čvek z domžalčanko
tudim mi smo na Miklošičevi oziroma glavni vhod imamo iz cesta talcev. sem najboljša merkatorjeva soseda, saj skoraj ni dneva da nebi bili tam.če že ne grem v trgovino pa grem na kavico saj jo samo tam lahko v miru spijem ker frčafela takoj zleti v lumpojev kotiček in se tam brezskrbno igra medtem ko jaz posrkam kavico.
No potem takem sva sosede. morda se pa poznava?(hmm kako napeto bo tole postalo!)
A ste v bloku?
Ja, iz bloka smo. Mogoče se pa res poznava. A ima tvoja punčka svetle lase?
Hči se je do septembra letos pazila pri tej gospe, ker zanjo nismo dobili vrtca. Pa se je privatno vartvo izkazalo kot zelo dobra rešitev za takrat enoletnega otroka. Gospa je super. Zelo se je trudila z njo, jo veliko naučila in kar malo razvajala. Pa samo njo je pazila. Pri 2,5 letih pa je čas za vrtec. Z novembrom dobi pa našega mlajšega. Zanj sploh nisem zaprosila za vrtec, bo šel drugo leto.
Tudi jaz sem veliko v Mercatorju, vendar zaenkrat samo dopoldne.
ja svetle malo nakodrane laske ima. aha torej me poznaš? pa sem se tako trudila da bi ostala anonimna hahaha! torej je hčerka stara dve leti in pol? moja bo nasledni petek stara tri leta in sta verjetno obe glih prav navihane. Mene že zdaj tko okol prsta vrti da se tud zavedam ne, kaj šele bo.
V katerem bloku pa ste? A na tej strani k je trgovina a na drugi?
A bi te smela vprašat kolk si stara?
Čebela1, dvomim da me poznaš. Tudi jaz sem te videla le dvakrat – enkrat ko si bila še noseča in enkrat v Mercatorju. Obakrat si bila z Bojanom, zapomnila sem si pa zgolj tvojo punčko. Ne vem, če bi te prepoznala, če bi bila sama. Bojana pa sem poznala še preden se je preselil v Domžale. Bolje poznam njegovo družino (starše in brata) njegove bivše žene.
Lepo, da se je pridružila še ena domžalčanka. Tudi mene zanima kaj več o tebi, Tašika.
Forum je zaprt za komentiranje.