Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek CV MON-ovca/ke

CV MON-ovca/ke

NM, žal se ne spomnim ničesar takšnega iz mojega CV-ja, s čimer bi se lahko pohvalila. Tako vsakdanje brezvezna sem.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

NM, žal se ne spomnim ničesar takšnega iz mojega CV-ja, s čimer bi se lahko pohvalila. Tako vsakdanje brezvezna sem.[/quote]

Kakšno olajšanje Margot-, sem se bala, da sem edina v svoji brezvezni eksistenci.

ps: zase še lahko v cv pripišem: sem debela, mala, grda, škilasta in škrbasta ter izdatno poraščena; to je to, moj CV 😀

NM, žal se ne spomnim ničesar takšnega iz mojega CV-ja, s čimer bi se lahko pohvalila. Tako vsakdanje brezvezna sem.[/quote]

Kakšno olajšanje Margot-, sem se bala, da sem edina v svoji brezvezni eksistenci.

ps: zase še lahko v cv pripišem: sem debela, mala, grda, škilasta in škrbasta ter izdatno poraščena; to je to, moj CV :D[/quote]

moj tip ženske 🙂

zate je preveč že, da si … vseeno četudi brezvezna

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne, ne to je od metanola! Etanol ne prime več!
P.s. V reali ne pijem.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

A bi se poročila z mano? Jaz sem tudi čisto brevezen.

http://www.youtube.com/watch?v=_Y4PdyUYvAQ

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

A lahko prevod? Prosim? Ker ne razumem…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja NM-w3 je po letih res mal sumljiv s tistim svojim prvim računalnikom. To je moralo bit kmalu po II. svetovni vojni. 🙂

No, jaz sem začela s C64, še preden sem znala tekoče brati. Moja priljubljena igra je bila Frantic Freddy, ki je poleg tetrisa,edina računalniška igra, katero sem igrala več kot enkrat. Ostalo je zgodovina. Da imam dobro rit sem pa tudi že povedala ene stokrat. 🙂

A lahko prevod? Prosim? Ker ne razumem…[/quote]
s Calypso se zmenita za skupne, istočasne mediacije … dobita popust -25%

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kaj pa je sumljivega?? Leta? Računalnik?
btw: a za Sinclarjev Spectrum pa nisi slišala ☺

kakšna pa je “dobra rit” … z okusom po čem?

Kar sama hvališ ne šteje… moramo videt in potem ocenit. 🙂

kakšna pa je “dobra rit” … z okusom po čem?[/quote]

Sumljiv po letih. 🙂
Seveda sem slišala za spectrum, ampak to je bilo približno istočasno kot C64. Mogoče malo prej, ampak veš, meni še kar nekaj let manjka do 40. Že tako sem se z računalniki ukvarjala veliko več kot vse moje vrstnice. Ne pričakuj prevelikih čudežev od čudežnega otroka. 🙂

Dobra rit je dobra rit. A tudi ti rabiš prevod?

Kar sama hvališ ne šteje… moramo videt in potem ocenit. :)[/quote]

A stari Commodore bi rad videl? Mara bit še nekje shranjen, ja. Lahko tudi moj prvi osnovnošolski dnevnik v basicu prebereš. Če bo kaseta še zagrabila. 🙂

kakšna pa je “dobra rit” … z okusom po čem?[/quote]

Sumljiv po letih. 🙂
Seveda sem slišala za spectrum, ampak to je bilo približno istočasno kot C64. Mogoče malo prej, ampak veš, meni še kar nekaj let manjka do 40. Že tako sem se z računalniki ukvarjala veliko več kot vse moje vrstnice. Ne pričakuj prevelikih čudežev od čudežnega otroka. 🙂

Dobra rit je dobra rit. A tudi ti rabiš prevod?[/quote]

kaj je sumljiega z mojimi leti?? sem pogledal EMŠO pa ksiht v špeglu – ustreza cifram ☺
še policaji in cariniki se strinjajo kar vidijo na sliki in v živo ☺

Edino merilo, da je rit od kakšna babnice “dobra” za mene je, da jo lahko šlatam preje, potem in vmes, ko ji izvajam čepljenje.

Sumljiv po letih. 🙂

Dobra rit je dobra rit. A tudi ti rabiš prevod?[/quote]

kaj je sumljiega z mojimi leti?? sem pogledal EMŠO pa ksiht v špeglu – ustreza cifram ☺
še policaji in cariniki se strinjajo kar vidijo na sliki in v živo ☺

Edino merilo, da je rit od kakšna babnice “dobra” za mene je, da jo lahko šlatam preje, potem in vmes, ko ji izvajam čepljenje.[/quote]

No, potem pa moja zate ne more bit dobra. 🙂

Kar sama hvališ ne šteje… moramo videt in potem ocenit. :)[/quote]

A stari Commodore bi rad videl? Mara bit še nekje shranjen, ja. Lahko tudi moj prvi osnovnošolski dnevnik v basicu prebereš. Če bo kaseta še zagrabila. :)[/quote]

hehe če je tvoja rit tako velika da ga pokrije, potem je OK

A stari Commodore bi rad videl? Mara bit še nekje shranjen, ja. Lahko tudi moj prvi osnovnošolski dnevnik v basicu prebereš. Če bo kaseta še zagrabila. :)[/quote]

hehe če je tvoja rit tako velika da ga pokrije, potem je OK[/quote]
po višini? po prostornini? po kvadraturi v delovni legi (ona!) ???

Ne vem koliko je točno velik, vem pa, da ga je mama pod kiklo prešvercala iz Italije. 🙂

Ne vem koliko je točno velik, vem pa, da ga je mama pod kiklo prešvercala iz Italije. :)[/quote]

Kako si smešna…
praviš da je bil tvoj računalnik, da ga še vedno imaš, ne veš pa kako velik je???
Torej tud kao moža imaš samo ne veš kako izgleda pa kje je???

commodor 64 je bil nekaj takega kot opel commodor, obavten (velik) dokaj težak in vedno v grdi bež barvi, ko sem ga dobil iz nemčije je bil čudo tehnike( žal samo uporaben za igrice), zx spectrum je bil že resnejši, ampak dokler nisem kupil prve 286 leta 1990 z operacijskim sisetom ms dos nisem imel pravzaprav nič

Ne vem koliko je točno velik, vem pa, da ga je mama pod kiklo prešvercala iz Italije. :)[/quote]

Kako si smešna…
praviš da je bil tvoj računalnik, da ga še vedno imaš, ne veš pa kako velik je???
Torej tud kao moža imaš samo ne veš kako izgleda pa kje je???[/quote]

Pa takrat sem bila še otrok. Se mi je zdel kar velik. Mogoče pa je zdaj moja rit večja od njega. 🙂
Veš kje je že to? Potem je bil 286, pa 386, pa 486, pa ene 3 Pantiumi, 3 prenosniki in še kaj. Prvi je res da prvi, nisem pa suženj nostalgije. Šteje tisto, kar je aktualno.
Moj mož je pa v svoji delovni sobi, 1 meter stran od mene. In moram reči, da zelo dobro zgleda. 🙂

Kako si smešna…
Torej tud kao moža imaš samo ne veš kako izgleda pa kje je???[/quote]

Pa takrat sem bila še otrok. Se mi je zdel kar velik. Mogoče pa je zdaj moja rit večja od njega. 🙂
Veš kje je že to? Potem je bil 286, pa 386, pa 486, pa ene 3 Pantiumi, 3 prenosniki in še kaj. Prvi je res da prvi, nisem pa suženj nostalgije. Šteje tisto, kar je aktualno.
Moj mož je pa v svoji delovni sobi, 1 meter stran od mene. In moram reči, da zelo dobro zgleda. :)[/quote]

daj no… čez kakšno leto bo pa že ena zoperna tečnoba, ki mi teži zvečer za sex…
Ker pač nisi nostalgična oseba se tega stavka, kako dobro izgleda sploh ne boš spominjala 🙂

Kaj ta tip misli, da je ustanovil podjetje Microsoft, skupaj z Bill Gatesom ? Pikec, pa ti sanjaš, pikec sem slišal, da so te iz Tuša odpustili že po enem tednu, ker nisi znal pravilno zložit zelenjavo v gajbice.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Moj mož je pa v svoji delovni sobi, 1 meter stran od mene. In moram reči, da zelo dobro zgleda. :)[/quote]

daj no… čez kakšno leto bo pa že ena zoperna tečnoba, ki mi teži zvečer za sex…
Ker pač nisi nostalgična oseba se tega stavka, kako dobro izgleda sploh ne boš spominjala :)[/quote]

Spomin in nostalgija sta dve različni zadevi. Demenca pa spet nekaj tretjega.
Kakorkoli, samo zaradi nostalgije jaz ne bom nikoli pri ničemer vztrajala, niti pri zvezi z nekom. Se bom rajši potrudila, da sedanjost napolnim z lepimi dogodki, vrednimi spomina.

pikec … ti si pa nevaren še za zrak dihat ☺
solato v gajbice zložijo pri dobavitelju trgovini ☺ v trgoviji pa postavijo gajbico oz. transportno enoto na police

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close