Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Cvek ob kavici ali pivu

Cvek ob kavici ali pivu

Hja meni osebno je pa najbolj ko zacnemo mal filozofirat… saj veste “vse je res in NIC ni res….”
hehhehe
Pa zakaj se cas upocasni ce letis z nadsvetlobno hitrostjo pa take NORE zadeve… je pa res da ni vask za take debate…
SomeOne

Saj vem – spet se tu oglaša ena ženska. Ampak ne morem mimo – meniš, da se lahko leti z NADsvetlobno hitrostjo?

Lahko se potuje kakorhočeš, če nisi egoist v svojih mislih…

..in zakaj je lahko med dvema parterjema v isti sobi tolikoooo kilometrov?? Pa med dvema, ki sta daleč narazen ena sama bližina :))) ??

Khe, khe.. :))

Pa zakaj je reven lahko bogat- srečen.. in bogat reven- nesrečen???

A je možno vse to??? Pa… mi smo vesolje… v megli.

Bay!

Jaz pa mislim, da se čas lahko tudi ustavi in resnično pride do tega, da je tenutek lahko večen.

Nekje je meja časa!

Sem ženska, ampak moram…MORAM ti povedati, da si to zelo lepo napisal…polepšal si mi dan….

v bistvu JAZ nisem zenska… in menim da SE lahko leti z nadsvetlobno hitrostjo….
someOne

SAMA menim, da se gospod Einstein in gospod Hawking s teboj ne bi preveč strinjala, dočim gospod Bog pa se najverjetneje bi.

Kdo pa je gospod Bog? A veste kdo.. baje, hmm.. beseda 🙂
Najprej je bila beseda in beseda je bila pri… saj veste kako gre tist Evangelij..
Ah, jezen sem, kadar mi um švigne.. ne vem kam :))
Ja in naš um je verjetno lahko nadsvetlobno hiter.. hehe he,

nočko!

Itak da je nas um tolk hiter, kokr nebo nikol noben racunalnik hiter, vsaj se ne kamlu… pomoje…
O.k. marigo se z mojo izjavo nebo strnjal, kar je v bistvu res in NI res, ker recimo za izracunat kako noro enavbo, valda da je komp. kitrejsi, ker ima tocna navodila kako mora izracunati, ce pa bi primerjali samo iskanje po bazah podatkov….
Recimo da se moramo spomniti nekaj iz nasega otrostva… ce bi v komp. vnesli vse dogodke ki se jih spomnimo, bi komp. zelo vec casa poravil, da bi v bazi podatkov najdel zeljeno informacijo, kot mi…
A ni to tko??
seveda da je 😉
SomeOne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close