Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dajte svoje otroke naučit uporabljat deodorant

Dajte svoje otroke naučit uporabljat deodorant

Odgovor na objavo uporabnika
Ma dej, 17.03.2023 ob 08:16

nohti354, 17.03.2023 ob 07:41

Ja nohti so krivi 🙂

Tisti brez umetnih so ful čisti in dišeči. Slovenci smo znani po higieni ja 🙂

Btw pri vsem sranju ki ga vase vržejo ljudje (nobene prave hrane) in vsem sranju ki ga obesijo nase (sama sintetika in ceneno preprano sranje ki zasmrdi v eni uri) v kombinaciji z cenenimi geli za tuširanje (trdo milo je staromodno mnde), s tem da vsakodnevno tuširanje menda škodi, umivanje las pa sploh ter cenenimi “dišavami”, je res doživetje biti v zaprtem prostoru z njimi.

NE seri. Moja Oš otroka se vsak dan stuširata zvečer plus umijeta pazduhe, ko prideta iz šole, ker ju zavoham. Pa spet deo in sveža majica. Ni da ni kaj vse enih deov smo probal pa noben ni čudežen. Pa nosita izključno bombaž. Hormoni, stres ali pa slabi deodoranti.

Mogoče jima odstraniš umetne nohte, pa ne bosta več smrdela 🙂

Jasno da tudi hormoni naredijo svoje.

Ampak smrdi pa veliko ljudi. Več odraslih kot najstnikov bi rekla. Vsi pač nimajo hormonskih motenj. Pa tudi ni vedno samo švic. Zavohaš vsega boga, od postanega urina, dreka, čebule….

Če je za kaj bila dobra korona histerija je bila pa za tole.  Nihče se ti ni približal na več kot dva metra in še maska gor.

Po tej strani pa tiste čase pogrešam :).

Me pa čudi, da nihče ni omenil likanja perila. Na žalost pri 40,60 stopinjah se tisti smrdeči krogci pod pazduho ne operejo dovolj.  Pojdite kdaj z likalnikom čez oprano perilo.

prav pogrešam, 17.03.2023 ob 08:35

Če je za kaj bila dobra korona histerija je bila pa za tole.  Nihče se ti ni približal na več kot dva metra in še maska gor.

Po tej strani pa tiste čase pogrešam :).

Me pa čudi, da nihče ni omenil likanja perila. Na žalost pri 40,60 stopinjah se tisti smrdeči krogci pod pazduho ne operejo dovolj.  Pojdite kdaj z likalnikom čez oprano perilo.

Ja, tudi meni je bil ta del korone všeč. 🙂

Glede pranja pa, vsaj po mojih izkušnjah, je odvisno tudi kako pereš, ne samo na koliko stopinj. Če škrtariš s praškom, kot nekatere moje kolegice, ki ga dajo samo za prvo pranje, drugo pa samo voda pere, pa en kratek program, potem res ne opere glih ne vem kako dobro. Potem pa likanje samo še zapeče tiste ostanke smradu in deodoranta v blago in potem se res ne rešiš več vonja. Če pereš z dovolj praška, na daljši program, opere prav lepo tudi z nižjo temperaturo. Če je majica dobro prešvicana, pa pazduhe pred pranjem popršim s sprejem prav namenjenim odstranjevanju madežev in vonja pod pazduhami in je zelo učinkovit. Ga imajo v dm.

Naučimo jih vporabljat vodo in milo!!! In čista oprano oblačila!!?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close