Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek
Poroka je brezplačna. ;)[/quote]
Daj Marko a imaš spet en čuden dan?
Daj se mal zalet z glavo v zid…[/quote]
Ne, zakaj? :)) Poroka na matičnem uradu je brezplačna. Ne rabiš se nikamor zaletet, da je tako. :))
Jaz bi to spremenil v
Človek je zvest ali pa ni. Denar za poročanje pa mečejo stran oboji. :)))[/quote]
Tako kot je brezplačen prstan, pa kosilo, pa vse kar spada k običaju kajne?
Ne, zakaj? :)) Poroka na matičnem uradu je brezplačna. Ne rabiš se nikamor zaletet, da je tako. :))[/quote]
Kaj ti ne bi niti poročne priče na pijačo povabil, kaj šele kosilo?[/quote]
Če se tip samo izgovarja… najprej govori o običaju (ki bi naj bla poroka) potem pa kmalu pozabi, koliko stroškov dejansko nanese CELOTNI običaj kot je poroka…. od fešte, do prstana, in potem poročnega potovanja… to vse zajema ta njegov običaj 🙂
Samo on bo probal filozofsko obrnit da bo kao on mel prav in da se bo debatiralo po njegovo… v resnici pa samo prca!
Seveda če gledaš provokatorsko omejeno kot to Marko počne.
Sam dogodek načeloma je brezplačen, ampak vsi normalni ljudje ne jemljemo besedo poroka kot samo tistih 5 min pri matičarju ampak celoten dogodek s pripravami… in to traja tedne in košta goro denarja. Ampak ne… on bo jebal po svoje. Res moraš bit čuden človek da počneš take stvari. Ali pa sem jaz čuden, da me to zmoti.
Seveda če gledaš provokatorsko omejeno kot to Marko počne.
Sam dogodek načeloma je brezplačen, ampak vsi normalni ljudje ne jemljemo besedo poroka kot samo tistih 5 min pri matičarju ampak celoten dogodek s pripravami… in to traja tedne in košta goro denarja. Ampak ne… on bo jebal po svoje. Res moraš bit čuden človek da počneš take stvari. Ali pa sem jaz čuden, da me to zmoti.[/quote]
Seveda…. govori o običaju, zajame pa suho dejanje kot je Poroka… pač provokatorček ki za povrhu še slabo trolla…..
Ko bi vsaj bil smešn bi mu blo oproščeno 90% tega nakladanja in filozofiranja 🙂
In zakaj vztrajat pri obljubah o večnosti nečesa, ko je itak jasno, da (prvič) nič ni večno in (drugič) velikokrat ni odvisno samo od tistega, ki obljubo da ali se jo bo tudi lahko držal? Ima morda to kaj opraviti s samopodobo tistega, ki pri zahtevi po poroki vztraja? In če si obljube res že tako želi, zakaj je potrebno v to mešati še državo, cerkev, žlahto, prijatelje, znance…? Zakaj mu/ji nista dovolj samo onadva?
Tako kot je brezplačen prstan, pa kosilo, pa vse kar spada k običaju kajne?[/quote]
Običaj si lahko prilagodiš po svoje. Naj si ga vsak naredi tako, da se ne bo na koncu pritoževal. Mislim, da se lahko poročiš tudi brez prstana, če ti je škoda denarja. :))
Ne, zakaj? :)) Poroka na matičnem uradu je brezplačna. Ne rabiš se nikamor zaletet, da je tako. :))[/quote]
Jaz se ne pritožujem čez stroške. A se? :)) Jaz sem naredil tako, da je bilo prav meni in njej. :))
Tako kot je brezplačen prstan, pa kosilo, pa vse kar spada k običaju kajne?[/quote]
Običaj si lahko prilagodiš po svoje. Naj si ga vsak naredi tako, da se ne bo na koncu pritoževal. Mislim, da se lahko poročiš tudi brez prstana, če ti je škoda denarja. :))[/quote]
A ti razumeš da OBIČAJ pomeni samo 1 način oz. eno zaporedje…. joj Marko ne samo da si zanič trollček še pomen besede ne poznaš….
Če je običaj(poroka) da se izmenjata prstana in da se pogosti povabljene (priče so najmanj kar maš lahko!) in ti tega ne nardiš pol to ni več običaj ampak je kr nekaj kar si si ti izmislil… to pa več ni običaj, ker običaj mora trajat dalj časa da se šteje kot običaj….
SLAB TROLL!
Običaj si lahko prilagodiš po svoje. Naj si ga vsak naredi tako, da se ne bo na koncu pritoževal. Mislim, da se lahko poročiš tudi brez prstana, če ti je škoda denarja. :))[/quote]
A ti razumeš da OBIČAJ pomeni samo 1 način oz. eno zaporedje…. joj Marko ne samo da si zanič trollček še pomen besede ne poznaš….
Če je običaj(poroka) da se izmenjata prstana in da se pogosti povabljene (priče so najmanj kar maš lahko!) in ti tega ne nardiš pol to ni več običaj ampak je kr nekaj kar si si ti izmislil… to pa več ni običaj, ker običaj mora trajat dalj časa da se šteje kot običaj….
SLAB TROLL![/quote]
Prav, potem pa je bila najina poroka neobičajna. :))
Obisk psihijatra pa ni zastonj ampak ti ga vseeno priporočam…[/quote]
Od kdaj pa to? Kolikor vem, je sam potrebno it po napotnico, če pritisne kako zdravniku/ici, bo šel celo čez čakalno vrsto, kot nujen primer 😉
Jaz se ne pritožujem čez stroške. A se? :)) Jaz sem naredil tako, da je bilo prav meni in njej. :))[/quote]
Ne pritožuješ se čez stroške samo skozi poste pa zagovarjaš čudne teze Marko, se ti ne zdi?
Če že nekaj zagovarjaš pol stoj v celoti za tem, ne pol se na razne načine vadit ven (imaš podčrtane besede)!
Dvomim, da je sam obisk matičarja brezplačen, prej bi rekla, da je potrebno plačat kako takso, ne bom pa trdila.
Forum je zaprt za komentiranje.