Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek današnja seja

današnja seja

Na tej celodnevni seji na SLO3 se pa poslanci zelo trudijo, ko sem jih enkrat popoldne videla, so bili sive barve v obraze. Zdaj zvečer so že rdeče barve.
Koliko pa menite, da dobijo za eno tako sejo?

Lp

Karkoli že dobijo, je preveč.

Zaslužijo si pa 0!

Po mojem pa dobijo za eno tako sejo celo premoženje. Že vedo, zakaj tko lepo vztrajajo cel dan.

http://www.mladina.si/119715/kako-jim-zaupati/[/url]

http://www.siol.net/novice/slovenija/2013/03/drzavni_svetniki_odslej_upraviceni_do_najvec_1737_evrov_bruto_mesecne_sejnine.aspx

No tu pa meni gre na bruhanje, tudi sekunde jih ne morem gledat ali poslušat…

Nisi edina. 🙂

Rešitve, rešitve…:).

A nisi ti zadovoljna s samim stanjem ? 🙂
Potem ne rabiš rešitev.

A nisi ti zadovoljna s samim stanjem ? 🙂
Potem ne rabiš rešitev.[/quote]

Si dobil občutek, da sem navdušena nad dogajanjem v Sloveniji?:) Ah kje pa. Samo zagovarjam to, da naj se išče rešitve, ne spodbujam travmiranja v nedogled.

To glih ne. 🙂
Bolj nekje vmes. Ne navdušene in ne slabe volje.

To glih ne. 🙂
Bolj nekje vmes. Ne navdušene in ne slabe volje.[/quote]

Veš, da ne maram tega, da se nekdo ne more opredeliti:). Zakaj me postavljaš pod neodločneže?:)

To glih ne. 🙂
Bolj nekje vmes. Ne navdušene in ne slabe volje.[/quote]

Veš, da ne maram tega, da se nekdo ne more opredeliti:). Zakaj me postavljaš pod neodločneže?:)[/quote]
Biti zadovoljen, ne pomeni biti neopredeljen. 🙂

Veš, da ne maram tega, da se nekdo ne more opredeliti:). Zakaj me postavljaš pod neodločneže?:)[/quote]
Biti zadovoljen, ne pomeni biti neopredeljen. :)[/quote]

Saj nisem zadovoljna glede tega:).

Joj no…pa glih sem mislila, da sem našla temo brez te bedne politike…… :-((

Kljub očitnemu naslovu, res? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kljub očitnemu naslovu, res? :)[/quote]

Sem misnla temo foruma….kako se temu reče? Naslov? Moški in ženski čvek? Naslov foruma najbrž.

Kljub očitnemu naslovu, res? :)[/quote]

Sem misnla temo foruma….kako se temu reče? Naslov? Moški in ženski čvek? Naslov foruma najbrž.[/quote]Hočeš nočeš se nas tudi politika dotika…. :/

Skela daj pobudo pa bomo prec skrenili v kake druge vode, ti samo nakaži smer bomo vsi šli za tabo… 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vode? A ni še mal premraz za plavat?
Ampak veš da….je še veliko zadev o moških in ženskah, ki me močno zanimajo :-))

Če oblečeš štrikane kopalke iz muherja ne mora bit tako hudo niti v mrzli vodi… 😉

Ti kar fprašaj karkol te zanima…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če oblečeš štrikane kopalke iz muherja ne mora bit tako hudo niti v mrzli vodi… 😉

Ti kar fprašaj karkol te zanima…. :)[/quote]

O fuj….. sem se spomnila na cajte, ko smo še tauhal in tistega vonja, ko so fantje potapljaške obleke
slačili (vsak se je v vodi najprej polulal v obleko, da ga ni zeblo)

Bom se že kaj spomnila za vprašat…..

Fuuuuj……… o:

Plaval je v lastnem soku….cccc

Še posebej na kakšno sejo ji bomo z veseljem sledili, saj so sejnine kar dobro plačane. 🙂

Še posebej na kakšno sejo ji bomo z veseljem sledili, saj so sejnine kar dobro plačane. :)[/quote]

Zakaj si do zdaj nisi uredil lajfa tako, da bi hodil na sejnine?:)) Marsikateri job je odlično in precenjeno plačan. Zakaj nben ne dvigne riti in gre po tej poti, ampak samo foušijo zganjate?:) Aja, s politiko nečte nič met:).

Še posebej na kakšno sejo ji bomo z veseljem sledili, saj so sejnine kar dobro plačane. :)[/quote]

O mater….ga ni denarja…..saj nisem nikogar ubila, da bi me tako kaznovali, no….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close