Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

Ne da se mi gledat. Za prepir sta vedno potrebna dva. V tem primeru si ti edini prepirljivec.

Vprašaj se raje kako dolgo ta famozni PMS nekatere ženske drži. Ene 14 dni prej in 14 potem…[/quote]
za tiste, ki bi s tabo zdržale sigurno velja….. tudi jaz se pridružujem mnenju, da bi bilo najbolje, da se vidva z ribico skup data.[/quote]

Sej bi se ubila med sabo. En_Tip je dost bolj prijazen do ene druge uporabnice, ki je dal vedet da bi šou z njo na pijačo

za tiste, ki bi s tabo zdržale sigurno velja….. tudi jaz se pridružujem mnenju, da bi bilo najbolje, da se vidva z ribico skup data.[/quote]

Sej bi se ubila med sabo. En_Tip je dost bolj prijazen do ene druge uporabnice, ki je dal vedet da bi šou z njo na pijačo[/quote]
A dej? In katera srečnica je to?

Sej bi se ubila med sabo. En_Tip je dost bolj prijazen do ene druge uporabnice, ki je dal vedet da bi šou z njo na pijačo[/quote]
A dej? In katera srečnica je to?[/quote]

Nekje si to eno vprasal.

To je njegov job, fehtanje preko ZS. Ne vem pa, kakšen je bil izplen:)). Kolikor mi je moderator povedal, so bile le košarice:)).

patetično je da mdoerator(ji) berejo zasebna sporočila uporabnikov 🙂

To mi pove dosti o njihovem bednem lajfu!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Daj odplavaj stran 🙂 Drugače ti bom dal ene druge vrste košarico… reče se ji vrša

To mi pove dosti o njihovem bednem lajfu![/quote]
Ne nasedaj bolanim izjavam…

Hecam se, ne nasedaj mojim provokacijam:).

A dej? In katera srečnica je to?[/quote]

Nekje si to eno vprasal.[/quote]
A res? In, sva potem šla al kako se je končalo?

A lohka jst odgovorim?:)))

Hecam se, ne nasedaj mojim provokacijam:).[/quote]

v vsakem hecu je nekaj resnice…. niti malo ne bi dvomil v tako tezo na monu 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

In kdo je drugi? :)) Ali pa si napisala oksimoron. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, ne smeš, ker nimaš pojma. Samo bluziš nekaj v tri krasne 🙂

In kdo je drugi? :)) Ali pa si napisala oksimoron. :)[/quote]

Vsaj dva sta potrebna za prepir. Če se en prepira še s sabo, se to potem šteje za dva?:)) Ne razumem, kaj si mislil.

A nisi ti predstavnik beta? Zadnjič si rekel, da alfa nisi, se pravi si gama? Jao, kam si ti padel. :))[/quote]
Tak sem, da na koncu še vedno impresioniram več žensk kot ti.

ok bye[/quote]
Težko primerjaš svojo cifro z neznanko X. 😉
Zadnjič je eden eno usekal. Ne morš si mislit, kako jo je impresioniral. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A res? In, sva potem šla al kako se je končalo?[/quote]
Ne bit tako skrivnostna… bo ribetina spet kaj napletla. Vidiš da samo čaka, kot pes na kost.

Tudi, če ne počnejo tega, to še vedno ne spremeni dejstva, da imajo beden lajf.

Ma ja…mene tolk zanima kot tebe kremenčkovi. Pazi na izbiro besed. Moj nick je jasno napisan. Zaradi mene si ti lahko en k….jst sem zate Goldfish.

Ribetina

Primitivc

Ribetina[/quote]
Ownaža

Lp

Enostavno Bog

Ne bit tako skrivnostna… bo ribetina spet kaj napletla. Vidiš da samo čaka, kot pes na kost.[/quote]

Skrivnosten ce ze hoces vedet. Kako se je koncalo pa ne vem, ker tudi meni je ta uporbnica prijetna.

🙂 hehe kaj spet pletete… Če ti je prijetna… kar izvoli. Mene ne rabiš mešat v te igrice…

To pa še mene zamima? Nisem vedela da se dobimate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close