Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dan Lenard je na FB spet objavil svoj boj za deljeno skrbništvo

Dan Lenard je na FB spet objavil svoj boj za deljeno skrbništvo

Odgovor na objavo uporabnika
NATUROPAT880, 27.11.2022 ob 15:42

me sploh ne zanima ta par, ker ni pomemben za ta svet, ampak vsi ki komentirate si zapomnite samo eno in strokovno mnenje: KO PRIDE DO LOČITVE MORA OTROK OSTATI PRI MAMI- mama je samo ena, očetov je lahko nešteto. Moj sosed 92 let star pravi- moj oče ni vedel niti mojega imena, bilo nas je 12 otrok in očeta nismo videli skoraj nikoli, po temi je odšel delat na polje ali gozd, po temi se je vrnil, nekdo mu je vedno odnesel južno….dela in spal, da je lahko preživel toliko otrok. otrok je v alfa stanju do določene straosti in če je mati še tako slaba, je boljše da je pri njej, kot pri očetu ki ga nikoli ni doma. PIKA!

Moje strokovno mnenje je pa da si ti ena tistih, ki rabi pomoč. Neprimerna mati Primerna mati kot prvo poskrbi da ima otrok očeta. Enega. Dobrega očeta. Če že tu fališ, kakšna mati si? In ja zaradi takih kot si ti toliko otrok trpi. Ker nima veze če je ženska alkoholik, nasilna, drogerašica….je le mama. Mama ima vse pravice. Oče nepomemben. Otrok nepomemben. Mama je pomembna. Ja za otroka je res najboljše da je pri trčeni ženski, bolje kot pri ljubečem očetu. Aja pardon, ljubeči očetje ne obstajajo. Je lahko vsak ki skoči nate oče. Mame so pa izbrani ljudje. Ne more biti vsaka naskočena mati. Gnus od ženske.

Tatjana tutan jim je razdrla družino, jo je že prejšnjemu tipu, se katerim ima sina….

Zgleda, da je to razdiranje družin njeno življenjsko poslanstvo….

Zgleda da se ni ugotovila- našla svojega mesta po soncem …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close