Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek
GF malo si me presenetla zadnje čase s tako negativnimi komentarji, delovala si mi kot ženska z nekaj izkušnjami. Sedaj pa takšne kvasis, kot da če se kdaj skregaš, je veza zanič in je treba vstran it. To je tako otročje. Verjetno je kakšna takšna veza, ampak do tja je treba prit, se trudit in tudi skregat. Jaz če bi bila poročena sama s sabo, bi se kdaj skregala, kaj šele če si z moškim :-)[/quote]
Mislila sem na to, kar je omenil Robi, da se praktično vsak dan skregaš s partnerjem. To zame ni normalno, zato se sprašujem, v čem je fora, da nekateri funkcionirajo le preko krega. Seveda sem ter tja pride do kratkega stika, ampak z nekim normalnim tonom in pogovorom se da vse rešiti, brez velikih scenskih nastopov in borbe za premoč.[/quote]
No s tem pa se tudi jaz ne strinjam. 1x mesečno ko ima PMS bo kar vredu 🙂
Mislila sem na to, kar je omenil Robi, da se praktično vsak dan skregaš s partnerjem. To zame ni normalno, zato se sprašujem, v čem je fora, da nekateri funkcionirajo le preko krega. Seveda sem ter tja pride do kratkega stika, ampak z nekim normalnim tonom in pogovorom se da vse rešiti, brez velikih scenskih nastopov in borbe za premoč.[/quote]
No s tem pa se tudi jaz ne strinjam. 1x mesečno ko ima PMS bo kar vredu :-)[/quote]
Vprašaj se raje kako dolgo ta famozni PMS nekatere ženske drži. Ene 14 dni prej in 14 potem…
No s tem pa se tudi jaz ne strinjam. 1x mesečno ko ima PMS bo kar vredu :-)[/quote]
Vprašaj se raje kako dolgo ta famozni PMS nekatere ženske drži. Ene 14 dni prej in 14 potem…[/quote]
za tiste, ki bi s tabo zdržale sigurno velja….. tudi jaz se pridružujem mnenju, da bi bilo najbolje, da se vidva z ribico skup data.
Vprašaj se raje kako dolgo ta famozni PMS nekatere ženske drži. Ene 14 dni prej in 14 potem…[/quote]
za tiste, ki bi s tabo zdržale sigurno velja….. tudi jaz se pridružujem mnenju, da bi bilo najbolje, da se vidva z ribico skup data.[/quote]
Kako si ti prijazen. Najbolje, da se vzdržiš komentarjev, ki so vezani name.
Je veliko takšnih, kjer se dva vsak dan ali vsaj vsak drugi dan skregata, po drugi strani pa sta že 20 let (srečno) poročena. 🙂
In to je tisto, kar ljubezen dela tako misteriozno. :)[/quote]
A ni to bedno? Da si v vezi in vzdržuješ stanje s kreganjem, da imaš potem trenutke sprave?:)) Meni je to kr neki. V zvezi se je treba lepo obnašat al pa nč:).[/quote]
Saj kregaš se ne zato, da bi potem imel spravo. Ampak spravo imaš zato, da se lahko še kdaj skregaš. :))
A ni to bedno? Da si v vezi in vzdržuješ stanje s kreganjem, da imaš potem trenutke sprave?:)) Meni je to kr neki. V zvezi se je treba lepo obnašat al pa nč:).[/quote]
Saj kregaš se ne zato, da bi potem imel spravo. Ampak spravo imaš zato, da se lahko še kdaj skregaš. :))[/quote]
Ko je folk v elementu in jim piha skozi ušesa, ne razmišljajo o tvojem drugem stavku:).
A nisi ti predstavnik beta? Zadnjič si rekel, da alfa nisi, se pravi si gama? Jao, kam si ti padel. :))
Goldfish, tebi lahko pa tale članek prilepim. V njem boš našla odgovor zakaj se mi ne zdi več smiselno prepirat s tabo :
http://www.returnofkings.com/17962/women-dont-know-how-to-argue-with-logic-or-facts
ok bye
Forum je zaprt za komentiranje.