Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

eh, bolje da neham, drugače reskiram kakšen flek sperme, pomešane z drobtinicami piškotov na drugi strani monitorja.

Tipična babja tema. Važni so samo njeni občutki, njena rit, njeni interesi, njene predstave, njena prepričanja, samo ona, ona, ona… Dec je pa na svetu samo zato, da se prilagaja in naredi tisto, kar se od njega zahteva.

Svojo napako bi lahko priznal tudi drugače. Recimo z, ja imaš prav, se opravičujem. Tako pa se še ena frustracija.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Svojo napako bi lahko priznal tudi drugače. Recimo z, ja imaš prav, se opravičujem. Tako pa se še ena frustracija.[/quote]

In to reče nekdo ki najbolj ignorira svoje napake in podjebava naprej

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mu je pač dokazal, da je zapisal “edini”, a zdaj boste še iz tega big deal naredili?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Bodo, ker je treba preumserit pozornost iz lastnih napak, drugam. Kot naša politika.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ker ti si brez napak ane, samo mi jih imamo ?

To pa nisem rekel. Ampak v tem primeru jo je pač naredil Boom.

Been there, done that. Tudi moja zaroka je izgledala kot da je “opravil nalogo” in zdaj lahko pač greva naprej. Tip je celo nonšalantno združil zaroko z darilom za rojstni dan :/

Zdaj je vprašanje zgolj to, ali si se ti lekcije naučila ali nisi. Jaz sem se. Ugotovila, da zadeva ni imela nobenega smisla in da je pustila nek slab priokus. In raje kot da se poročim z nekom, ki bo to naredil zato, ker mora (oziroma zato, da bi mi ustregel) se raje pač ne poročim.

Postavila sem si vprašanje: če se nikoli ne bo želel poročiti, ali bom še vedno zadovoljna, da sem ostala z njim, ali pa se bom kesala, da nisem našla nekoga drugega, ki ne bi bil samo pripravljen to storiti zame, ampak bi se tega veselil. Ko si odgovoriš na to vprašanje, ti bo vse jasno.

Prestopi v realni svet, kjer ima ljudje drugačne želje in drugačna pričakovanja. in če se želje tvojega parnerja ne skladajo s tvojimi . pač, ali skleneš kompromis, ali pa si poiščeš novega parnerja. Njegovih želja ne moreš spremeniti.

Mimogrede, nekdo, ki se je poročil in ločil, ponavadi nima neke hude želje, da bi ponovil izkušnjo, ki se očitno ni obnesla.

Posebej, če se poročiš na način, kot se je tvoj bivši in imaš drugič enak občutek, to je, da se spet MORAŠ.

To pa nisem rekel. Ampak v tem primeru jo je pač naredil Boom.[/quote]
Nisi rekel tega, si pa zato pri sebi tako misliš. Cel čas drugim nastavljaš ogledalo, vedno si ti tisti, ki ima prav in ve kaj počne, ostali se pa motijo in se morajo še veliko naučit. Daj človek postavi se na realna tla, kr en si no…

To pa nisem rekel. Ampak v tem primeru jo je pač naredil Boom.[/quote]
Nisi rekel tega, si pa zato pri sebi tako misliš. Cel čas drugim nastavljaš ogledalo, vedno si ti tisti, ki ima prav in ve kaj počne, ostali se pa motijo in se morajo še veliko naučit. Daj človek postavi se na realna tla, kr en si no…[/quote]
Mogoče si to ti misliš o sebi, ker jaz si ne o sebi. Vem pa, da misli mi ne bereš. :)) Če nastavljam ogledalo drugim, še ne pomeni, da ga drugi meni ne. 😉
Sem že nekajkrat kaj zmotil in napako tudi priznal, se opravičil.

Vsak dan se kaj novega naučim… Marko se je kdaj zmotil? Zmoto priznal? Se opravičil?
Tri nove stvari zame… wauuu

Pa veš, da tu pa morem stopit Markotu v bran, da se mi je enkrat prek zasebnega opravičil…. ni blo javno ampak opravičilo pa je vendarle blo….

Tolko o tem 😉

Je pa res, da še vedno dostikrat rad zignorira kaj takega ampak ok, enkrat pa se je res!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hvala Matkič. Sem vedel, da na tebe lahko računam. 🙂

Jah glej, če je resnica je resnica…. nimaš kaj pa če mi je všeč al ne, tak je….

je pa res, da nimam več tega ZSja, sem zbrisal kot zgleda, in ne morem nardit print screena da bi pokazal.

Verjamem brez dokaza. Pač zgodilo se je. To je pomembno!

Počutim se kot v kokošnjaku, a v bistvu gre za skupino pezdetkov:)).

Važno, da si našla svoj domicil. Pri teh letih ga pa že res moraš. Med pezdetki se očitno še najbolje počutiš. Ptiči iste barve perja skupaj…

Ko pa se je postavila na noge je zakokodakala in zvalila zlato jajce.

Meni gre na smeh oz. krohot:). Saj najbrž ne misliš, da je to moj edini fetiš. Še vedno mi nisi odgovoril, kakšno perjanico ti nosiš? Kje je tvoj domicil, kateremu plemenu pripadaš? In navsezadnje…kaj počneš tukaj? Saj to ne bi smelo biti pretežko za takšnega junaka kot si ti (you wish).

A to zato ker se kar vsi želijo zaročit s tabo? :))

A to zato ker se kar vsi želijo zaročit s tabo? :))[/quote]

Od kje si zdaj ti uletu?:) Izgubil si rdečo nit:). Neeee, ni to:).

A to zato ker se kar vsi želijo zaročit s tabo? :))[/quote]

Od kje si zdaj ti uletu?:) Izgubil si rdečo nit:). Neeee, ni to:).[/quote]A jaz? 🙂 Rdeča nit te teme je zoka oz poroka, bolje rečeno poročna zaobljuba in v tem duhu so/smo vsi s tabo…. v dobrem in slabem 😉 :)))

Meni gre na smeh oz. krohot:). Saj najbrž ne misliš, da je to moj edini fetiš. Še vedno mi nisi odgovoril, kakšno perjanico ti nosiš? Kje je tvoj domicil, kateremu plemenu pripadaš? In navsezadnje…kaj počneš tukaj? Saj to ne bi smelo biti pretežko za takšnega junaka kot si ti (you wish).[/quote]

Pa, ja, zakaj pa ne bi ti najprej kaj o sebi povedala? Saj znaš biti gostobesedna, če hočeš. Česa se bojiš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close