Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes bomo pred parlamentom

Danes bomo pred parlamentom

Danes ob 18.00 bomo pred parlamentom, orvič v lajfu, pridemo vsi starši z otroki vred.

Če boš tam, vzemi s sabo petlitrsko plastenko vode, žejen boš nepopisano.

Odgovor na objavo uporabnika
Dovolj je, 15.09.2021 ob 00:45

Danes ob 18.00 bomo pred parlamentom, orvič v lajfu, pridemo vsi starši z otroki vred.

Z mojim bova šla ven jest, nato pa v šoping.Sva pač oba cepljena in greva lahko kamorkoli, ne samo pred parlament…

jaz pa tako, 15.09.2021 ob 04:14

Z mojim bova šla ven jest, nato pa v šoping.Sva pač oba cepljena in greva lahko kamorkoli, ne samo pred parlament…

pokazat dokazilo, si nadet masko, razkužit roke, držat distanco, ker ste boge reve tako občutljive, na dihanje po vratu. Vse to, jaz že sedaj počnem pa nisem cepljen.

in boš mogla, 15.09.2021 ob 06:54

pokazat dokazilo, si nadet masko, razkužit roke, držat distanco, ker ste boge reve tako občutljive, na dihanje po vratu. Vse to, jaz že sedaj počnem pa nisem cepljen.

Boš pač sedel doma .In gledal TV.

Ob 6h zvečer, ko ni nikogar več nikjer in so parlament že pometli?

Res si nič ne upate.  Ob 6h zjutraj  vam mora zmanjkati goriva na vseh ulicah do parlamenta .  In vseh cestah.

Predlagam da Krek ne sme tankat. Mora iz kp v lj vsak dan z biciklo. Da mu pride kri iz pozresnega trebuha v glavo. Da mu proradi pamet. Pa se shujsal bo. ?

Jaz ko ga vidim mu bom prepovedala vstop v trgovino in bencinsko. Sem se vceraj zaklela.??

Dosti je. ???

Tudi jaz grem v soping v center.  Upam, da ne naletim na psihote- anticepilce.

Mislim, da so gospod firer danes v CE na sejmu

Upam, da vas danes pride čimveč.

Kontaktiralo nas je vodstvo policije. Danes na uporu ljudstva pričakujejo zares veliko število ljudi ter naprošajo za mirnost, sami pa ljudem ne bodo povzročali težav.
Pozivamo vse svobode željne ljudi k mirnem protestu, saj bo tak najbolj učinkovit.
Zgodi se, da oblast sama aktivira skupine izgrednikov, da bi očrnila upor. Zato opazujte, snemajte, opozarjajte.
Predvsem Vas pa prosimo za korektnost do policistov. Tudi oni so danes na naši strani!
Slišalo se nas bo. Moč in svoboda ljudem!

Izobraženost ni to, da si zapomniš podatek, da je Hitler ubil 6 milijonov Židov.

Izobraženost je to, da razumeš, zakaj so milijoni poštenih Nemcev verjeli, da je to potrebno.

Izobraženost je to, da znaš razbrati znake, da se zgodovina ponavlja.

Noam Chomsky

Sem cepljena, ampak tole zame ni normalno. Vi si pa se takole ven mečete. Res smo vsi ovce, ki nas obračajo. V imenu zdravja nam kratijo pridobljene pravice, nas kradejo,….. Me prav zanima, če danes v Celju tudi imajo obvezen PCT, ko se bosta zlizala nas PV in Orban. Vse na naš račun seveda.

jaz pa tako, 15.09.2021 ob 06:58

Boš pač sedel doma .In gledal TV.

Ne smeš. Kršiš odlok. Nič buljenja v tv

Nič ne bo, ko je folk hlapec.

res nica, 15.09.2021 ob 10:35

Kontaktiralo nas je vodstvo policije. Danes na uporu ljudstva pričakujejo zares veliko število ljudi ter naprošajo za mirnost, sami pa ljudem ne bodo povzročali težav.
Pozivamo vse svobode željne ljudi k mirnem protestu, saj bo tak najbolj učinkovit.
Zgodi se, da oblast sama aktivira skupine izgrednikov, da bi očrnila upor. Zato opazujte, snemajte, opozarjajte.
Predvsem Vas pa prosimo za korektnost do policistov. Tudi oni so danes na naši strani!
Slišalo se nas bo. Moč in svoboda ljudem!

pišeš, kot da smo leta 1941…

Zbralo se vas bo samo peščica in nikogar ne zanimate.

Komaj smo se ogreli, pa imamo srajce za ožet.

Zakaj si pa pred udeležitvijo protestov niste pogledali grafe, kako se okužbe in mrtvi zaradi covida eksponentno rastejo.

A ste funkcionalno nepismeni ali samo egoistični? A veste da bodo volitve čez par mesecev? Pa a veste da v Franciji in ZDA je cepljenje tudi obvezno. Da ne omenjamo da v določenih državah ni obvezno, pa je precepljenost 80% in še več…
V Sloveniji sem vedno občudoval kako so ljudje polni samega sebe in se obnašajo kot da vsak vse ve ampak ko se gre za pa državo in pripadnost do države, pa nobene nacionalne zavesti. In ta protest kaže ravno na to. V času poslabšanja covid razmer se protestira in ruši dobre stvari. V vseh državah EU se pogoji zaradi množičnih okužb povečujejo in kaj je razlika če bi vlado vodila leva ali desna opcija. Nič.

Ja seveda je nepismena, še slovenske besede za “življenje” ne pozna in piše popačenko iz angleščine- lajf.

Politi cucki na volitve ne hodite. Ostanite na deponiji.

in ko bo twitler se spomnil, da morata za desert na terasi gostinskega lokala pozreti se drek, ker se je on odlocil, da je to v imenu zdravja, bosta tudi to naredila…

bravo neumnezi, k sreci je nekaj se pametnih v tej drzavi

Seveda je obvezno v ameriki… Ce so pa suznji… Dolg je denar suznjev. Kaksna amerika stari… Vecja mesta ok… Ostalo so samo trailer parki in montazne garaze. Revscina taka da nebi verjeli. Pa ze po mestih mas ob cesti ljudi ki spijo v sotorih v kartonastih skatlah…

Pusti ti te stevilke pa porocila… Kdo jih je delal? Dej no… Ne se zajebavat.

Kaksna pripadbost in borba za drzavo? Za tole se borit? No povej mi kaj dobrega se rusi? Škoda je samo tistih oken na parlamentu.

Anonimno 5973, 15.09.2021 ob 22:37

Zakaj si pa pred udeležitvijo protestov niste pogledali grafe, kako se okužbe in mrtvi zaradi covida eksponentno rastejo.

A ste funkcionalno nepismeni ali samo egoistični? A veste da bodo volitve čez par mesecev? Pa a veste da v Franciji in ZDA je cepljenje tudi obvezno. Da ne omenjamo da v določenih državah ni obvezno, pa je precepljenost 80% in še več…
V Sloveniji sem vedno občudoval kako so ljudje polni samega sebe in se obnašajo kot da vsak vse ve ampak ko se gre za pa državo in pripadnost do države, pa nobene nacionalne zavesti. In ta protest kaže ravno na to. V času poslabšanja covid razmer se protestira in ruši dobre stvari. V vseh državah EU se pogoji zaradi množičnih okužb povečujejo in kaj je razlika če bi vlado vodila leva ali desna opcija. Nič.

In katete so to dobre stvari?? Napiši mi samo eno samcato dobro stvar.

Čudno ane koliko kovidnih bolnikov je kljub temu, da so cepljeni. Torej cepivo ne pomaga. In terorizirali nas bodo dokler bomo to pustili.  Nekateri debili se boste zbudili šele takrat ko vam bodo zastrupili in vzeli otroke. Ker za to se pravzaprav gre.

Joj opice majmunske – pa cepite se že enkrat!

Policajci vas ne bi trebali s pendreki mlatiti. Morali bi vas enostavno s injekcijami pocepiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close