Najdi forum

Dalmacija

Konec avgusta se z mozem odpravljava na dopust v Dalmacijo. S seboj bova imela 4 leta starega fantka in mladega kuzka (star bo 3 mesece in je majhne pasme).

Zanima me, (glede na to, da na forumu dostikrat najdem kaj zanimivega) ali mi priporocate kaksen hotel v Dalmaciji, ki sprejema kuzke in je enako priporocljiv tudi za otroke (zunanji bazen). Seveda bi bil kakrsenkoli nasvet koristen. V primeru, da kuza ne sme zraven, potem bo pac ostal doma pri starsih.

Hvala in lepe pocitnice, Ingrid

Jaz bi ti priporočila Vodice (Hotel ali vile Imperial), ali pa hotele v Breli, Makarski ali Tučepih. Vsi ti imajo zunanje bazene, plaže pa so tudi prodnate, tako da bi bil mali varen pred skalami. Žal zelo malo hotelov sprejema kužke, dovoljeni so recimo v Makarski, v hotelu Meteor…. Če želiš mi malo podrobneje opiši, kakšen dopust si želiš pa tudi kak cenovni razred je sprejemljiv, pa ti mogoče lahko kaj bolj konkretno pomagam.

Pika

Hvala za tvoj odgovor.

Takole je na stvari. 30. avgusta smo nameravali v Dalmacijo v (ne bos verjela!) hotel Meteor v Makarski. Nas fant je star 4 leta in kuza maltezan. Pravzaprav bi radi, da je v hotelu samopostrezni zajtrk in/ali vecerja, da ima zunanji bazen, ker ta mali raje plava v bazenu, kot v morju (vedno najde kaksen izgovor, da ne more v vodo), pa da se vsaj nekaj dogaja. Zeleli pa bi nasega nekaj mesecnega maltezana vzeti s seboj (ce bo mozno). Cena sama ni ravno pomembna, nekje do 70.000 – 80.000 sit na teden po osebi / otroci mislim, da imajo gratis (to sem opazila v nekem poletnem katalogu /.

Sama sicer se nisem bila v Makarski ali tisti okolici, mi bo pa vsak nasvet, predlog ali informacija zelo prav prisla.

Morda pa je se kaksen hotel v tisti okolici, ki jemlje kuzke in ljudi hkrati?

Hvala in skoraj pocitniski pozdrav. Ingrid

Pogledala sem vse hotele, od Primoštena, Vodic, cele Makarske riviere. Živali so dovoljene samo v Meteorju, Makarska. Zunanji bazen imajo, zajtrk je samopostrežni, večerja so 4 meniji in bife predjedi, solat in sladic. Cena za vse tri bi bila okoli 180.000 sit.

Makarska je totalno lepa, sicer je gneča na plaži, ampak konec avgusta bo že bolje. Mogoče mi je celo bolj všeč Brela. Plaže so res enkratne.

Če bi kuža pustili doma, imate več različnih možnosti. z veseljem ti še kaj predlagam ampak bi te prosila, če lahko nadaljujeva po mailu.
LP!

Ne matrat psa, raje ga doma pusti pri starših. Tako bo bolje za psa, za tebe in za druge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close