Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cvetje v jeseni – ljubezen na stara leta – Pušlarca in Robavs

Cvetje v jeseni – ljubezen na stara leta – Pušlarca in Robavs

[img]http://img.rtvslo.si/_up/upload/2014/10/31/65157643_cvetje.jpg[/img]

Opažam, da je tukaj nekaj hudih strokovnjakov za ljubezenske teme, ki se radi ukvarjajo s starostno razliko partnerjev. Večinoma preveliki razliki v letih nasprotujete, se zgražate nad osebami, ki imajo otroke po 40. letu.

[img]http://www.slovenskenovice.si/sites/slovenskenovice.si/files/styles/s_1280_1024/public/dti_import/2014/09/18/image_11785000_1.jpg[/img]

Ni mi jasno od kod potem v Sloveniji takšna naklonjenost, da ne rečem obsedenost s Tavčarjevim Cvetjem v jeseni. Starci še vedno, več kot 40 let, orgazmirajo na filmsko Meto Mileno Zupančič, zdaj pa slišim, da imajo tudi novodobni slovenski neporočeni strici novo divo svojih kmečkih mokrih sanj – Nino Pušlar oziroma Meto iz mjuzikla Cvetje v jeseni. Imam filing, da na njo v vsaki predstavi orgazmira tudi njen soigralec Matjaž Robavs. Domen Križaj sploh ne pride na vrsto. Po njej se slini tudi izven odra, Pušlarca pa še kar pravi, da je samska. Pri njegovih letih, rojen je 1972, bi mu bla lahko skoraj hčerka. Ampak na periferiji so menda takšnim zvezam naklonjeni. Samo poglejte vodjo največje opozicijske stranke in njegovo Meto, cvetje v jeseni big time!

[img]http://www.paradaplesa.si/images/news/other/62762710df3da4cace20b8de3c6b76b7.jpg[/img]

Meni se zdi, da imajo Slovenci, ne glede na to, kaj pravijo monovke tukaj, vseeno malo prirojena nagnjenja k temu, da pecajo mlade in neizkušene, ker drugim ženskam pač niso kos. Se mi zdi, da ravno zato slovenski publiki Maja Martina Merljak v vlogi Mete v mjuziklu ne sede toliko kot naivna Pušlarca.
[img]http://psn.sdn.si/sn/img/s975x650/14/242/635449899104267659_14607x4328.jpg[/img]

Tudi kombinacija Nina Pušlar Domen Križaj jim ni všeč, ker sta očitno preveč normalen par in slab material za prepovedane sanje samskih Slovenčkov.
[img]http://www.zkst-zalec.si/upload/Post/1200/images/Maribor{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}202014_Matineja{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20(4).JPG[/img]

Ti bi tud kej mladga prtisnu, pa nimaš s čim!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Morajo bit pa res jako obdarjeni ti samski strici nad 40, da lahko prtiskajo mlajše.
Zato tudi so tako dolgo samski.
Če nimajo dnarja, nimajo nič. Jeb ga, to je realnost. Svetovno znano je, da so Slovenke, ki hočjo iz neke vukojebine nekam prlezt, suckers for sugar daddies

Pa imaš res kar veliko časa, da razmišljaš še o tem. Te že dolgo ni kdo kresnu, a kaj. Imam dopust in navsezgodaj berem take nebulaščine pa se sprašujem – a kje prodajajo kakšno čudno hrano, da folk tako bolno razmišlja?
Imej se še naprej lepo, brskaj po netu, razmišljaj kdo s kom in zakaj, koliko let sta narazen, koliko denarja ima on, kakšna keš deklina je ona, …

Ti moraš imet pa tudi jako zanimiv lajf, da si sredi dopusta navsezgodaj zjutraj na čveku.:)

Tema ni čisto mimo in ne govori o tem, kar se tebi zdi. Slovenci res še vedno nenormalno opevajo to Tavčarjevo kmečko povest o mestnem odvetniku v letih in neizobraženi mladi kmečki deklini.
Ta skoraj že ponarodeli motiv so tudi drugi ponavljali, recimo Andrej Šifrer pri njegovi Špeli iz planin, a je bil njegov pravnik malo manj v letih.
Muzikal je pa po mojem mnenju predvsem projekt, namenjen velikemu zaslužku z vseslovenskimi turnejami, na katerih silijo vse srednješolce v ogled predstave. Kaj drugega od Matjaža Vlašiča ni za pričakovat. Zato v predstavi tudi sodelujejo največji slovenski multiipraktiki, od Janeza Usenika naprej.

Ti moraš imet pa tudi jako zanimiv lajf, da si sredi dopusta navsezgodaj zjutraj na čveku.:)

Aja, kadar imaš pa ti dopust pa navsezgodaj že pereš, pospravljaš, strežeš ostalim iz tvojega plemena,..
Kaj čmo – eni pa na tih deževen dan beremo mon in si mislimo tasvoje.
A pri vas je pa v službi dovoljeno takole mal še postran na ekran pogledat pa si z dopustniki deliti mnenja?

Kar se pa tiče Tavčarja in ostalih literatov pa tukajle ni prava stran, da bi se o tem pogovarjala.

Saj so res neokusni, ti filmski pari z velikansko starostno razliko:

npr. video spot belolasi andrej šifrer in ena mlada manekenka kot zakonca (bi ji bil lahko stari oče, ne smo oče)

ali pa sedaj reklame za novo zabavno oddajo plešasti in debelušni kobal z eno seksi mladenko, pa besedilo ful spolno obarvano. Mene je kar minilo do gledanja, že vnaprej.

Presečnikova Meta je v Tavčarjevi povesti stara 17 let. Pravnik Janez 38.
Idealno za družbe, v katerih je usoda ženske odvisna samo od poroke.
Takšna ljubezen ni po mojem okusu.

Najboljše pri tej slovenski ljubezenski zgodbi je pa to, da je 17-letna Meta hčerka Janezovega Bratranca.
Če je to najlepša slovenska ljubezenska zgodba, naj me koklja brcne!

…moškega, ki ne bi imel rajši mlajšo žensko poleg sebe.

Ga ni.

Ampak za ene so to samo prebliski ali želje.

Ker: za mlado žensko je treba imeti keš (kar dosti) , biti moraš fit, imeti dosti energije.

Pripravljen moraš biti na razna potovanja in izlete in na obiske in žuranja.

Tega pa marsikdo ne zmore oziroma se mu ne ljubi več.

In potem večina moškim v srednjih letih ostanejo samo še oči za gledanje.To pa lahko in še zastonj je.

Med igralci se pogosto zgodi, da ob igranju ljubezenskih prizorov preskoči tudi kakšna iskrica. Toliko časa preždijo skupaj, ponavljajo prizore v nedogled. Profesionalci se znajo temu tudi upret, najbrž pa vsak kdaj podleže občutkom, ko pade not.
Saj je lepo gledat dva zaljubljena v predstavi, težave pa lahko nastopijo, ko te iskrice izginejo, predstava pa se še ni izpela.

Meni je tudi ta drugi, mlajši Janez, ki ga igra Domen Križaj, všeč. Na zadnji sliki. Fant končuje študij medicine, vzporedno na akademiji pri Robavsu študira tudi petje. Škoda, da ni iskrica preskočila med njim in Nino, sta ravno isith let. 🙂
Ko strast in zaljubljenost mineta, se moraš imet s človekom tudi o čem pogovarjat. Tudi o stareh, ki so generacijsko pogojene. Ampak ljubezen včasih ubere čudna pota.

Cvetje v jeseni je drugače prav luškan slovenski muzikal, čeprav je sama zgodba res malce preveč romantično naivna. Vredno ogleda.

to s Pušlarco in Robavsom je po mojem samo reklama. Odkar so začeli promovirat muzikal načrtno v medijih namigujejo kao da se nekaj plete med njima. Tudi onadva sama. Hočejo, da mediji pišejo o tem in jim delajo zastonj reklamo. Tudi na forumu. Jaz sem skozi mislil, da je ta pevec iz Eroike gej. Sem se očitno motil, me pa boli džoka če se dva igralca pred, med in po predstavi dol dajeta. Ne bi bila ne prva ne zadnja v svetu estrade, ki to počneta. Z razliko v letih vred.

ne pušlerjeva ne merljakova mi ne sedeta kot meta. premalo nedolžni, dekleti z zgodovino.
merljakovo smo že vsi videli slečeno, pušlerjeve pa je zadnje čase povsod preveč. ko se smeji ali govori mi deluje malo pritlehna in zlobna, požira besede.
meta je bila pa eno lepo nedolžno mladoletno bitje, ki je od sreče, da jo hoče en starec imet za deklo in seksualno sužnjo,kar umrlo
se je za zamislit nad to slovensko literaturo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close