Današnja Jamieva oddaja in kje dobiti tunine zrezke?
LP
Draga Rožlana!Če bi gledala vse oddaje Jamieve kuhinje,bi opazila,da so bili določeni ljudje podobnega mnenja kot ti. Večkrat pa je sam Mojster opozoril,da so vsi “artikli” skrbno oprani in da si tudi on non-stop pere roke,ampak kamera tega enostavno ne posname,ker bi oddaja bila tako dolga 5 ur.Zanima pa me če Ti ko vzameš doma sestavine iz omare ali predalov npr. žlice, za vsako umiješ le te in roke.Če pa bi Vsi ljudje vsaj podobno kuhali ali pripravljali hrano kot Jamie ali Bill bi bilo veliko manj bolanih ljudi.
Lepe dneve želim!
Marko
Jap, verjetno bi bila oddaja bistveno bolj zanimiva, če bi prikazovali pranje zelenjave… :-))) Sicer pa, me zanima, koliko ljudi ne bi več prestopilo praga gostiln, če bi pokukali v kuhinjo. Jamievi kuhinji in receptom pa samo kapo dol.
Sicer pa ne pravijo zastonj, da se o okusih ne razpravlja.
A ja, pa še tunini zrezki. Dobiš jih v ribarnici na tržnici, pri najboljšem sosedu v Dravljah, v Intersparu, pa sigurno še kje.
si ze poskusala skuhati kaj po njegovih receptih? jaz sem. bilo je zeeelo dobro in v glavnem tudi hitro pripravljeno. pa ne nazadnje- kuha brez kock,veget itd….pri samih receptih t.j . hrani se ne zdi ravno najbolj pomembno,kako in kolikokrat si umije roke…oddaje bi bile v tem primeru kar malo “razvlecene” in dolgocasne. ! ? meni je fant vsec,zelo dobro kuha…prav rada ga gledam. lp petra
Forum je zaprt za komentiranje.