Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes dajte policisti dobro nalomit antivakcerje in delomrznžeze

Danes dajte policisti dobro nalomit antivakcerje in delomrznžeze

Prav vidiš jih, te teoretike zarot, niti počesat se ne znajo, v strganih oblekah se sprehajajo naokrog, sociala in preveč trave ter visenja na netu naredi to.

Policija, danes jih dajte nalomit. Mi smo z vami, pridni Ljubljančani!

Sram te bilo. Ti si privoščljiv, ne pa priden Ljubljančan.

Se strinjam. Dajte jim pokazat hudica,  klincevim protestniskim ovcam in anticepilcem.  Uporabite vsa legalna sredstva, najbrz nimate samo solzilca.   Unicili ste nam mesto.

Odgovor na objavo uporabnika
Amarillis, 20.10.2021 ob 13:39
    Se strinjam. Dajte jim pokazat hudica,  klincevim protestniskim ovcam in anticepilcem.  Uporabite vsa legalna sredstva, najbrz nimate samo solzilca.   Unicili ste nam mesto.

Ja če se pa s sprehodom uniči mesto, potem pa ne vem kam smo prišli.

Uničujejo pa mesto tisti, ki uporabijo represivna sredstva, zalivajo ulice, da kante letijo po ulici in preganjajo množice…

Sem cepljena, nisem anticepilec, to, da izkazujete proti drugim ljudem toliko agresije je bolj nevarno kot vsak virus in cepivo.

Sam to bom tle pustila: Kazenski zakonik, 297. člen (Javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti).

Bananka spanka, 20.10.2021 ob 13:42

Ja če se pa s sprehodom uniči mesto, potem pa ne vem kam smo prišli.

Uničujejo pa mesto tisti, ki uporabijo represivna sredstva, zalivajo ulice, da kante letijo po ulici in preganjajo množice…

Sem cepljena, nisem anticepilec, to, da izkazujete proti drugim ljudem toliko agresije je bolj nevarno kot vsak virus in cepivo.

Ja, vi ste nam uničili mesto. Ne samo mesto, državo! Lej kok mamo novih primerov.

Policija, dajmo zatret to golazen. Vsa možna sredstva.

Sanjaš i duvaš u veter. Maš polno rito,da čivkaš.

Strgan… I omer je hodo poderan… Pozabil sem… Ko so zavzeli mesto… In je sel po kljuce Bogomolj al zakladnice… Sluga jaše, a Omer sav poderan voda kamilu. Direkt pred te veljake. Sva telad zinula gore u slugu. Omera niko nije hteo ni da pogleda… A khalifa. Glavni.

Sm enkrat razmisljal o tem…. Pazi modrost. Ce bi bila smicalica… Ubil bi slugo.

Jst to ko sm slisu… Poderan… Uh… Ovaj je bio neki…

Dobar dobar!

Pol sm js slisu za to. Ko sem ze pocel to.

Vidis… Kaj pa ce bi res bil tako… Poderan raztrgan nikakav… A tako bi ti mene tretiro a? Tako a? Super, ne…

Ima jos o Omeru. Ejjj. O Ti Živi Postojani Održavatelju… Prizivam Te svim Tvojim imenima podari mi da budem u dzenetu i sa njim. Amin.

Senza736, 20.10.2021 ob 13:37

Sram te bilo. Ti si privoščljiv, ne pa priden Ljubljančan.

Spizdite v vaše vasi protestirat našo mesto pa pustite pri miru

Zdaj ste cepilci pokazali svoj pravi jaz. Toliko agresije, privoscljivosti, zaničevanja ni bilo še nikoli. Skratka janšisti, takšni kot vlada. Ampak tudi karma se bo vrnila, zapomnite si to.

Corcodrillo, 20.10.2021 ob 14:19

Spizdite v vaše vasi protestirat našo mesto pa pustite pri miru

Tvoje mesto Ljubljana je ravno toliko kot moje, pa čeprav sem iz Kranja. Kapiš? Teslo zabito, ki misli, da če ima nepremičnino v Ljubljani, da je to njegovo mesto. Butalec eden sluzasti.

kaj je tvoje mesto, 20.10.2021 ob 14:57

Tvoje mesto Ljubljana je ravno toliko kot moje, pa čeprav sem iz Kranja. Kapiš? Teslo zabito, ki misli, da če ima nepremičnino v Ljubljani, da je to njegovo mesto. Butalec eden sluzasti.

tvoje mesto je gnili smrdlijivi Kranj in tam tudi ostani. tvojega ni pravzaprav nič ti socialar

Daj čefur, da se ne boš še razpočil. Mama ti je iz juga in sedaj živite v kletki 2x2m2 v Ljubljani in misliš, da si pojedel vso pamet tega sveta. V resnici si pa en navaden bosanc blokarski.

Glavno mesto bi morali preselit v Trebnje ali Črnomelj, pa naj Ljubljančani sesuje najlepše mesto do tal, če imajo tako željo.

Ljubljancani nocemo protestov. Ne maramo protestov, anticepilcev. Ne maramo norenja po Ljubljani.          Anticepilci s tem si delate slabo uslugo.  Dost je tega !

Ljubljancani nocemo protestov. Ne maramo protestov, anticepilcev. Ne maramo norenja po Ljubljani.          Anticepilci s tem si delate slabo uslugo.  Dost je tega !     Podpiramo policijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close