Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek da vam povem kako je bedno biti bogat

da vam povem kako je bedno biti bogat

Ne pametuj če ne veš, kako je. Eno je biti občasno sam, drugo pa biti sam oz. osamljen dneve, tedne, mesece,….mogoče celo leta. Biti sam pomeni da nimaš nikogar, ki ti stoji ob strani, da mu zaupaš, ga imaš rad in on tebe prav tako, ne pa da fizično ni drugih oseb ob tebi. Včasih je človek lahko obdan z množico ljudi, pa vseeno hudo sam. In če to traja in traja, pusti posledice. Vsak zna kdaj biti s seboj, biti predolgo, mogoče vse življenje samo sam s seboj, tega pa ne zna nihče in se ne da naučiti.[/quote]

No hvala, vsaj nekdo me razume, kako je biti sam oziroma osamljen. Ja tudi če je okoli mene 100 ljudi se včasih vseeno počutim osamljena. Eno je biti nekaj ur sam, drugo pa je biti tedne in mesece sam s seboj.[/quote]

še zmeraj se lahko naučiš biti sama in celo uživaš v tem!

ne glede, ali si res sama sama, ali si v množici sama, ali si pač na kakršenkoli način sama in osamljena – lahko prav v tej samoti uživaš, morda se ti sliši neverjetno ali tebi daleč, ampak točno tako preprosto to je

samo tvoja odločitev je, ali se boš tudi premaknila iz svoje mrtve točke, ali boš pač naprej jambrala in iskala izgovore, kako hudo trpiš, samo tvoja odločitev – TU ti ne more nihče pomagati, to moraš SAMA narediti!!!

pa glede na to, da imaš mnogo denarja, te tovrstno učenje ne bi prav nič stalo 🙂
a veš zakaj je zastonj?
zato, ker nihče, tudi ti, nima dovolj denarja, da bi poplačal dejansko pridobljeno vrednost – je neprecenljiva!
in še zato brezplačno, ker mora biti na voljo vsem, prav vsem brez izjeme, torej, gre za večplastno vrednost ponujene kakovosti druženja s seboj

še majhno opozorilo: namenjeno je vsem, ni pa za vsakogar

ko si na svojih službenih popotovanjih, bi te ponujena rešitev kratkočasila, zabavala, obogatila točno na tistem mestu, kjer si očitno revna, zato si zbrala pogum in pisala tu, to je hvale vredno – čestitke!!!

[right]v tvojih osamljenih mislih, sem s teboj[/right]

Ma tebi najprej predlagam, da si mogoče kupiš kakšna očala, da boš bolje videla o čem govorim, ne pa o nekem zapravljanju denarja, kot ti misliš.
Drugače pa, zasluži si sama denar pa ga boš imela tudi sama, misliš, da je meni vse iz neba padlo pa sem se že bogata rodila. Ah kje pa, vse sem si sama prislužila, danes pač imam toliko kolikor imam pa vseeno ga ne okoli razmetujem, ker vem, da sem ga težko zaslužila pa tudi vem, kako ga lahko na hitro vsega zapraviš. Takim, kot si ti, ki bi ga pa imeli brez, da bi karkoli zmrdnili s prstom se mi pa resnično ne da ubadati. Pač tipična slovenska foušija brez olike.

No hvala, vsaj nekdo me razume, kako je biti sam oziroma osamljen. Ja tudi če je okoli mene 100 ljudi se včasih vseeno počutim osamljena. Eno je biti nekaj ur sam, drugo pa je biti tedne in mesece sam s seboj.[/quote]

ne glede, ali si res sama sama, ali si v množici sama, ali si pač na kakršenkoli način sama in osamljena – lahko prav v tej samoti uživaš, morda se ti sliši neverjetno ali tebi daleč, ampak točno tako preprosto to je

samo tvoja odločitev je, ali se boš tudi premaknila iz svoje mrtve točke, ali boš pač naprej jambrala in iskala izgovore, kako hudo trpiš, samo tvoja odločitev – TU ti ne more nihče pomagati, to moraš SAMA narediti!!!

pa glede na to, da imaš mnogo denarja, te tovrstno učenje ne bi prav nič stalo 🙂
a veš zakaj je zastonj?
zato, ker nihče, tudi ti, nima dovolj denarja, da bi poplačal dejansko pridobljeno vrednost – je neprecenljiva!
in še zato brezplačno, ker mora biti na voljo vsem, prav vsem brez izjeme, torej, gre za večplastno vrednost ponujene kakovosti druženja s seboj

ko si na svojih službenih popotovanjih, bi te ponujena rešitev kratkočasila, zabavala, obogatila točno na tistem mestu, kjer si očitno revna, zato si zbrala pogum in pisala tu, to je hvale vredno – čestitke!!!

[right]v tvojih osamljenih mislih, sem s teboj[/right][/quote]

Jaz sem se že naučila biti sama in ja na trenutke res uživam v tem. Vendar pa na dolgi rok te tudi vse to počasi mine in si želiš nekoga ob sebi, ko prideš domov, greš kam skupaj, da se zjutraj ne zbudiš sam,…. itd itd.
Dokler ne živiš dolga leta sam tega žal ne moreš vedeti, kako je. Sedaj bo pa spet to psihiranje v decembru in okoli vseh teh praznikov. Potem pa še določeni ljudje začnejo riniti in spraševati ”ali boš kar samska”, ”zakaj si samska”, ”ali ne boš imela nič otrok”, ”pa zakaj nimaš otrok”…..
Ko sem zatopljena v delo je ok, ker nimam časa razmišljati, ko pa začnem razmišljati je pa sranje. In, ko sem zunaj okrog med ljudmi naprimer v trgovini ali pa na terenu cel dan je tudi ok, ko pa pridem zvečer domov me pa spet zgrabi tista tesnoba in osamljenost.

Tisti, ki ima družino ali samo partnerja ti pa tudi bolj težko o tem kaj več pove, ker ne ve kako je biti sam dolgo časa. Čeprav je lahko okoli tebe ogromno ljudi ampak pri sebi in v sebi se še vedno počutiš sam.
To je tako, kot če čez noč dobiš ogromno ”fake prijateljev”, pa noben ni zares tvoj prijatelj ampak so prijatelji samo zato, ker vedo, da imaš nekaj, kar oni nimajo in potem bi bili radi s teboj prijatelji zato, da se naokoli hvalijo da imajo s to in to osebo prijateljstvo.

a veš zakaj je zastonj?

Oglasi se ko boš par let hudo osamljena, brez nekoga, ki bi mu bilo mar zate, ok? Bomo videli, kako boš takrat pametna. Človeška narava je takšna, da iščemo družbo, ustvarjeni smo za življenje v družbi, da ga delimo z bližnjimi, ne pa da smo samotarji. Zato se tega ne da naučiti, oz. verjetno se lahko, ampak te gotovo ne osrečuje. No, kot sem rekla, provaj, potem pa pridi vlivat dobro voljo, če jo boš še imela.

a veš zakaj je zastonj?

Oglasi se ko boš par let hudo osamljena, brez nekoga, ki bi mu bilo mar zate, ok? Bomo videli, kako boš takrat pametna. Človeška narava je takšna, da iščemo družbo, ustvarjeni smo za življenje v družbi, da ga delimo z bližnjimi, ne pa da smo samotarji. Zato se tega ne da naučiti, oz. verjetno se lahko, ampak te gotovo ne osrečuje. No, kot sem rekla, provaj, potem pa pridi vlivat dobro voljo, če jo boš še imela.[/quote]

a ti sploh veš, kakšna neki je človeška narava?
mislim da le delno veš, bistvo si spustila, je očitno

ti povem: človeška narava je, da spozna sebe, pravo sebe, tisto sebe, ki te na določen način “nežno tišči in te tiho kliče”, ti pa le malo tega zaznamuješ, žal, le majhen delček, in ti ne slišiš ta tihi klic – svoj klic k sebi, ki bi se resnično rad družil s teboj in ga nehote daš na ignore, potem pa že zelo vešče strenirana, iščeš milijon izgovorov, da ja ne bi prisluhnila tako nežnemu in sofisticiranemu klicu – to je klic Ljubezni, ki te osreči

omenjena Ljubezen ni sploh v vezi z neko ljubeznijo in seksualnostjo, ki si jo že izkusila, ali nekako veš za njo, ne, ne, ne, gre za pravo Ljubezen (THE Love), gre za pravo Srečo, gre za Izpolnitev, ko veš da SI, in je to tako dovolj, da nič ne manjka, popolnoma nič!

in ko to veš, veš pa zato, ker občutiš in ti postane popolnoma jasno, takrat si s seboj

tvoja osamljenost te samo spomni, da nisi na pravi poti, no, potem ne dramatiziraj več, n.e.h.a.j!!!

. . . . .

vidiš, keč je prav v tem, da se to da naučiti in bistvo nove kakovosti je prav to, da te osrečuje

prav lepo teoretiziraš, res, nič ne manjka tvojim tezam, prav simpatična si, celo, dober človek, nič ne manjka, razen bistva: ko bi le še spravila v prakso, to, kar nekako že veš

ja, zadela si žebljico na glavico, zdaj pa akcija, ne samo za avtorico, temveč tudi zate, me zelo, zelo radosti, da vztrajaš pri tem dialogu

. . . . .

glej, ni vse v pameti in biti pameten
dobro je biti moder, a kako že gre tisti sporočilni rek:

[center]pametno je imeti prijatelja
modro je spoznati sebe
[/center]

pa še tisti filozof grški, Sokrat je rekel: [center]Spoznaj sebe[/center]

gremo, smo za, vsi vabljeni, srčno vabljeni!!!
[right]v iskrenih mislih s teboj[/right]

lepo, da uživaš na trenutke – ampak, tuki govorim o permanentnem užitku, ki nikoli ne neha biti užitek, je vseprisoten in očiten, samo sprejeti ga je treba in prepoznati, potem preostane samo še vzdrževanje
vredno se je potruditi, resnično

glej, seveda rabiš nekoga ob sebi in to boš tudi dosegla – imeti partnerja

ampak, apeliram, ker to lahko realiziraš, da si najprej poišči pot do sebe, odkrij lepote znotraj sebe in uživaj v tem bogastvu, ki ga zdaj nimaš, šele potem poišči partnerja

in, čemu ta vrstni red?

pa, zato, ker boš v obratnem vrstnem redu, tako kot množica, nekoliko zašla in nisi naredila popoln plan pa bi ga lahko saj imaš to priložnost

recimo, najprej dobiš partnerja, vse fino fajn v začetku, potisnila si svojo osamo v ozadje, morda celo nekoliko pozabiš na njo in si misliš, da je kao ni več, ampak, ko pa mine evforično druženje s partnerjem in se nekoliko oddaljita drug od drugega, kar je normalen proces, kajti vse, kar se je začelo, se bo tudi končalo, no, potem bo zopet na plan prišla nerešena zadeva in božje orodje – osamljenost, ki te bo kar naprej spominjala in spominjala: spoznaj sebe!

Poskusi s psihoterapijo ali /in/ astrolosko analizo tvoje rojstne karte, dobila bos nov vpogled, ponavadi pomaga, posebej bolj introvertiranim.

Oglasi se ko boš par let hudo osamljena, brez nekoga, ki bi mu bilo mar zate, ok? Bomo videli, kako boš takrat pametna. Človeška narava je takšna, da iščemo družbo, ustvarjeni smo za življenje v družbi, da ga delimo z bližnjimi, ne pa da smo samotarji. Zato se tega ne da naučiti, oz. verjetno se lahko, ampak te gotovo ne osrečuje. No, kot sem rekla, provaj, potem pa pridi vlivat dobro voljo, če jo boš še imela.[/quote]

a ti sploh veš, kakšna neki je človeška narava?
mislim da le delno veš, bistvo si spustila, je očitno

ti povem: človeška narava je, da spozna sebe, pravo sebe, tisto sebe, ki te na določen način “nežno tišči in te tiho kliče”, ti pa le malo tega zaznamuješ, žal, le majhen delček, in ti ne slišiš ta tihi klic – svoj klic k sebi, ki bi se resnično rad družil s teboj in ga nehote daš na ignore, potem pa že zelo vešče strenirana, iščeš milijon izgovorov, da ja ne bi prisluhnila tako nežnemu in sofisticiranemu klicu – to je klic Ljubezni, ki te osreči

omenjena Ljubezen ni sploh v vezi z neko ljubeznijo in seksualnostjo, ki si jo že izkusila, ali nekako veš za njo, ne, ne, ne, gre za pravo Ljubezen (THE Love), gre za pravo Srečo, gre za Izpolnitev, ko veš da SI, in je to tako dovolj, da nič ne manjka, popolnoma nič!

in ko to veš, veš pa zato, ker občutiš in ti postane popolnoma jasno, takrat si s seboj

tvoja osamljenost te samo spomni, da nisi na pravi poti, no, potem ne dramatiziraj več, n.e.h.a.j!!!

. . . . .

vidiš, keč je prav v tem, da se to da naučiti in bistvo nove kakovosti je prav to, da te osrečuje

prav lepo teoretiziraš, res, nič ne manjka tvojim tezam, prav simpatična si, celo, dober človek, nič ne manjka, razen bistva: ko bi le še spravila v prakso, to, kar nekako že veš

ja, zadela si žebljico na glavico, zdaj pa akcija, ne samo za avtorico, temveč tudi zate, me zelo, zelo radosti, da vztrajaš pri tem dialogu

. . . . .

glej, ni vse v pameti in biti pameten
dobro je biti moder, a kako že gre tisti sporočilni rek:

[center]pametno je imeti prijatelja
modro je spoznati sebe
[/center]

pa še tisti filozof grški, Sokrat je rekel: [center]Spoznaj sebe[/center]

gremo, smo za, vsi vabljeni, srčno vabljeni!!!
[right]v iskrenih mislih s teboj[/right][/quote]

Brez zamere, ampak katera sekta čudaška je pa tebi oprala možgane? Nočem bit žaljiva, ampak ne vem, kako bi drugače vprašala, ker se na daleč vidi, da to niso tvoje izkušnje, ampak si načitana. Kar nekaj mešaš hruške in jabolka brez repa in glave. Kje sem naprimer napisala kaj o ljubezni povezani s seksualnostjo???? Kar nekaj. Kaj vem o človeški naravi? Gotovo več kot ti o osamljenosti, ker ti več kot očitno ne veš nič. Še enkrat ti ponavljam, ko boš na lastni koži občutila, kako je biti osamljen več mesecev in let, takrat se oglasi, ker dokler tega ne občutiš, lahko znaš cele bukve na pamet in poznaš vso filozofijo sveta, ti nič ne pomaga in ne moreš razumeti. “V praksi” je drugače. Kot da bi jaz tebi dopovedovala, kako odlična in najbolj okusna stvar na svetu je jabolčni zavitek, pa ga sama še nikdar nisem jedla, sam če tako piše v kuharski knjigi, bo že držalo, a ne? Ne gre tako. Ne filozofiraj o stvareh, ki jih ne razumeš.

lepo, da uživaš na trenutke – ampak, tuki govorim o permanentnem užitku, ki nikoli ne neha biti užitek, je vseprisoten in očiten, samo sprejeti ga je treba in prepoznati, potem preostane samo še vzdrževanje
vredno se je potruditi, resnično

glej, seveda rabiš nekoga ob sebi in to boš tudi dosegla – imeti partnerja

ampak, apeliram, ker to lahko realiziraš, da si najprej poišči pot do sebe, odkrij lepote znotraj sebe in uživaj v tem bogastvu, ki ga zdaj nimaš, šele potem poišči partnerja

in, čemu ta vrstni red?

pa, zato, ker boš v obratnem vrstnem redu, tako kot množica, nekoliko zašla in nisi naredila popoln plan pa bi ga lahko saj imaš to priložnost

recimo, najprej dobiš partnerja, vse fino fajn v začetku, potisnila si svojo osamo v ozadje, morda celo nekoliko pozabiš na njo in si misliš, da je kao ni več, ampak, ko pa mine evforično druženje s partnerjem in se nekoliko oddaljita drug od drugega, kar je normalen proces, kajti vse, kar se je začelo, se bo tudi končalo, no, potem bo zopet na plan prišla nerešena zadeva in božje orodje – osamljenost, ki te bo kar naprej spominjala in spominjala: spoznaj sebe![/quote]

Se vidi, da nimaš niti ene izkušnje živeti dolgo dolgo let sama. Če bi imela kakršnokoli izkušnjo nebi govorila nekaj tretjega. No sej, kot pravim, če ne živiš tako da si sam in se osamljen počutiš čeprav okoli tebe lahko 100 ljudi, tega žal ne veš kako izgleda in drugim ne moreš govoriti.

a veš kok ti zamerim, orng 😉
mislim, ej, kako neki naj ti zamerim, če pa je tvoja prva in edina asociacija – sekta! omg!
a pol tvoje sivičke samo toliko premorejo?
res si v stiski osamljenosti, žal mi je zate, resnično
kljub vsemu, me je iz srca veselilo, da ti je moje pisanje bilo pravi naslov na katerega si spustila svojo jezo in del tega, kar se ti je nabralo, upam, da ti je vsaj nekoliko lažje

želim ti, da čim prej prideš iz tako klavrne situacije, ki ti zamegljuje jasen pogled na svet, resnično ti privoščim boljše življenje od trenutnega trpljenja

še sanja se ti ne, koliko dobro vem, kaj je to osamljenost, osama in pogrešanje bližine nekoga …..
nobenega poudarka in omembe sicer ni bilo z moje strani, zakaj neki bi bilo, saj si ti (in tista mnogo bolj agresivnejša od tebe “motiš se”) odlično predstavila svojo stisko pogrešanja človeka in voljo bežanja iz te situacije

z moje strani je bilo predstavljena ena od rešitev, jo vzameš ali pustiš, nič na silo, to je pa zate “nekaj tretjega”, kot praviš, ok, lepo bod

p.s.
sorry obema, a šele zdaj videno (dandanašnji je človek pač po celi dan v delu) vajino kot po dogovoru in v duetu zgroženo ne sprejemanje drugačnega pogleda oz. rešitve

a veš kok ti zamerim, orng 😉
mislim, ej, kako neki naj ti zamerim, če pa je tvoja prva in edina asociacija – sekta! omg!
a pol tvoje sivičke samo toliko premorejo?
res si v stiski osamljenosti, žal mi je zate, resnično
kljub vsemu, me je iz srca veselilo, da ti je moje pisanje bilo pravi naslov na katerega si spustila svojo jezo in del tega, kar se ti je nabralo, upam, da ti je vsaj nekoliko lažje

želim ti, da čim prej prideš iz tako klavrne situacije, ki ti zamegljuje jasen pogled na svet, resnično ti privoščim boljše življenje od trenutnega trpljenja

še sanja se ti ne, koliko dobro vem, kaj je to osamljenost, osama in pogrešanje bližine nekoga …..
nobenega poudarka in omembe sicer ni bilo z moje strani, zakaj neki bi bilo, saj si ti (in tista mnogo bolj agresivnejša od tebe “motiš se”) odlično predstavila svojo stisko pogrešanja človeka in voljo bežanja iz te situacije

z moje strani je bilo predstavljena ena od rešitev, jo vzameš ali pustiš, nič na silo, to je pa zate “nekaj tretjega”, kot praviš, ok, lepo bod

p.s.
sorry obema, a šele zdaj videno (dandanašnji je človek pač po celi dan v delu) vajino kot po dogovoru in v duetu zgroženo ne sprejemanje drugačnega pogleda oz. rešitve[/quote]

Te moram razočarat, jaz nisem osamljena. Bila sem pred leti, sedaj pa nisem več, zato ne pametuj v stilu da se mi vidi, kako sem sama in kaj naj bi tu zdaj dajala s sebe. Samo za razliko od tebe razumem avtorico, kako se počuti, ker sem nekoč bila v isti situaciji. In prav nič ti ni hudo za nobeno od naju, ker najprej si (vsaj mene) lepo žalila, v naslednjem stavku pa sočustvovala z mano. Hinavka. Tudi ti imaš težave s seboj, kar se lepo pokaže v pretirani prijaznosti, potem pa ko si razkrinkana, se za trenutek spozabiš in pokažeš pravi obraz. Utapljaš v nekih načitanih in na pamet naučenih prepričanjih, v katere še sama ne verjameš. Mene nisi prepričala. Sorry.

lubica moja zlata, ma, ne moreš ti mene razočarat, pa ti si tako osamljena, da se še zavedaš ne koliko si dejansko, veš, nočeš sebi priznat, ker se bojiš, kot rečeno: s teboj mi je lepo pametovat, uživam naful

fkors, samo ti razumeš avtorico in jst pa ne, ker si nekoč ….. ej, mala, pa ti si še zdaj isto, ali še hujše kot prej osamljena, a res ne vidiš očitne simptome osamljenosti, rečmo, kar naprej neki brcaš v meglo in se kao dokazuješ, pa te fore 🙂

men je res hudo, saj mi empatija full dela, ponajprvo zate mi je hudo, ker nisi bogata kot avtorica in zatorej, ker se ne zavedaš svoje osamljenosti, potem mi je hudo za avtorico, ki noče in noče poiskati partnerja, da jo kratkočasi ponoč in zjutraj v nedeljo …..

nobene žalitve z moje strani ni bilo do tebe, samo resnica ti je bila povedana v obraz, ampak, lubca moja zlata, ti ne dojameš globočine mojih modrih sporočil, tebe v bistvu to moti, ker nočeš videt sproščenosti mojih nasvetov

a hinavka!!!
majke mi nisem, evo, časna pionirska 😉
namreč, to samo tebe dajejo frustracije s katerim ti je lažje živet, kot da bi se pogumno spopadla z njimi

nimam tovrstnih težav s seboj, prijaznost je moja vrlina na katero bi vsak človek bil ponosen, tudi ti bi bila ponosna, če bi bila vsaj kanček prijazna, pa nisi, veš, ti si en grob in hladen človek, mnooogo hladna si, zelo tužna si in, ja, osamljena si, naful si osamljena, toliko si osamljena, da ti lahko pomagam ;-))))

ti mojega pravega obraza nikoli ne boš spoznala, ker nimaš teh talentov
moj tip verjetja je zate svetlobna leta daaaaleč od tebe, da boš rabila še mnooogooooo življenj, da se približaš bistvu, ampak kot že rečeno ali pač ne, zate ni pomoči v tej temi

kljub vsemu, mi je užitek s tabo kramljat, veš zakaj? ker se neki kao boriš in hočeš dokazovat, verjetno sami sebi, samo, ej, rata ti pa ne, je preplitvo, nimaš globine in kakovostne vsebine

zdaj bo, to po tvoje, tu prijaznost tebi poslana, a samo zate, glej:
lepo bodi, lubca moja, prav lepo bod, super si ti pa kljub vsem tvojim hibam, ki jih je mnoooooogoooooo

ušeč si mi, lubca, zato, ker vem, bi rada, da te prepričam, samo, a veš, do mene je težko priti, :-)))))))))

ja, fkors, ti odpustim, valda ti odpustim, saj ne veš, kaj govoriš, poboljšij se, odkrij svoje talente, ki kar vrejo iz tebe, sama jih pa tlačiš, ne pustiš jim do realizacije

evo, samo zate enga sočnega francoskega lupčka:

[center]mmmmmwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/center]

lubica moja zlata, ma, ne moreš ti mene razočarat, pa ti si tako osamljena, da se še zavedaš ne koliko si dejansko, veš, nočeš sebi priznat, ker se bojiš, kot rečeno: s teboj mi je lepo pametovat, uživam naful

fkors, samo ti razumeš avtorico in jst pa ne, ker si nekoč ….. ej, mala, pa ti si še zdaj isto, ali še hujše kot prej osamljena, a res ne vidiš očitne simptome osamljenosti, rečmo, kar naprej neki brcaš v meglo in se kao dokazuješ, pa te fore 🙂

men je res hudo, saj mi empatija full dela, ponajprvo zate mi je hudo, ker nisi bogata kot avtorica in zatorej, ker se ne zavedaš svoje osamljenosti, potem mi je hudo za avtorico, ki noče in noče poiskati partnerja, da jo kratkočasi ponoč in zjutraj v nedeljo …..

nobene žalitve z moje strani ni bilo do tebe, samo resnica ti je bila povedana v obraz, ampak, lubca moja zlata, ti ne dojameš globočine mojih modrih sporočil, tebe v bistvu to moti, ker nočeš videt sproščenosti mojih nasvetov

a hinavka!!!
namreč, to samo tebe dajejo frustracije s katerim ti je lažje živet, kot da bi se pogumno spopadla z njimi

nimam tovrstnih težav s seboj, prijaznost je moja vrlina na katero bi vsak človek bil ponosen, tudi ti bi bila ponosna, če bi bila vsaj kanček prijazna, pa nisi, veš, ti si en grob in hladen človek, mnooogo hladna si, zelo tužna si in, ja, osamljena si, naful si osamljena, toliko si osamljena, da ti lahko pomagam ;-))))

moj tip verjetja je zate svetlobna leta daaaaleč od tebe, da boš rabila še mnooogooooo življenj, da se približaš bistvu, ampak kot že rečeno ali pač ne, zate ni pomoči v tej temi

kljub vsemu, mi je užitek s tabo kramljat, veš zakaj? ker se neki kao boriš in hočeš dokazovat, verjetno sami sebi, samo, ej, rata ti pa ne, je preplitvo, nimaš globine in kakovostne vsebine

lepo bodi, lubca moja, prav lepo bod, super si ti pa kljub vsem tvojim hibam, ki jih je mnoooooogoooooo

ušeč si mi, lubca, zato, ker vem, bi rada, da te prepričam, samo, a veš, do mene je težko priti, :-)))))))))

ja, fkors, ti odpustim, valda ti odpustim, saj ne veš, kaj govoriš, poboljšij se, odkrij svoje talente, ki kar vrejo iz tebe, sama jih pa tlačiš, ne pustiš jim do realizacije

[center]mmmmmwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/center][/quote]

Bravo. Samo potrdila si, da je vse, kar sem napisala o tebi res. In še huje.

a hinavka!!!

[center]mmmmmwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/center][/quote]

Bravo. Samo potrdila si, da je vse, kar sem napisala o tebi res. In še huje.[/quote]

hvala, hvala, tako pač je, ti že veš

glej, očitno je nekaj – to že vrabci čivkajo in regratove lebdeče lučke vedo, ja, ja, da me obožuješ :-)))))
no, potem me lahko poslušaš in vidiš na dvodnevnem koncertu v Stožicah, 9. in 10.XI
ena pesem bo posvečena prav tebi, ker si takooooo vztrajna, lubca moja zlataaaa …..

evo, da boš v bodoče lažje telefonarila, samo zate ta odličen štiklc, lupčkaaaaaa

In še kar se sramotiš…..

ooooohohooooo, lubca moja zlata!!

ti pa si res ta prava zvestoba, saj si še zmerij tuki, ooooo, kako presenečenje
ja, ja, vem, da sicer mam takšno močno, takorekoč magnetno energijo :-)))
in prav specifične osebe po spontanovih etapah pritegnem
no, kakorkoli že, ti si mi res prijetno presenečenje, lupčkaaaa

veš koga, obotavljam se za nastop v stožcah, ktero blekco naj mam?
za prvi večer bi erdečo in fkors, visoke petke tut erdeče
za ta drug pa vijolično ali celo rumeno, ta bi zažgala, a!

obe sta strogo nad koleni, zelo oprijeti, z globokim izrezom pri mojih bogatih prsih, pač obdarjena, no, če je tko, pol naj se vidi to očitno razkošje, ker vedno razganja in pritegne ta prave moške, se spoznam na frojdovske osnovne poglede, že preverjeno mam izkušnje

ta vikend je pa bil intenziven z generalko, dva dni peti od jutra do mraka, ej, užitek ta pravi

Popolnoma te razumem, poišči si življenskega sopotnika in mu ne razlagaj, da si bogata, ampak mu predstavi sebe in pusti njemu, da se ti predstavi, tako, da bo vajin odnos temeljil na karakterni povezanosti, na sprejemanju z obeh strani, tako z napakami kot brez njih. Mislim, da bi to bila rešitev tvojega problema.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close