Dan ljubezni
smo že vse povedali … le poslušati nas nihče noče
Nikoli ni vse povedano…. samo nekateri ne slišijo.:)
Nikoli ni vse povedano…. samo nekateri ne slišijo.:)
http://www.youtube.com/watch?v=t0LPEYgiMW8%5B/quote%5D
in kaj si ti novega, drugega povedala??
aja, da je klon pred originalom ☺
Jaz sem samo “namignila”, da še ni vse povedano, koliko pa je od nepovedanega novega, pa nisem niti črhnila.:)))[/quote]
med namigniti (uporabno) in “flancati” (neuporabno) (kar si naredila) je razlika v dodani vrednosti
med namigniti (uporabno) in “flancati” (neuporabno) (kar si naredila) je razlika v dodani vrednosti[/quote]
Sem mi je kar zdelo, da imaš flancate rad, jaz jih prav obožujem .:)[/quote]
naj se ti ne “zdi” — ti ne seže do tam
naj se ti ne “zdi” — ti ne seže do tam[/quote]
Ti si pa čisto takšen kot moj šef; tudi on kar naprej podčrtuje in “išče” napake…. meni se zdi, da išče dlako v jajcu.:)[/quote]
označujem (podčrtujem) zato, da mi ni treba pisti traktatov, navedb … in da s tem povem na kaj mislim, ko napišem svoje.
za iskanje “dlake v jajcu” pa nisem kvalificiran .. raje imam tiste dlake nad jajčniki ☺
Skratka kratko in jedrnato. Saj za vse pa tudi ne moreš biti kvalificiran, tega od tebe tudi nihče ne pričakuje… no vsaj jaz ne.:)[/quote]
saj ti tudi nisi kvalificirana, da bi ugotavljala kvalificiranost drugih ☺ glede nadan (petek) in uro ( 21:41) si pa sploh ausšuš mojih let ☺
Skratka kratko in jedrnato. Saj za vse pa tudi ne moreš biti kvalificiran, tega od tebe tudi nihče ne pričakuje… no vsaj jaz ne.:)[/quote]
saj ti tudi nisi kvalificirana, da bi ugotavljala kvalificiranost drugih ☺ glede nadan (petek) in uro ( 21:41) si pa sploh ausšuš mojih let ☺[/quote]
Jaz nič ne ugotavljam, si sam napisal, da nisi kvalificiran :)) hehehe…..potem sva pa že dva ausšusa ☼ ☼…. :))))
saj ti tudi nisi kvalificirana, da bi ugotavljala kvalificiranost drugih ☺ glede nadan (petek) in uro ( 21:41) si pa sploh ausšuš mojih let ☺[/quote]
Jaz nič ne ugotavljam, si sam napisal, da nisi kvalificiran :)) hehehe…..potem sva pa že dva ausšusa ☼ ☼…. :))))[/quote]
koliko učitejic/jev verouka pa je tebi umrlo v času šolanja – da ne ločiš med “verovanjem” in zganjanjem “obredov”?
Jaz nič ne ugotavljam, si sam napisal, da nisi kvalificiran :)) hehehe…..potem sva pa že dva ausšusa ☼ ☼…. :))))[/quote]
koliko učitejic/jev verouka pa je tebi umrlo v času šolanja – da ne ločiš med “verovanjem” in zganjanjem “obredov”?[/quote]
Hvala bogu nobeden/nobena, ker k verouku pa nisem hodila…. kdo pa zganja “obrede” to je zdaj vprašanje, ki mi ne bo dalo spati….. ???
koliko učitejic/jev verouka pa je tebi umrlo v času šolanja – da ne ločiš med “verovanjem” in zganjanjem “obredov”?[/quote]
Hvala bogu nobeden/nobena, ker k verouku pa nisem hodila…. kdo pa zganja “obrede” to je zdaj vprašanje, ki mi ne bo dalo spati….. ???[/quote]
lahko začneš kar ti .. Primožu sem dal prošnjo, da izbriše vse moje komentarje, teme in nick (ne vem kaj se mudi??)
btw: komunajzarji, člani SZDL, … so zganjali “obrede” tudi o tem kdo katero poriva, kdo je napačni … skratka – obredništvo je v teh meridianih zelo domače … 99,9999% sse sploh ne zaveda, da ga zganja) -ti si vključena..
Kako to, da zaljubljenost ni bila razložena? Telo je nabutano z oksitocinom, tako da je podlaga za zaljubljenost čisto hormonska. No, romantiki to težko prebavijo, ker se zaljubljenost nič več ne zdi nekaj posebnega…
Kako to, da zaljubljenost ni bila razložena? Telo je nabutano z oksitocinom, tako da je podlaga za zaljubljenost čisto hormonska. No, romantiki to težko prebavijo, ker se zaljubljenost nič več ne zdi nekaj posebnega…[/quote]
a se niso te teme precej spremenile/sprevrgle??
pred “štetjem – netom” se je občutenje zaljubljenosti razkrivalo ljudem, za katere se je “računalo”, da bodo “tarči” to razkrile.
na netu pa se “zaljubljenost” razgalja … bitom.
Zaljubljenost je pač osebno počutje – še ni relacija med dvema ali več osebami.
Imeti “rad” pa je reakcija na odzivnost druge Osebe/Človeka. Interkcija ☺
@NM-3w, kam si me to vključil… pa brez moje vednosti in soglasja? :))))
kar se mene tiče, si neomadežavana ☺[/quote]
Si 100 % prepričan? :)))[/quote]
zadošča, da VEM
saj vem, da je to minus v mojem CV … ampak tak je lajf ☺
bi mi pa prišla prav za izboljšanje “krvne” slike statistike ☺
Forum je zaprt za komentiranje.