Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek današnja seja

današnja seja

To že…a otroci se ne naredijo sami od sebe? :))) Pri vas ribah, ki se drstite je to malo drugače 😀

Si nas zavedla, daješ tak vtis karakterja, ki kadar je pod stresom, ima vse v malem prstu :)[/quote]

Saj imam vse pod kontrolo, samo morala sem napisati enako kot ti pred časom, ker se mi je dopadlo:))).

Meni je logično, da otroci ne pridejo od svetega duha, ampak zate nisem zihr, ker o tem sprašuješ:))). Saj je jasno…nekoč, ko bo…bo:)). Ali si se že zdaj predala, odpovedala, zablokirala…aja, tega pa ne vem:)).[/quote]

Vse ob svojem času, nič na silo. Imeti otroka ali ne, ne more biti izključno moja želja.

Zablokirala si ti, človek sprašuje o rešitvah, ti pa bluziš o potomcih. Jasno je, da rešitev nimaš – konec blefiranja! 🙂
Pojdi se raje drstit, tako boš bolj koristna! 😀

Joj dejte nehat s temi otroci no! V soboto ob 21h v Guinessu. Obe pustita kontakte na privat, da se ne bomo iskali pol 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Če GF pride, potem se tudi jaz opogumim 🙂

Saj imam vse pod kontrolo, samo morala sem napisati enako kot ti pred časom, ker se mi je dopadlo:))).

Meni je logično, da otroci ne pridejo od svetega duha, ampak zate nisem zihr, ker o tem sprašuješ:))). Saj je jasno…nekoč, ko bo…bo:)). Ali si se že zdaj predala, odpovedala, zablokirala…aja, tega pa ne vem:)).[/quote]

Vse ob svojem času, nič na silo. Imeti otroka ali ne, ne more biti izključno moja želja.

Zablokirala si ti, človek sprašuje o rešitvah, ti pa bluziš o potomcih. Jasno je, da rešitev nimaš – konec blefiranja! 🙂
Pojdi se raje drstit, tako boš bolj koristna! :D[/quote]

Dobro, potem še nisi vrgla puške v koruzo in računaš na to, da se oglasi princ na belem konju…al pa kar brez konja, al samo konj…kakorkoli že:))).

Mene boš težko dobila v nepravem momentu:)). Samo razpredati o politiki gor in dol…mislim, da to nikogar ne zanima. Rešitve so vedno, vprašanje je le kdaj jih umestiti v pravi čas:).

Pojdi se raje drstit, tako boš bolj koristna! :D[/quote]

Dobro, potem še nisi vrgla puške v koruzo in računaš na to, da se oglasi princ na belem konju…al pa kar brez konja, al samo konj…kakorkoli že:))).

Mene boš težko dobila v nepravem momentu:)). Samo razpredati o politiki gor in dol…mislim, da to nikogar ne zanima. Rešitve so vedno, vprašanje je le kdaj jih umestiti v pravi čas:).[/quote]

Ne iščem/čakam konja ali princev, si se pošteno zaj. v tej domnevi :)))
V nepravem momentu te je težko dobiti? Hehe – ravnokar smo tako ugotovili, da je najtežji moment zate, ko ti zmanjka odgovorov…spraševala sem o rešitvah ne o politiki/politikih 🙂

Čas je relativen pojem, rešitve niso 🙂 No, na dan z njimi ! :)))

Ena izmed rešitev je, da se pomerita v blatu;)

In mi pridemo gledat:)

No evo ena ideja je že padla :))))

No očitno tudi tokrat ne bo nič s srečanjem. Pa sem že Jazbinška rezerviral jebela :))))

Mene boš težko dobila v nepravem momentu:)). Samo razpredati o politiki gor in dol…mislim, da to nikogar ne zanima. Rešitve so vedno, vprašanje je le kdaj jih umestiti v pravi čas:).[/quote]

V nepravem momentu te je težko dobiti? Hehe – ravnokar smo tako ugotovili, da je najtežji moment zate, ko ti zmanjka odgovorov…spraševala sem o rešitvah ne o politiki/politikih 🙂

Čas je relativen pojem, rešitve niso 🙂 No, na dan z njimi ! :)))[/quote]

Saj to vsak reče, da ne išče, v bistvu mu pa na čelu piše:)))). Tako da…si predvidljiva:))).

Glede podajanja globalnih rešitev je pa takolele…nič ni zastonj:). Nočem, da bi se kdo našel in podpisal pod mojimi rešitvami:). Lahko se pa komot pogovarjamo o tebi:))).

Dobro punci a bom jaz dobil kako cifro od vaju ali kako? Sem ravno na volji za pogovor 🙂

Ob svetem nikoli:).

Čas je relativen pojem, rešitve niso 🙂 No, na dan z njimi ! :)))[/quote]

Saj to vsak reče, da ne išče, v bistvu mu pa na čelu piše:)))). Tako da…si predvidljiva:))).

Glede podajanja globalnih rešitev je pa takolele…nič ni zastonj:). Nočem, da bi se kdo našel in podpisal pod mojimi rešitvami:). Lahko se pa komot pogovarjamo o tebi:))).[/quote]

GF – veš kaj je tvoj problem? Ko o nečem konkretnem teče debata (rešitvah za boljši jutri), ti iz nje preskakuješ v druge vode; naprej prineseš otroke, nato prince na belem konju, nato predvidljivost, taktično se izogibaš vsebini, katera je iskana. Ko pridemo do točke, ko ti zmanjka manevriranja, pa poveš, da za svoje ideje mastno računaš in da te skrbi avtorstvo…koga ti imaš za norca?

Skratka, zelo težka sogovrnica si – če ti je to fajn pa imej :))))))

Glede podajanja globalnih rešitev je pa takolele…nič ni zastonj:). Nočem, da bi se kdo našel in podpisal pod mojimi rešitvami:). Lahko se pa komot pogovarjamo o tebi:))).[/quote]

GF – veš kaj je tvoj problem? Ko o nečem konkretnem teče debata (rešitvah za boljši jutri), ti iz nje preskakuješ v druge vode; naprej prineseš otroke, nato prince na belem konju, nato predvidljivost, taktično se izogibaš vsebini, katera je iskana. Ko pridemo do točke, ko ti zmanjka manevriranja, pa poveš, da za svoje ideje mastno računaš in da te skrbi avtorstvo…koga ti imaš za norca?

Skratka, zelo težka sogovrnica si – če ti je to fajn pa imej :))))))[/quote]

Nekaj moraš vedeti. Napisala sem, da sem bolj na strani rešitev kot lapanju v tri krasne, ko je govora o resnih in konkretnih stvareh. Ves čas pravim, da meni forum predstavlja relax, ker imam vse drugod že dovolj pritiskov, zahtev, pričakovanj in podobno. Torej že v samem štartu nisem imela namena razlagati karkoli, želela sem le izpostaviti vidik za druge, da obstaja tudi konstruktivna debata, ne samo travmiranje, ki rodi še večje travmiranje in je začaran krog sklenjen.

Jaaaa, težka sem, ker me vi delate težko…itak vedno drugi za vse krivi:)))).

Tam do 60 kil s karakterjem se da prav lepo prenašat;)

O kakšnem travmiranju govoriš? Travmiram morda? Pripini post(e), kjer sem. Hvala 🙂

Hahaha GF 😀 😀

Pa neeee tiiiiiiii:))). Glej začetek teme:). Moj odziv se je nanašal na splošno:).

Pa neeee tiiiiiiii:))). Glej začetek teme:). Moj odziv se je nanašal na splošno:).[/quote]

Ok, štekam 🙂

@seba
– kako intenzivno obupan si na lestvici od 1 do 10? 🙂

Pa neeee tiiiiiiii:))). Glej začetek teme:). Moj odziv se je nanašal na splošno:).[/quote]

Ok, štekam 🙂

@seba
– kako intenzivno obupan si na lestvici od 1 do 10? :)[/quote]

Recimo da 2 🙂

Priznam pa, da bi mi prav prišla ženska družba ob sobotah 🙂

@ seba
GF je veliko boljša, lepša, inteligentnejša in precej bolj suha od mene, predlagam da raje ciljaš nanjo, garantiram, da boš z njo imel potešene najmanj estetske potrebe 🙂

What?:))) Calypso, seba se bo razveselil vsake:)). Ne smeš človeka zatreti v kali. In kaj hudiča mene štuliš v pekel:))).

Oh madona pa saj se ne gremo zmenkarij. Jaz sem mislil, da bi šli na pivo pa malo poklepetali 🙂

Kot se za babe spodobi :))))

What?:))) Calypso, seba se bo razveselil vsake:)). Ne smeš človeka zatreti v kali. In kaj hudiča mene štuliš v pekel:))).[/quote]

Saj, ravno zato ker je dobra katerakoli, si ti primernejša 🙂

Uživajta!!!

What?:))) Calypso, seba se bo razveselil vsake:)). Ne smeš človeka zatreti v kali. In kaj hudiča mene štuliš v pekel:))).[/quote]

Saj, ravno zato ker je dobra katerakoli, si ti primernejša 🙂

Uživajta!!![/quote]

Mislm…kera lisica:))).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close