Najdi forum

DALMACIJA-kampi

Kateri kamp v dalmaciji priporočate?

Kamp Soline- Biograd na moru.

Zelo lepo urejen, senčen in plaža je ok-mali kamenčki.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Ej Kristi, to je pa res. Smo bili kakšen teden zazaj dol, sicer v hotelu, ampak smo se hodili kopat na plažo nekje na sredini kampa. In ko sem videla ta kamp, kako je urejen in koliko prostora ima posamezna prikolica ali šotor, sem rekla, da v tak kamp bi pa šla na dopust. Nazadnje sem bila v kampu v Punatu na Krku in je bilo vse tako natlačeno, da me je minilo.

Mi smo bili lani in smo bili full zadovoljni.Res je super kamp.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

koliko km pa je iz lj oz koliko iu vožnje? ali je potrebno prej rezervirati?

S postanki – kratkimi za kavo in lulanje imaš iz Lj ali Mb približno 4 ure vožnje po avtocesti in 25 min po dokaj urejeni ozki cesti od izvoza iz avtoceste do Biograda!
če potuješ med tednom. Vpetek popoldan ali soboto dopoldan pa so seveda zastoji pri Kapeli in Sv. Roku.
Lep dopust!

Mi nismo nič rezervirali, pa smo šli lani na višku sezone (v avgustu) in dobili super senčno parcelo:)))

Glede vožnje pa ti tudi jst priporočam , da potujete med tednom.

lp

letos smo bili v tem kampu (biograd) in lahko rečem da je povprečen kamp z veliko sence in s strašno gužvo na plaži in na sploh gužva 🙂 … niti ne toliko v kampu, kot na plaži in na pešpoti do mesta, kjer je vožnja s kolesom pravi podvig 🙂

parcele so kar ok, je fino da je na njih voda in elektrika, ko smo prišli še ni bilo neke gneče, ko smo šli je bilo zasedeno praktično vse v spodnjem delu kampa. Višje pa je še ogromno prostora, senca, tako da prostor sigurno dobiš, vprašanje le kje … rezervacija parcele pa mislim da je 20€.

plaže niso nič posebnega, kamenčki ali mivka v zalivu, kjer je nizka voda primerna za razne igre v vodi … je pa umazano tam in gneča … jasno 🙂

je precej drag kamp …

nič nisi napisal/a kakšne so želje? Kam v dalmaciji, ali blizu mesta ali divjina? kamp velik, majhen?

po moje je precej lepših destinacij na hrvaškem kot Biograd … mene tudi mesto ni nič kaj pritegnilo … za razliko od sosednjih Pakoštan in okolice …

Orebič (Pelješac), kamp Nevio, izredno zadovoljni…

letos smo bili v tem kampu (biograd) in lahko rečem da je povprečen kamp z veliko sence in s strašno gužvo na plaži in na sploh gužva 🙂 … niti ne toliko v kampu, kot na plaži in na pešpoti do mesta, kjer je vožnja s kolesom pravi podvig 🙂

parcele so kar ok, je fino da je na njih voda in elektrika, ko smo prišli še ni bilo neke gneče, ko smo šli je bilo zasedeno praktično vse v spodnjem delu kampa. Višje pa je še ogromno prostora, senca, tako da prostor sigurno dobiš, vprašanje le kje … rezervacija parcele pa mislim da je 20€.

plaže niso nič posebnega, kamenčki ali mivka v zalivu, kjer je nizka voda primerna za razne igre v vodi … je pa umazano tam in gneča … jasno 🙂

je precej drag kamp …

nič nisi napisal/a kakšne so želje? Kam v dalmaciji, ali blizu mesta ali divjina? kamp velik, majhen?

po moje je precej lepših destinacij na hrvaškem kot Biograd … mene tudi mesto ni nič kaj pritegnilo … za razliko od sosednjih Pakoštan in okolice …[/quote

Lansko leto,ko smo mi bili res in bilo pretirane gužve, parcelo smo dobili dokaj blizu plaže ,morje je bilo čisto.
Res pa je dražji kamp kot ostali.
Pakoštane so tudi ok,Kamp Kozarica je sedaj lepo urejen.

lp

Zdravo,

bili letos z avtodomom v kampu Rožac. To je v Trogirju oz. bolj natančno Čiovu. Bilo je krasno, nismo imeli nobene rezervacije v juliju in smo dobili prvo vrtsto v senčki. Skratka sanjsko. Imeli pa smo jasno srečo, daje tisti, ki je imel rezervacijo zbolel.
Ampak kljub vsemu zelo priporočam.

l.p.
Avgustus

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close