Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čvek meetup

čvek meetup

Kdo bi prišel na meetup?

Za kaj pa? Da te nekdo žali še v živo, če mu ni uspelo online? Niti pod razno. Ni lepšega občutka, kot izklopit wifi ko se naveličaš

Jel dolazi moj….? Moj…. To ja…. Znate.

Točke za meetupe je treba določiti.

Tisti, ki je tu iz Kitajske bi imel najraje meetup verjetno nekje na Kitajskem, tisti iz Rusije nekje v Rusiji, itd…

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 10.08.2021 ob 19:48

Tisti, ki je tu iz Kitajske bi imel najraje meetup verjetno nekje na Kitajskem, tisti iz Rusije nekje v Rusiji, itd…

Darči??

Nemoj se ljutit il zamjerat?

A ti objavljas tiste… Nekaj “suck my white cock” pa “a ste si jo oprale v morju po penetraciji” itd itd…?

Odgovor na objavo uporabnika
Ladikalj, 10.08.2021 ob 19:51

Darči??

Nemoj se ljutit il zamjerat?

A ti objavljas tiste… Nekaj “suck my white cock” pa “a ste si jo oprale v morju po penetraciji” itd itd…?

Hvala za vaše vprašanje. Razmišljam…

Določimo koordinate

Tema je fantastična. Torej, avtor teme in jaz po vsej verjetnosti trenutno še nisva ista oseba.

Nahajamo se v skupni virtualni točki. V tej točki je prisotna tudi nevidna inteligenca, virtualna inteligenca.

To je res, ampak moramo določiti tudi realno točko.

Ja, to je kar problem kako določiti realno točko.  Za posameznika je realna točka tam kjer se  posameznik nahaja. Če zadevo še bolj preciziramo je realna točka center posameznika.

Vse okrog vas je animacija, kompletno vesolje z milijardami galaksij je animacija in vi ste v centru animacije kot animator. Center animacije je znotraj vas.

realno točko srečanja ?

Se opravičujem za nesporazum. Tem realnim točkam srečanja bi morda lahko rekli tudi kontaktne točke. Za izvenzemeljsko inteligenco je kontaktna točka cel planet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close