dalmacija
mail je: nina20964@hotmail.com
P.s. lahko se nama pridružiš tudi za prvi maj v istri
Upam , da še nisi našla sopotnika. Če ga še vedno iščeš piši na moj mail, da se lahko o vsem dogovoriva.
V poletju imam MAX 3 tedne dopusta, kar pomeni, da bi lahko enih 14 dni mal raziskovala predel med Zadrom in Dubrovnikom. (napiši tud ti svojo idejo). Za prevoz nerabiš skrbeti, lahko greva z mojim avtom, stroške bi pa tko al tko vse delila.
PIŠI, LP Tadej
še to sem Štajerc
Čav !
Ja isti oglassem dal že predčasom tudi jaz na to stran.
Jaz bi šel v začetku julija ker prej so še obveznosti na faksu.
Piši mi na tine1039@hotmail.com
Res me zanima tvoj oglas, če že ne bo nič iz tega bi pa vsaj na pijačo te rad povabil ker si edino dekle ki si dala tak oglas.
imam 25 let in sem iz primorske ter z isto željo obiskov FKK- ja ( koversada, poreč …).
PIši mi.
Ojla ,
evo, opazil sem tvoj oglasek in glede na to, da sem s prav tako željo sploh prišel na ta page, bi te rad povabil na nepozabna potepanja…kakorkoli ze po dalamaciji. Nekaj idej imam ze pripravljenih iz zimskega casa, ko sem si vse skupaj malce na hitro ogledoval iz zraka in me je res osupnilo vse tisto tam doli, v bistvu pa iscem dekle-sopotnico, s katero bi malo raziskovala vse to skupaj, jadransko obalo, otoke in pa se ostale stvari, ki so ta doli.
Kakorkoli, sem 25 letni gorenjcek, zanimiv , druzaben in vedno dobre volje, tko da…ce zeli, oglasi se.
Lep pozdravcek, M.
Forum je zaprt za komentiranje.