Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Damir_Nataša

Damir_Nataša

Ej, to je ena živa bedarija… Tip je ostalim dekletom govoril naj se potrudijo, borijo bla, bla… Včeraj na klepetalnici sta pa rekla, da sta itak že več kot en mesec par! Haaaaaloooooooooo?!
On potrebuje ego trip, nič druzga… Banda!

a se da kje videt kaj ste se včeraj pogovarjali v klepetalnici?
ah ta nataša ni nič kaj prida!

Vsak dobi, kar si zasluži. Prav tako tudi ta dva. Smilijo se mi samo starši, ker je cela Slovenija lahko videla, kako neumno in nič kaj sramežljivo hčer imajo. Dialogi med njima pa se mi zdijo puhli in zaigrani – upam, da so zaigrani. Če niso, potem se ju Bog usmili…

Glih za skupi sta, isti mentalni nivo.

Živi in pusti živeti. Je pa oddaja dosegla svoj namen, gledanost in komentarje namreč. Dokler bo takšen odziv, toliko časa bodo snemali takšne in drugačne oddaje, saj jim publike očitno ne bo zmanjkalo.
lp

Ja, sam kako je lahko ta tip taka svinja, da se dol daje z Natašo, hkrati pa hlini in igra prijateljstva z ostalimi puncami ter celo izjavlja, da bi se morale bolj potrudit zanj… Halo?!
Sej je Mojca ok rekla včeraj, da je v odnosih z ljudmi ta človek debil.

Pa kaj ni nihče na koncu videl, da je ženska, ko ga je objela naredila FIGO s pestjo!?!?! Nategnila ga je kot zajca! Glejte ponovitev, pa boste videli na koncu kako čisto lepo zavestno pest stisne v figo. LP

Vas pa res ne razumem, ne poznate nobenega heca. Ta figa je bila prav simpatična, ni bila pa namenjena Damirju, ampak gledalcem. Se mi zdi, da sta ravno za skupaj, erotike je bilo mogoče malce preveč, a še vedno v nekih mejah normale. Vse skupaj morate vzeti kot igro , prepleteno z vsemi dobrimi in slabimi človeškimi čustvi. Jaz osebno se pred ekranom sigurno ne bi dobro obnesla. Zato mislim, da za prvič so bili vsi skupaj kar dobri . Tu je bilo vse spontano, nič naučeno. Sicer pa pravijo, da imajo vsake oči svojega “malarja”.

Jaz osebno jima želim sreče v prihodnosti, imela bosta luštne črnolase otročičke.

Hm…pa se res ne da videt tistega pogovora n 24ur.com. Kako to?

Saj nista prav nič pametnega povedala uglavnem sta ‘zelo’ zaljubljena drugo leto na začetku gresta na florido, iščeta skupno stanovanje, skupaj spita en mesec,z drugimi puncami ‘ne’ prijateljuje, mah sej se nč druzga ne spomnim ker je bil klepet res čist brez veze.

Ljudje, to je show! Do konca so ga morali speljati, ne glede na to, da sta se Damir in Nataša že zdavnaj dol dala. Kako je pa vse skupaj izgledalo, je seveda odraz karakterjev akterjev tega showa. Damir je z ozirom na to, da so mu druge dol visele, po moje zadevo kar dobro speljal. Presenetila me je pa Mojca, ki se mi je prej zdela prava kura, ker je fenomenalno profesionalno speljala stvar do konca. No, malo nejevolje je pokazala, kdo je pa ne bi. Ampak tako, kot je rekla, to je TV oddaja.
Me zanima, če ste na reality showu na Prvi TV opazili, da
sodeluje “zloglasna” Mateja, Natašina prijateljica iz Sanjskega moškega, ki je prešimfala vse počez. Očitno je punca lačna tega, da jo vsi gledajo po TV…

____________________ Fantasy does not deliver.

ta nataši mi je bla najprej kr fajn, sam zdej mi je pa res ful antipatična. Kot je Mojca rekla je Damir vse prej kot sanjski moški. Sicer sta pa res lih za skup. Jaz sem že od vsega začetka navijala za Mojco, zdaj sem pa ugotovila, da si zasluži velik bolšga kot je ta Damir.

*I em smile girl*

“”Včeraj na klepetalnici sta pa rekla, da sta itak že več kot en mesec par! Haaaaaloooooooooo?! “”

A ti si pa misla, da si to oddajo v živo gledala? LOL

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če mene vprašaš je bla to sam igra. Pač, so to nekatere počele samo zaradi denarja. No, ja, jaz vem da tega nebi, smo pač različni!!!

Pa lep danček vam želim, papa!!

Klepet bo na 24 ur oz. prepis klepeta, sam mal časa rabijo, da dajo stvar gor. Lp

Klepet je bil pa itak tako v pizdi da so že vprašanja cenzuriral tko da pol pizde materne ni vredn tist kar bodo objavil

Andro.

Mislim, da je oddaja dosegla svoj cilj. Dva sta se našla in zatreskala, poleg pa je voyeristično uživalo četrt slovenije. Glede na to, da se nekateri zgražate, da sta že en mesec par, ja hvala bogu, saj ne moreš tempirat na zadnjo oddajo, da se bo takrat zatreskal.

če bi tip res cincal do zadnje oddaje pol bi bilo jasno, da mu niti ena ni pretirano všeč.

Mi je bilo pa zelo všeč, kako je Mojca izpeljala zadevo do konca. Uglajeno in profesionalno, pa malo zabeljeno (opazka glede kavča)

bedasta si ti ker stalno pišeš o tej bedariji in to GLEDAŠ!
ne vem čemu služijo tako debilne teme tukaj na forumu.
pa nehajte se že ponavljati ker ste prav dolgočasni

Jaz sem pa slišala, da ni sexal samo Natašo (menda videno na kamerah, za katere nastopajoči niso vedeli).

ha ha ha dajte no malo razmislit tisti ki šimfate Damira kak debil je v odnosu do soljudi in njegovo izjavo (oz izjave) da naj se druge malo bolj potrudijo. Ti ljudje so se zavestno javli na razpis za TV LIMONADO, ki je imela svoj koncept. In če bi Nataša in Damir razmišljala kot večina tu gor, bi oddajo morali po prvem srečanju odstavit, če sta že kao tam vedla za kaj se gre. Te zadeve stanejo, že samo iz tega vidika so morali zadevo speljati do konca, neglede na to kar se je zgodilo med njima.

Konec koncev so VSE vedele v kaj se spuščajo in da bo na koncu “najbrž” samo ena. Ljudje take in tej podobne zadeve se dogajajo vsak dan, le da ne na očeh javnosti. In če ljubezen ni dvostranska je tisti, ki se mu ne vrača na koncu vedno prizadet.

P.S.
Saj ne rabite hvalit oddaje, ampak the show must go on!

Klepet Damir+Nataša, že objavljen na internetu!

*I em smile girl*

Punce, punce, malo več modrosti.

Lepo od Damirja, da mu je le ena zmešala glavo.

malo bolj se zase brigajte

Ja, a res?? Strici so ti povedali, a ne?? Get a life!

Mikka

Meni osebno jaboljsa deklica je bi Simona iz Pesnice, srckana, odkritosrcna, preprosta, Natasa pa se enga stavka konkretnega ni spravla iz sebe. Ne vem zakaj imam tak filing da sta sii samir in natasa ful razlicna. Saj je luskana n, ampak karakter…pa tista njena kolegica mateja, adijo, skoz sam nekaj simfala. UPAM DA JE BILA TO IGRA!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close