Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek čvek z domžalčanko

čvek z domžalčanko

ojla! a je mogoče tle gor kakšna domžalčanka ki bi malo čvekale lahko tudi o otrocih?

Jaz sem iz Domžal.

Kaj se ti čveka???

karkoli če imaš otroka lahko kaj podebetirava o tem jaz sem svojega pravkar spravila v posteljo vendar se bojim da še dolgo ne bo zaspala.dec seveda že spi jaz pa še lep čas ne bom kljub temu da moram zjutraj zgoda vstati za službo.

Moja dva že spita, jaz pa malo berem kaj punce čvekajo. Je prav zabavno! Potem grem pa še jaz spat, ker nikoli ne vem kdaj bo kakšna uzbuna sredi noči. Zadnje par dni je grozno. Zjutraj sem pa kot zombi. Na srečo sem še na porodniški, ampak samo še 3 tedne 🙁

jaz imam eno punčko staro tri leta ki mi zadnje čase dobesedno pije kri da kaj se nam dogaja ponoč na govorim kajti mislim da se zjutraj zbudiva v istem stanju. zdaj pa letim v vrtec .

lepo izkoriti še te tri tedne porodniške. se slišimo.
Pozdrav čebela1

A ti imaš čas še pred službo še na forumu pisat. Dobra si. Jaz imam zjutraj preveč dela.

V katerem vrtcu pa imaš hčerko? Moja je v Urši.

Lp Biba

ja glih na hitrco sem mal pokukala k sem čakala da se mi je likalnik segrel. ja veš ker mati nima časa prej žehte zlikat mora pol iz kupa jemat da lahko
otroka obleče.Moja tudi hodi v Uršo in smo zelo zadovolni.

Torej tri tedne še? kako pa bo težko zopet zakorakat v službo?

Po eni strani komaj čakam spremembo, po drugi pa me je strah logistike, ki nas čaka pred službo – malo peljat v vrtec, sina pa v privat varstvo.

Iz katerega konca Domžal si? Mi smo z Miklošičeve.

Zdajle laufam na aerobiko.

Lp Biba

tudim mi smo na Miklošičevi oziroma glavni vhod imamo iz cesta talcev. sem najboljša merkatorjeva soseda, saj skoraj ni dneva da nebi bili tam.če že ne grem v trgovino pa grem na kavico saj jo samo tam lahko v miru spijem ker frčafela takoj zleti v lumpojev kotiček in se tam brezskrbno igra medtem ko jaz posrkam kavico.
No potem takem sva sosede. morda se pa poznava?(hmm kako napeto bo tole postalo!)
A ste v bloku?

kako to da ste se odločili dat sinčka v priva vrtec ta miceno pa v vrtec?

Ja, iz bloka smo. Mogoče se pa res poznava. A ima tvoja punčka svetle lase?

Hči se je do septembra letos pazila pri tej gospe, ker zanjo nismo dobili vrtca. Pa se je privatno vartvo izkazalo kot zelo dobra rešitev za takrat enoletnega otroka. Gospa je super. Zelo se je trudila z njo, jo veliko naučila in kar malo razvajala. Pa samo njo je pazila. Pri 2,5 letih pa je čas za vrtec. Z novembrom dobi pa našega mlajšega. Zanj sploh nisem zaprosila za vrtec, bo šel drugo leto.

Tudi jaz sem veliko v Mercatorju, vendar zaenkrat samo dopoldne.

ja svetle malo nakodrane laske ima. aha torej me poznaš? pa sem se tako trudila da bi ostala anonimna hahaha! torej je hčerka stara dve leti in pol? moja bo nasledni petek stara tri leta in sta verjetno obe glih prav navihane. Mene že zdaj tko okol prsta vrti da se tud zavedam ne, kaj šele bo.

V katerem bloku pa ste? A na tej strani k je trgovina a na drugi?
A bi te smela vprašat kolk si stara?

Še vedno nisem prepričana , če si tista, ki jo imam v mislih. A je tvoj partner Bojan?

Stanujem na št. 4, to je na tisti strani, kjer sta samo dva bloka, nasproti trgovine. Stara sem pa 29. Pa ti?

Jaz sem tudi iz Domžal, tudi iz Miklošičeve. Verjetno se vse tri poznamo na videz. Le da imam jaz hčerko v Čebeli.

O madona pa saj ti veš vse o meni! Jaz sem pa stara hm januarja bom 26.
ampak jaz pa še zmer ne vem kdo si? kako pa to da tolk veš o men? A se mogoče kej bolš poznava kot si pa mislim?

No Tašika pa še ti kaj povej o sebi da še tebe spoznamo!

Čebela1, dvomim da me poznaš. Tudi jaz sem te videla le dvakrat – enkrat ko si bila še noseča in enkrat v Mercatorju. Obakrat si bila z Bojanom, zapomnila sem si pa zgolj tvojo punčko. Ne vem, če bi te prepoznala, če bi bila sama. Bojana pa sem poznala še preden se je preselil v Domžale. Bolje poznam njegovo družino (starše in brata) njegove bivše žene.

Lepo, da se je pridružila še ena domžalčanka. Tudi mene zanima kaj več o tebi, Tašika.

A tako! no ta svet je pa res majhen!
me veseli da smo se spoznali upam da če se bomo kdaj srečali da boš rekla “veš jaz pa sem tista z foruma” no če pa ne mi bo pa bojan povedal hahahah!

Kje se pa zdaj tašika skriva?

če se res srečava, te bom sigurno pocukala za rokav 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close