Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

Kakšen poetsko romantičen izraz za lastninjenje :-)[/quote]

Lahko si tako razlagaš. Moje mnenje je, da predanost pomeni le drugi izraz za ljubezen. Tu sem, želim se ti predati, ker te imam rad in uživam, ko sva skupaj. Kaj bo čez sto let…sploh ni pomembno, se boš ukvarjal takrat, ko bo aktualno.[/quote]

itak, itak. Podobno kot me ta vlada prepričuje, da živim bolje kot pred enim letom, jaz nehvaležnež pa tega ne znam cenit. :-))

Logično, da se dober odnos gradi na lepih trenutkih. Vendar lahko prav tako živiš lepe trenutke z nekom, s katerim nisi poročen.
Poroka te še ne naredi sposobnejšega za ustvarjanje lepih trenutkov.

A si ti sploh ženska po duši, ker deluješ kot neka neizprosna zajebana uradna oseba ? 🙂

Logično, da se dober odnos gradi na lepih trenutkih. Vendar lahko prav tako živiš lepe trenutke z nekom, s katerim nisi poročen.
Poroka te še ne naredi sposobnejšega za ustvarjanje lepih trenutkov.

A si ti sploh ženska po duši, ker deluješ kot neka neizprosna zajebana uradna oseba ? :)[/quote]

Moški sem, ujet v ženskem telesu….kakšne maš!

nima žene[/quote]

Ravnotako jih lahko faše:). Kaj naj bi bilo drugače? Al si na koruzi al si poročen, oboje je obveznost:). Iz zveze pa lahko odideš ne glede na status.[/quote]

ni v vezi nobeni.

Ravnotako jih lahko faše:). Kaj naj bi bilo drugače? Al si na koruzi al si poročen, oboje je obveznost:). Iz zveze pa lahko odideš ne glede na status.[/quote]

ni v vezi nobeni.[/quote]

Ti pa imaš stekleno kuglo?:) Kakšna je situacija z mano?

Za ene ni potrebna steklena kugla…

Res je, ti si tako enostaven, da te tudi otrok skapira…

na netu se lahko vsak predstavlja za karkoli, slučajno pač za njega vem, kako je, ko je ravno ribica začela grabit za njegov trnek. torej ribica ti si samska, pa še dolgo boš s takim odnosom do sebe.

….in do drugih!

A tako je z njim, z mano in najbrž bi vedel povedati za vsakega, a ne.Jst pa vem zate… živiš na koruzi, imaš dva otroka, partnerko si prevaral z dvema ženskama, za zadnjo ve in ti je odpustila, čeprav ti še dons meče pod nos. Ste se že preselili?

….in do drugih![/quote]

Kaj če nisem samska?:)

Haha, če ti nisi samska, potem noben ne more bit 😀

….in do drugih![/quote]

Kaj če nisem samska?:)[/quote]
Si… in še doooooolgo boš… 🙂 nič bat tud zate se bo našla palica v obliki penisa 🙂

Saj sem se samo hecal. 🙂
Je pa res, da mi deluješ neizprosna. Seveda pa me to ne moti, saj je to tvoja stvar.

Naj te firbec še naprej matra…se pa nasmejim, kaj vse napalamudite.

Saj sem se samo hecal. 🙂
Je pa res, da mi deluješ neizprosna. Seveda pa me to ne moti, saj je to tvoja stvar.[/quote]

Morda res tako delujem ja, ker se je treba ubraniti nekaterih hijen na netu. Kam bi pa prišli, če bi bili z vsemi prijazni in bi jih spustili v svoj krog:).

Kaj če nisem samska?:)[/quote]
Si… in še doooooolgo boš… 🙂 nič bat tud zate se bo našla palica v obliki penisa :)[/quote]

A bejž no…

Saj sem se samo hecal. 🙂
Je pa res, da mi deluješ neizprosna. Seveda pa me to ne moti, saj je to tvoja stvar.[/quote]

Morda res tako delujem ja, ker se je treba ubraniti nekaterih hijen na netu. Kam bi pa prišli, če bi bili z vsemi prijazni in bi jih spustili v svoj krog:).[/quote]
Te hijene na netu so kot psi z nagobčniki. Samo lajajo dosti, ker se počutijo nemočni. 🙂

Morda res tako delujem ja, ker se je treba ubraniti nekaterih hijen na netu. Kam bi pa prišli, če bi bili z vsemi prijazni in bi jih spustili v svoj krog:).[/quote]
Te hijene na netu so kot psi z nagobčniki. Samo lajajo dosti, ker se počutijo nemočni. :)[/quote]

To mi je jasno in pridejo le toliko daleč kot jim dovoliš.

Si… in še doooooolgo boš… 🙂 nič bat tud zate se bo našla palica v obliki penisa :)[/quote]

A bejž no…[/quote]
ja.. ko boš že mal starejša jasno in ti bo maternica povedala, da je skrajni čas… takrat bo dober prvi, ki mu še stoji. Ne vem pa čist sigurno al ti bo tvojo ošabnost zbil iz glave v rit ali bo utapljal svojo bedo, biti s tabo, v alkoholu. O tem bi lahko malo nabluzili.. da se vsaj približamo tvoji količini bluzenja na netu…

A bejž no…[/quote]
ja.. ko boš že mal starejša jasno in ti bo maternica povedala, da je skrajni čas… takrat bo dober prvi, ki mu še stoji. Ne vem pa čist sigurno al ti bo tvojo ošabnost zbil iz glave v rit ali bo utapljal svojo bedo, biti s tabo, v alkoholu. O tem bi lahko malo nabluzili.. da se vsaj približamo tvoji količini bluzenja na netu…[/quote]
Umor

A bejž no…[/quote]
ja.. ko boš že mal starejša jasno in ti bo maternica povedala, da je skrajni čas… takrat bo dober prvi, ki mu še stoji. Ne vem pa čist sigurno al ti bo tvojo ošabnost zbil iz glave v rit ali bo utapljal svojo bedo, biti s tabo, v alkoholu. O tem bi lahko malo nabluzili.. da se vsaj približamo tvoji količini bluzenja na netu…[/quote]

Ampak se pa znaš potruditi, če hočeš:)). Le tisto z maternico nisme razumela…kaj se bo zgodilo? Se mi bo povesila?:))) Dej me razsvetli.

Ampak se pa znaš potruditi, če hočeš:)). Le tisto z maternico nisme razumela…kaj se bo zgodilo? Se mi bo povesila?:))) Dej me razsvetli.[/quote]
Čist dovolj sem povedal… pametni in razsvetljeni itak razumejo…

Ampak se pa znaš potruditi, če hočeš:)). Le tisto z maternico nisme razumela…kaj se bo zgodilo? Se mi bo povesila?:))) Dej me razsvetli.[/quote]
Čist dovolj sem povedal… pametni in razsvetljeni itak razumejo…[/quote]

Povej do konca, če si že začel štrikat in palamudit.

Čist dovolj sem povedal… pametni in razsvetljeni itak razumejo…[/quote]

Povej do konca, če si že začel štrikat in palamudit.[/quote]
Nočem, ker boš to razumela, kot da sem prijazen s tabo in se mi da ukvarjat s tabo. Glej nisem prijazen s tabo in nočem te spustit v svoj krog. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close