Najdi forum

ČVEK

neprevidnost[/quote

veš kaj je rekel tonči babič v svojih 40°?
Strah polni mizo, a prazni posteljo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jutro kvintetu :))

tale tonči je zadel v polno hahaaaaa

jutro tudi tebi 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

japkica nisva se razumela. Pac nisva na isti valovni dolzini.

Aleksandra obcutek imam da si ti se hudo mlada.

ježešna hvala za kompliment, kaj piješ :))*?

Je to zensko izmikanje ali entuzijazem?

žensko izmikanje ni moja lastnost 🙂 kar je včasih dobro, včasih pa tut ne 🙂

Diplomacija na visku. In jaz sem mislil da se bos razgovorila ….

ja itak, prov čutim potrebo, da napišem svojo knjigo tle in še ene par fotk prilimam :)))) da bo loh padla kaka nova tema
na kero temo bi pa rad, da se razgovorim :))*?

hehe. jaz sem. vse, od škaric pa do neprevidnosti. je pa res, da nisva na isti valovni dolžini… ker vse bereš dobesedno. ampak tako to je. 🙂

Vrzi pesem v svet, pesem za danasnjo rabo, vsi jo bomo povzeli za tabo … Prebiram tvoje besedice TUT, ITAK … in si mislim rubrika najstnic. Sedaj pa krohot ali itak.

mali, mislim da sem kr starejša od tebe, tko da upam, da te ženske manjkrat v lajfu zavedejo koker moj itak in tut :)))))
bom pa tako pisala tut ko bom 60, če bom in če bom še tle visela, da ne bom mogoče za kako tečnobo skrbela doma, ker si enostavno ne dam odrastit. pa risanke tut še gledam, velik
paše mi tako, star je človek loh zmeri, ko se enkrat odrečeš otroku si u p…..

Zmohtna ….Ampak ce si starejsa od mene, jaz pa menim da si najmlajsa tu, potem je cas za odhod.

opa leksi, a si razpi……iiiiiiiiiiip danes?! 🙂

se pa strinjam s tabo, otrok v nas je kot kolagen na obrazu.

ja, jutri mam dopust, pa moram nadomestit hahaaaaaaa

moški – kdo mora zdej zapustit prizorišče?

Pomiri se. Stara dunajska sola. Ze grem …

hahaaaaaa kdo bi tipe razumel 🙂

Očitno zamudila, moški111 je pobegnil, ampak vseeno …..

pozdravček po zraku leti in tam se ustavi, kjer moški živi :)))

Vsem en lep pozdrav.

k bi vedla, da bo tako razočaram, bi rekla da sem komi prvič tardečo dobila :)))))

aleksandra tvoja najljubša risanka je verjetno cow and chicken))) za moškega 111 bi pa rekel da…johnny bravo…čeprav, nekam hitro se je dal odgnati)))

sam preverjam zdej, če si me ti tut zapustu haha?

ne, teh grdih risank ne gledam. lepa mi je trol v centralnem parku recimo

sam preverjam zdej, če si me ti tut zapustu haha?

ne, teh grdih risank ne gledam. lepa mi je trol v centralnem parku recimo[/quote]
kje pa, jaz sem ko star partizan, vedno prilezem iz kake goše))

te pa ne poznam, kaj pa vem, kaj pa štrumfi?)

no lepo, štrumfi so alternativa :))

ja halloooo, če si pa smotana, pa nočeš bit tolk stara, kot bi on rad?! :))))))

ps. : ampak potem se gre pa še na viner šule zgovarjat. eh eh… z vsakim postom odpade eno vretence. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close