Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dan ljubezni

Dan ljubezni

smo že vse povedali … le poslušati nas nihče noče

Tile in Tako

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nikoli ni vse povedano…. samo nekateri ne slišijo.:)

http://www.youtube.com/watch?v=t0LPEYgiMW8

Nikoli ni vse povedano…. samo nekateri ne slišijo.:)

http://www.youtube.com/watch?v=t0LPEYgiMW8%5B/quote%5D
in kaj si ti novega, drugega povedala??
aja, da je klon pred originalom ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Večna tema biti zaljubljen in vendar nikoli razložena.
O imeti rad, kar traja dalj časa, pa nihče nič!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Podajam pavsal.Bolje kot nic Paco.
Zaljubljenost traja 3 mesece.
Rad imas celo zivljenje.

Jaz sem samo “namignila”, da še ni vse povedano, koliko pa je od nepovedanega novega, pa nisem niti črhnila.:)))

Živiš v delni zmoti.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz sem samo “namignila”, da še ni vse povedano, koliko pa je od nepovedanega novega, pa nisem niti črhnila.:)))[/quote]
med namigniti (uporabno) in “flancati” (neuporabno) (kar si naredila) je razlika v dodani vrednosti

Jaz sem samo “namignila”, da še ni vse povedano, koliko pa je od nepovedanega novega, pa nisem niti črhnila.:)))[/quote]
med namigniti (uporabno) in “flancati” (neuporabno) (kar si naredila) je razlika v dodani vrednosti[/quote]

Sem mi je kar zdelo, da imaš flancate rad, jaz jih prav obožujem .:)

med namigniti (uporabno) in “flancati” (neuporabno) (kar si naredila) je razlika v dodani vrednosti[/quote]

Sem mi je kar zdelo, da imaš flancate rad, jaz jih prav obožujem .:)[/quote]
naj se ti ne “zdi” — ti ne seže do tam

Sem mi je kar zdelo, da imaš flancate rad, jaz jih prav obožujem .:)[/quote]
naj se ti ne “zdi” — ti ne seže do tam[/quote]

Ti si pa čisto takšen kot moj šef; tudi on kar naprej podčrtuje in “išče” napake…. meni se zdi, da išče dlako v jajcu.:)

naj se ti ne “zdi” — ti ne seže do tam[/quote]

Ti si pa čisto takšen kot moj šef; tudi on kar naprej podčrtuje in “išče” napake…. meni se zdi, da išče dlako v jajcu.:)[/quote]
označujem (podčrtujem) zato, da mi ni treba pisti traktatov, navedb … in da s tem povem na kaj mislim, ko napišem svoje.

za iskanje “dlake v jajcu” pa nisem kvalificiran .. raje imam tiste dlake nad jajčniki ☺

Skratka kratko in jedrnato. Saj za vse pa tudi ne moreš biti kvalificiran, tega od tebe tudi nihče ne pričakuje… no vsaj jaz ne.:)

Skratka kratko in jedrnato. Saj za vse pa tudi ne moreš biti kvalificiran, tega od tebe tudi nihče ne pričakuje… no vsaj jaz ne.:)[/quote]
saj ti tudi nisi kvalificirana, da bi ugotavljala kvalificiranost drugih ☺ glede nadan (petek) in uro ( 21:41) si pa sploh ausšuš mojih let ☺

Skratka kratko in jedrnato. Saj za vse pa tudi ne moreš biti kvalificiran, tega od tebe tudi nihče ne pričakuje… no vsaj jaz ne.:)[/quote]
saj ti tudi nisi kvalificirana, da bi ugotavljala kvalificiranost drugih ☺ glede nadan (petek) in uro ( 21:41) si pa sploh ausšuš mojih let ☺[/quote]

Jaz nič ne ugotavljam, si sam napisal, da nisi kvalificiran :)) hehehe…..potem sva pa že dva ausšusa ☼ ☼…. :))))

saj ti tudi nisi kvalificirana, da bi ugotavljala kvalificiranost drugih ☺ glede nadan (petek) in uro ( 21:41) si pa sploh ausšuš mojih let ☺[/quote]

Jaz nič ne ugotavljam, si sam napisal, da nisi kvalificiran :)) hehehe…..potem sva pa že dva ausšusa ☼ ☼…. :))))[/quote]
koliko učitejic/jev verouka pa je tebi umrlo v času šolanja – da ne ločiš med “verovanjem” in zganjanjem “obredov”?

Jaz nič ne ugotavljam, si sam napisal, da nisi kvalificiran :)) hehehe…..potem sva pa že dva ausšusa ☼ ☼…. :))))[/quote]
koliko učitejic/jev verouka pa je tebi umrlo v času šolanja – da ne ločiš med “verovanjem” in zganjanjem “obredov”?[/quote]

Hvala bogu nobeden/nobena, ker k verouku pa nisem hodila…. kdo pa zganja “obrede” to je zdaj vprašanje, ki mi ne bo dalo spati….. ???

koliko učitejic/jev verouka pa je tebi umrlo v času šolanja – da ne ločiš med “verovanjem” in zganjanjem “obredov”?[/quote]

Hvala bogu nobeden/nobena, ker k verouku pa nisem hodila…. kdo pa zganja “obrede” to je zdaj vprašanje, ki mi ne bo dalo spati….. ???[/quote]
lahko začneš kar ti .. Primožu sem dal prošnjo, da izbriše vse moje komentarje, teme in nick (ne vem kaj se mudi??)
btw: komunajzarji, člani SZDL, … so zganjali “obrede” tudi o tem kdo katero poriva, kdo je napačni … skratka – obredništvo je v teh meridianih zelo domače … 99,9999% sse sploh ne zaveda, da ga zganja) -ti si vključena..

Kako to, da zaljubljenost ni bila razložena? Telo je nabutano z oksitocinom, tako da je podlaga za zaljubljenost čisto hormonska. No, romantiki to težko prebavijo, ker se zaljubljenost nič več ne zdi nekaj posebnega…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kako to, da zaljubljenost ni bila razložena? Telo je nabutano z oksitocinom, tako da je podlaga za zaljubljenost čisto hormonska. No, romantiki to težko prebavijo, ker se zaljubljenost nič več ne zdi nekaj posebnega…[/quote]
a se niso te teme precej spremenile/sprevrgle??
pred “štetjem – netom” se je občutenje zaljubljenosti razkrivalo ljudem, za katere se je “računalo”, da bodo “tarči” to razkrile.
na netu pa se “zaljubljenost” razgalja … bitom.
Zaljubljenost je pač osebno počutje – še ni relacija med dvema ali več osebami.

Imeti “rad” pa je reakcija na odzivnost druge Osebe/Človeka. Interkcija ☺

@NM-3w, kam si me to vključil… pa brez moje vednosti in soglasja? :))))

kar se mene tiče, si neomadežavana ☺

kar se mene tiče, si neomadežavana ☺[/quote]

Si 100 % prepričan? :)))

kar se mene tiče, si neomadežavana ☺[/quote]

Si 100 % prepričan? :)))[/quote]
zadošča, da VEM
saj vem, da je to minus v mojem CV … ampak tak je lajf ☺
bi mi pa prišla prav za izboljšanje “krvne” slike statistike ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close