Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Daewoo Lanos CUKA!!!!!

Daewoo Lanos CUKA!!!!!

imam lanosa l. 1998 že kar nekaj mesecev mi cuka ko pritisnem gas ga zatrokira pol pa ful potegne. razen če k ga zatrokira spustim gas in ga počasi dodajam pol počasi dobi na hitrosti. ne vem kaj bi to lahko bilo in upam , da mi lahko pomagate. aja včeraj sem se peljala in imela pihanje vklopljeno pa je začel tok smrdet k bi se neki žgal. to sem že parkrat prej opazla samo ni bil tako izrazito močen vonj sem mislila da je od zunaj od izpušnih plinov, predvsem je smrdelo ko sem bolj dinamično vozila,oz ko sem ga bl gonila.

aja a je v okolici lj oz v lj kakšen serviser k ni ful drag, če bi ga slučajno potrebovala.

hvala

mislim, da so to vse normalne hibe tega avtomobila:))
mi imamo ta avto doma že od leta 1999 (oče, jaz, sedaj žena), sedaj je kot drugi avto in ko je bil še v garanciji sem ga zaradi cukanja peljal vsaj trikrat na servis in nikoli niso nič uredili, kljub temu da so vedno nekaj zamenjali. Mogoče bi sedaj ko ni več v garanciji napako takoj odpravili, seveda za mastno proti plačilo:))

mi smo zadovoljni z Avto servis Pižem v Mali loki pred Domžalami, imaš ga pa tudi v Grosuplju, avto servis Prpič, sam on je skoz neki mutil, v ljubljani jih je t udi nekaj sam so vedno v gužvi in zelo neprijazni…

New Report

Close