Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Da vidimo, če dela tole skrpucalo…

Da vidimo, če dela tole skrpucalo…

A že dela ta drek od foruma al še ne?

Kaj??? A da lahko odprem novo temo??? To mora biti kakšna pomota!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Para Bellum, 07.09.2021 ob 07:54

Kaj??? A da lahko odprem novo temo??? To mora biti kakšna pomota!!!

Kaj??? A da lahko odgovarjam v temi??? To mora biti kakšna pomota!!!

?..https://youtu.be/KXw8CRapg7k..? ??

Resno?

sam fprašam, 07.09.2021 ob 12:34

Resno?

Na tem forumu ni nič resno. Vse se podira. Sarkazem še ostaja. A ni bilo rečeno, da bodo lahko komentirali le še prijavljeni?

Para Bellum, 07.09.2021 ob 07:55

Kaj??? A da lahko odgovarjam v temi??? To mora biti kakšna pomota!!!

Res veliki dosežki, hahaha.

Hahaha, 07.09.2021 ob 12:55

Na tem forumu ni nič resno. Vse se podira. Sarkazem še ostaja. A ni bilo rečeno, da bodo lahko komentirali le še prijavljeni?

Ma prav dosadno postaja. In še kr visimo tu?

So ugotovili, da je registriranih premalo, pa so odprli še za neregistrirane?

Frogova dosadno je že res. Mislim, da se večinoma kar eni in isti menijo in moderatorji šopajo teme.

Senza nikoli ne veš, vsekakor jim teme o antivakciniranju niso všeč.

Dokler se boste prepucavali in provocirali med sabo, bodo blokirali. In prav imajo. Eni ste prav že tečni in non stop visite gor pa izzivate. Taki ste verjetno tud v reali Vsi ki se bunite se nikjer ne vključujete v normalne teme, samo mešate drek

Dajte že nehat provocirat, 07.09.2021 ob 15:49

Dokler se boste prepucavali in provocirali med sabo, bodo blokirali. In prav imajo. Eni ste prav že tečni in non stop visite gor pa izzivate. Taki ste verjetno tud v reali Vsi ki se bunite se nikjer ne vključujete v normalne teme, samo mešate drek

Govoriš o sebi???

Hahaha, 07.09.2021 ob 15:54

Govoriš o sebi???

Se boste že prepoznali, kdo ste

Dajte že nehat provocirat, 07.09.2021 ob 16:10

Se boste že prepoznali, kdo ste

Taki, ki dirigirate drugim kakšni so in kako morajo je malo morje. Rajši se ukvarjaj s svojim pragom, je kar dela ne? Tvoj komentar o provociranju provocira. Povedalo pa tako nisi nič.

A da je in bo?

Para Bellum, 07.09.2021 ob 07:53

A že dela ta drek od foruma al še ne?

Pri temu forumu je tako,da glede na to kaj se dogaja v državi in kakšna barabija, se zgodi, da človek pomisli, da gre za zaroto, če forum ne dela. Če pa spet deluje pa ponovno pomisli, da gre za zaroto.

In verjetno ima v obeh primerih prav.

Jah ne vem no, par mesecev mene tri psihopatske budale že nadlegujejo in niso nikogar blokirali. Jaz pa sem tak po karakterju, da jim vedno odgovorim in zafrkavam nazaj, dokler jih jaz ne sesujem in pol jim živci popustijo in začnejo žaliti z vulgarnimi besedami ali pa se skrijejo v svojo luknjo. Pač nej vejo, da sem jaz tisti, ki ima zadnjo besedo. Vem, da so pol na drugi trije motenci, ki preklinjajo, se jim roke tresejo in se skratka sekirajo. In to mi zabava.

Skratka, če ne bi bilo njih bi se jaz več časa vključeval v normalne teme in manj časa porabil za težke besede, samo je pa tako, da očitno to dviga branost foruma, ker če ne bi moderatorji že blokirali te motence.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close