tako motivirani na nastope. Za kakšen koncert verjetno še, da se njemu poklonijo, za turnejo pri teh letih in brez njega pa dvomim.

Charlijeva smrt ni presenecenje, presenecenje je to, da je Keith se ziv :).

Sicer pa, enega od Kamnov, gospoda med Kamni, ni vec.

Rokenrol!

Balos, 25.08.2021 ob 10:51

Charlijeva smrt ni presenecenje, presenecenje je to, da je Keith se ziv :).

Sicer pa, enega od Kamnov, gospoda med Kamni, ni vec.

Rokenrol!

:)))))) prvi odstavek :)))) sam res.

g.Wattsa sem si od nekdaj predstavljal kot deda,ki sedi,z deko pokrita kolena,na nogah pa tisti visoki copati,mehki.kot iz flisa ter s klipsnami

bosta pa na drugi strani debatirala s Keith Moonom,the WHO.ki je pokojni že od 78 ega.ko sem imel 17

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close