Najdi forum

ČVEK

Za vse tiste ki MORAJO pozdraviti, ki zelijo samo cvekati, ki se ne drzijo tem, ker so pac tako odprti in siroki ljudje, prosim, lepo prosim pisite sem.

ps.
To seveda ne velja (nikakor ne more veljati) za Bibito. Ona je pac izjema. Ne bi bilo treba? Kot kaze je vsa krivda na moski strani. Si prepricana 🙂

če si v postelji tako zelo odločen, mora bit pa fajn :)))))

Aleksanda a me pogresas?

Najprej v tej temi lepo POZDRAVLJAM moskega 111 :)) potem pa še seveda vse ostale moške in ženske na tem forumu 🙂

Bi še marsikaj napisala, pa se bom vzdržala, ker potem se bo zopet vse odvijalo okrog mene 🙂 Posebne pozornosti pa ne maram, niti ni zato nobene potrebe. Sem pa tako in tako vedno na udaru, napišem lepo, grdo, prilepim vic, izvedem anketo, podam svoje mnenje ….., nikoli nič prav 🙂

Ne vem o kakšni krivdi na moški strani je mišljeno. Zato nisem nič prepričana 🙂

Aleksandra, to ja, to se pa strinjam 🙂

dobre in lepe stvari vedno pogrešam:)

Bibito sem zvabu in sedaj je moje delo koncano . Da pa se bo Bibita vzdrzala. To je … preprosto NEMOGOCE.

Tvoje delo končano? Saj še začel nisi. Zdaj ta glavni del šele pride. Vsaj pričakujem glede na to, da te je Aleksandra izzvala :)))))

Nič ni nemogoče 🙂

Bibita je nekrocena trgmoglavka. Nikoli nic ne prizna. Vse mora biti po tvoje????
Aleksandra? Prvic ni samska. SMRK. SMRK. Drugic sem kdaj izjavil da sem Adonis lepote? Zal nisem v igri. Zal Bibita ….

Pa kaj bi sploh morala priznati? Ni nujno, da je karkoli po moje. Samo jaz vedno napišem, to kar mislim!!!!!!

Škoda, da si kar takoj izpadel iz igre :))) ups, ups…. sam si se izločil :)))

Kaj, kako? Ne dojamem tvoje inteligence.

Če ti je vsaj malo v tolažbo. Nisi edini, ki je ne :)))

Kaksna skromnost. Ker pa ne znas brati med vrsticami direkten odgovor: oddane zenske me ne zanimajo. Mislim da je to nenapisnao mosko pravilo, pri zenskah pa ni vedno tako … Ja, ja,ja izjeme potrjujejo pravilo.

..te dve boš pa ja zrihtal sj si ded al dec kot vi pravte tm dol:)

Pomesal loncke, napacen signal.

signal je že dober, ti pa neki filozofiraš tja v tri krasne…a si mevža:)

Ni bilo mišljeno kot skromnost 🙂

moški 111, kaj je zdaj tema te teme? čvek ali moški 111 išče?

ker če je čvek, lahko tudi midva kakšno rečeva. ali me boš dal k bibiti sedet?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Klicajcek ce ne ves kaj govoris ti jaz ne morem pomagati.
Bibita lepo da si se udomacila. Sicer si bila skepticna, no ….

seveda vem…moski 111 isče žensko ki ji na čelu piše SAMSKA :))))))))

Klicajcek ti si povsem zmeden. Sem ze dostikrat napisal da ne iscem vec in da clovek lahko zivi sam brez problema. Japkica se ze umikam, saj vem da zenske rade govorite. Torej cas je za CEK. Klicajcek zenske imajo prednost.

pa ne fantje no, samo cokck fight-a ne noo. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a smo koga užalili?
se opravičujem, ampak sem najprej prebrala to temo in šele nato tisto, kjer je razlog za novo.

skratka… vidim… da danes ne bomo ničesar rekli tukaj.

ti moški, od kje ti ideja, da nisem samska?

sm povsem zmeden:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close