Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Da se MOŠKIM

Da se MOŠKIM

KOnčno, realen video, kako ženske “padajo” na:

https://www.youtube.com/watch?v=UcvHSmF28qc

Tip bolj očiten ne bi mogo bit…………. prav trudi se da izpade smešno ko se nastavlja, to ženske začutijo in ga ignorirajo, kot pajac jim proba skočit v oke………… brezveze. Nalog za snemanje je dala podobna oseba kot nekatere tu gor še scenarij je napisala verjetno!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti posnetki so brezveze, ker lahko izbereš kadre, ki ti ustrezajo in zgodbo prirediš čist po svoje. Sigurno se je katera tudi zanimala, je pač ni dal noter. Isto je pri posnetkih, kjer želijo tipi prikazati, kake plehpi.ke so ženske.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

S ferarijem, clo vec jih ma, porocil se je pa s tajko :-))

Enkrat sem doživela “parado” Ferrarijev v Portorožu….ful jih je bilo, kukr eno srečanje al
kaj….so se vozakali gor pa dol v koloni
In sem se osredotočila na šoferje….bruh od bruha….sami plešasti, zamaščeni, ostareli
“frajerji” z debelimi zlatimi verigami na osivelih prsih….
Tud enga ni bilo, ki bi bil greha vreden….

Greha vredni vozimo stare katrce 🙂

Aha, v tem je problem pol.
Ker jaz (vozne) katrce že sto let nisem vidla…

Ker jaz (vozne) katrce že sto let nisem vidla…[/quote]

Razumljivo da potem tudi nobenemu nisi greha vredna 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ker jaz (vozne) katrce že sto let nisem vidla…[/quote]
Res bolj težko, če pa praviš, da vam medvedi nosijo pošto. 🙂

Občasno še fičota vidim, ne samo katrce.

Robi je enkrat že brisal … ampak babbci gobec zapreš samo, če ji ga do grla nabiješ .. dve okoli kepe ne zadoščata

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close