Daljše potovanje jeseni 2011
Pozdravljeni
Sem dovolj mlada, da se mi splača in dovolj stara, da si bom drznila preveriti ali je res vsaka pot že cilj, cilj pa mozaik, sestavljen iz vseh sproti nabranih kamenčkov..
27-letna sem se znašla na razpotju, ko imam (oz. vsaj tako mislim) še zadnjič v življenju res čas in (v ta namen našparan) denar, torej šanso potovati za dlje časa.
Odpravljam se jeseni, najverjetneje takoj v oktobru 2011, dolžina okoli pol leta, čeprav zdaj težko govorim o kakih fiksnih časovnih okvirjih..
Plan je JV Azija: Indonezija, Kambodža, Laos, Vietnam, Burma, mogoče jug Kitajske (Yunnan) in še kaj, če… Tajska me ne mika, bila bi bolj kot tranzitna dežela oz. mogoče bo prav Bkk kot izhodiščno mesto (zaradi cen letov iz Eu, dalje pa se kombinira z Air Asio).
Potovalnih izkušenj mi ne manjka, največ so bile izvedene v solo verziji.
Moj cilj je počasno, z občutkom prežeto potovanje, v kontaktu z ljudmi in njih življenji, se seznaniti s kulturo, filozofijo, vero in vsakdanom, brez stalnega hitenja (stresa), torej- manj je več.
Če ima kdo podobne želje ali načrte, mogoče le za del poti, naj se mi oglasi na mail: daljse.potovanje2011@gmail.com , a prosim, da se mi javite samo resni, tisti, ki imate samoinciativna nagnjenja, ste odgovorni in se v svetu znajdete tudi sami, saj ne želim komu biti le organizator + varuška..
Srečno! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.