Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Daljinec ne za/od-klene avta v BTCju

Daljinec ne za/od-klene avta v BTCju

Vceraj sem v BTCju pustila avto, ker ga nisem mogla vzgati. Zaklenila sem ga z daljincem, odklenit pa se ga tako ni dalo in sem uporabila kljuc – in avto ni hotel vzgat. Pol sem nazaj zaklenila in vec kot eno uro poskusala odklenit z daljincem, pa ni slo. Ze prej je centralno zaklepanje z daljincem nezanesljivo delalo in ce pomislim je vedno nagajalo ravno v BTCju (4x), ce sem avto odlkenila z daljincem, je potem vedno vzgal!!! Baterije v daljincu so sveze zamenjane, avto je kupljen iz prve roke pred nekaj casa.

Na sosednjem forumu so mi namignili, da so v BTCju prisotne stevilne motece frekvence valovanja in bi bil to lahko razlog tezav. Ali kdo ve, ce je to res in pozna kak trik, da se to razresi?

Drugac se ze pripravljam, da me bo nekdo poslepal do servisa :-(((

Naj ti povem podobno zgodbo – na gradbišču Črni kal (viadukt) se je podobno dogajalo. Dokler niso dobesedno ugasnili vso motečo “mašinerijo” avto ni vžal.
Torej predlagam, da drugič avto pustiš na kakšnem drugem mestu. Zatorej tudi ne bo potrebno “šlepanje”, ampak samo potrpežjivo čakanje na primerno uro ko bo “utihnila” vsa moteča “mašinerija”.

Lp

Zgleda, da je bila pri meni bolj kot masinerija problem lokacija – parkirisce med Trznico BTC in kroziscem pri hali D (ampak kdo ve??). Pravkar sva se vrnila, mal poslepala avto in pol je daljinec delal. To je bilo prej okoli 21:30.

Najlepsa hvala za info.

Ja tudi jaz sem ze slisal za take primere!
Baje da so nekateri sli na servis in so njim zamenjali frekvence pol pa je slo!
Kaki avto pa mas?

deset let star Volvo

Keri volvo?
Mislim da trba samo frekvenco kljuca spremenit!

Meni se je isto dogajalo vedno, ko sem parkiral pred hotelom Larix v Kranjski gori.

Volvo 460

Zanimivo! Jaz imam primero in delam v BTC in vedno je bilo vse v redu… Dokler nisem zamenjal baterije v daljincu. Od takrat mi s TEM daljincem skoraj ne uspe za/odklenit. Ampak z rezervnim ključem (daljincem), ki ima še staro (prvo) baterijo, ni pa nobenih problemov.

A?

FRekvenco zamenjati!

Kako in kje se pa to naredi?

Na servisu znamke tvojega avtomobila!
Èe maš npr volvo potem na volvo servisu!

New Report

Close