Današnja Tarča – gledate
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Današnja Tarča – gledate
Današnja Tarča je pa zanimiva – Šarec, Mesec, Tonin in Hojs- Piiiinnnnggg – Poooooonnnnnggggg….
Današnja Tarča je pa zanimiva – Šarec, Mesec, Tonin in Hojs- Piiiinnnnggg – Poooooonnnnnggggg….
Hojsa ne morem gledat. Non stop skače v besedo in pametuje.
A ima tale Hojsi kaj otrok al pa vsaj ženo? Ker če se doma tako obnaša, kot se zdajle v studiu, se jim grozno piše.
Razen če niso že vsi v kakšni varni hiši.
Taki motnji se reče MOM, a ne?
Sami klovni. Eden vecji od drugega. Kdo bo ta cirkus gledal.
Pri nas doma že dolgo ne gledamo nič političnega, ne poročil. Nič. Dokumentarci, živali in kaj podobnega.
A ima tale Hojsi kaj otrok al pa vsaj ženo? Ker če se doma tako obnaša, kot se zdajle v studiu, se jim grozno piše.
Razen če niso že vsi v kakšni varni hiši.
Taki motnji se reče MOM, a ne?
Za mamo vemo, da jo ima.
Pogrešam našega gospoda dr. KREKIJA, baje ima rad pohane piščance,dva zmaže z veliko porcijo pomfrija.
Hojsa ne morem gledat. Non stop skače v besedo in pametuje.
Se ni dalo gledat. Hojsa že tako težko ( in njegove izjave), tukaj je bil čisto nemogoč.
Pogrešam našega gospoda dr. KREKIJA, baje ima rad pohane piščance,dva zmaže z veliko porcijo pomfrija.
Nisi slišala da ga je šnela dala v kletko pred mcdonalds na hujšanje in hodi okrog njega ga pikat z injekcijo, tip ves presran ?
Ta baba: bravo, tako je treba! Ga bo žena pocrkljala,ko ga gospa-gospodična Šnelca odklene iz kletke. Ja,kako ga je pa spravila v kletko?
Para Bellum, a res ima njegova mama težave s psiho?
Saj pol ni čudno, da se mu frklja. Te stvari so dedne.
Ampak njegov šef se je vsaj zdravil, čeprav neuspešno, on pa nič, al kako?
Tudi mene zanima kdo je to “mi vemo” kdo je to MI? Očitno eni “vejo” veliko o policajih in njihovih svojcih, se že družijo … Taki so bolj nevarni kot mame
Forum je zaprt za komentiranje.