Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice daljše smučanje z malim otrokom

daljše smučanje z malim otrokom

Kakšne izkušnje s smučanjem imate, kje ste kaj bili z 2, 6 letnim otrokom.Se je splačalo? Letos jo nameravamo postaviti na smuči v upanju da se bo obneslo in da trma ne bi prevladala.Mislim na enodnevni izlet, ne predaleč od Kopra.Ali obstaja ski vrtec samo za en dan?
Dobrodošel je vsak odgovor.
lp

Še to, kdaj se splača it za en teden, glede na otr. starost?

ojla,

sama sicer (še) nimam otrok…ampak vseeno ti lahko nekaj povem iz mojih opažanj na smučiščih… torej, vrtce in ski-šole imajo skoraj na vsakem bolj urejenem smučišču, saj se jim to zeeelo splača… ponavadi starši naredijo tako, da za kake 3 ure dajo tamale v vrtec ali pa šolo smučanja – v tem času se oni fajn nasmučajo in pol prevzamejo otroke, se še malo skupaj posmučajo da vidijo kako jim gre :)) potem grejo nekaj pojest/popit in dneva je konec…. pomoje bi lahko tudi že pri teh letih šli za cel teden, idealno bi bilo s sabo vzet kako nono da bi malo popazila na otroke vsake tolko :))

vse je pa odvisno seveda od volje otrok :)) – to pa sama najbolje veš…pejte za 1 dan pa boste vidli kako bo – če jim bo všeč. Hm, kam bi lahko šli pa ne vem, recimo Cerkno? Kanin bo preveč za otroke pomoje… upam da sem kaj pomagala, pa lep smučarski izlet!

lp, katja

Hi !

Naj ti povem ,da z otroki sploh ni problem biti na smučišču cel,kajti to it govorim iz lastnih izkušenj.
Moja sinova,sta pričela smučati,že pri 3.letih in smo pri obeh šli za 7 dni,,ja za 7dni na Roglo in sem oba sam naučil osnovnih korakov smučanja z vajeti.Letos pa grem spet na Roglo in je mlajši sin izrazil željo po izpopolnjevalnem tečajo,katerega mu bom ustregel.Pa že sedaj nimam nobenih problem z nobema ker me oba dohajati,celo jaz moram pohiteti.
Če te zanima še kaj več me direktno vprašaj,lahko ti pa tudi prodam vajeti po zelo ugodni ceni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close