Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek CV MON-ovca/ke

CV MON-ovca/ke

evo … za izziv napišem svojega ☺

17 let – srečanje s računalnikom (ZUZE)
17 – 21 let praktikant zastopnika IT tehnologije – še danes se spomnim, kako je zgledala kamera za branje zdravniških receptov – takrat vredna 250K$
22 let – v službo z diplomo 1. faksa v IT oddelek
27 let – razvojnik za prenos IT tehnologije v Yugo
30 let – naredi svoj PC in na njem napiše diplomo 2. faksa
31 let – prvič vodja IT oddelka (saj bi šel v mednarodnos sceno – pa ni bilo tutorja, ki bi ga usmeril)
– vmes izobraevanja s certifikati
42 let – prestop v mednarodnos sceno – car “Balkana” in SVN okoliških držav
– postane legenda
50+ let – umiritev in sestop v lokalno multinacionalko – car “samo” Balkana

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To pač ni nm3 kot ga poznamo!

Matjazko, prevod!

ti si pač fuknjenka, ki piše neustrezne in nepotrebne komentarje … prevod ni potreben.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tam nekje pri 40+ kupi prvi računalnik, ki je crknil na brzino. Kasneje 2 pripravnika za zeta, ki se zastopita, na te stvari. Leteči IP in antivirus prorgram, ki ščiti kišto. Komot mi ga potegnete!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Tekst bom natisnila na ultra mehak papir in šla z njim na WC :-)))))) za veliko potrebo bo že dober 🙂

Paco, tudi tebe luna nosi?

A v tej temi se moramo hvalit al kako? Pa že tako pravijo, da se preveč hvalim. 🙂

To je vse kar si “spacal” do 50+? Bolje bi bilo, če bi bil tiho…forever:).

jaz pa klasika
šola, služba, trebušček, stanovanje, poroka, 1.otrok, 2.otrok , pol pa mon

no nekaj reči je zamolčanih:))))

Tekst bom natisnila na ultra mehak papir in šla z njim na WC :-)))))) za veliko potrebo bo že dober :)[/quote]
Po dolgem času sem se nasmejal na Monu. Dobra ! 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

he he he .. in vaš CV (razen Pacota) … je pa … da si miške vtikate v luknje ☺

@ Bikini_ samo fakti bruti … pa pred 30+ ni bilo takšnih možnosti osebnega razvoja, ker se firm ni ustanavljalo v 10 minutah … se jih sploh NI ustanavljalo ☺

@ Calypso: vremi raje baterijo/usmernik … boš vsaj enkrat v življenju kaj doživela ☺

@ Goldfish: “spacal” sem tudi to, da lahko visiš na netu, bleješ na forumih, pišeš maile … čvekaš preko kamere … ampak to ne gre v CV .. to je javna dobrina – krava niti za molžo uporabna

Precenjuješ me:))). Sploh nisem vedla, da vse to počnem:)).

Nisem razvozlal, o čem piše, niti o kom piše, še manj, kaj piše. :))) Sklepam pa ,da o sebi in o zgodovini razvoja računalnikov? 😀
Informacijska tehnologija (IT) je takšno področje, da tudi če imaš dokotorat iz katerega področja v tem našem stoletju :), zastara tvoje znanje manj kot v dveh letih, če nisi vedno na svežem z informacijami in se dodatno izobražuješ, izpopolnjuješ. Prvi resnejši računalniški razmah pri nas je bil v 90’s, on pa je še v SFRJ v 70-tih in 80-tih, vključno z “diplomami”, ki jih očitno ni bilo potrebno opravljati na faksih, ampak si dobil potrdilo v Kraguljavcu v tovarni Zastav.. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nisem razvozlal, o čem piše, niti o kom piše, še manj, kaj piše. :))) Sklepam pa ,da o sebi in o zgodovini razvoja računalnikov? 😀
Informacijska tehnologija (IT) je takšno področje, da tudi če imaš dokotorat iz katerega področja v tem našem stoletju :), zastara tvoje znanje manj kot v dveh letih, če nisi vedno na svežem z informacijami in se dodatno izobražuješ, izpopolnjuješ. Prvi resnejši računalniški razmah pri nas je bil v 90’s, on pa je še v SFRJ v 70-tih in 80-tih, vključno z “diplomami”, ki jih očitno ni bilo potrebno opravljati na faksih, ampak si dobil potrdilo v Kraguljavcu v tovarni Zastav.. :D[/quote]

Navedba o potrdilu diplome v srbski tovarni Zastava zmaga….crkujem od smeha…

lahko ti zrihtam najnovejše vzorce visokotehnološke proizvodnje iz (S) – največje fabrike sekret papirja na svetu ☺

bravo matjazko – kar dva popolna mimosunka v enem stavku ☺
IT je itak že 2400 let rešen (Abacus) in so doktorati nesmiselni … pa kaj če človek početi z bitkom, pa če so v paketu 2, 4,8, 16, 32,64, 128, … zadošča domišljija in je vse narejeno.

poleg Zastave je Yuga imela tudi FAP, TAS, TAM, Litostroj, Revoz … danes pa je Akrapovoč iz branže zgoretega bencina car sveta ☺
v okolici SVN pa (I) z FIAT_ob (+ Ferrafi), Alfami, Maseratijem … v (A) PUCH, (H) Nissan, (RU) Dacia … še v (CH) so takrat delali izjemne terence Monteverdi, danes pa SMART_e
Tako, da je (bilo) možnosti za neko brezvezno potrdilo veliko ☺

bravo matjazko – kar dva popolna mimosunka v enem stavku ☺
IT je itak že 2400 let rešen (Abacus) in so doktorati nesmiselni … pa kaj če človek početi z bitkom, pa če so v paketu 2, 4,8, 16, 32,64, 128, … zadošča domišljija in je vse narejeno.

poleg Zastave je Yuga imela tudi FAP, TAS, TAM, Litostroj, Revoz … danes pa je Akrapovoč iz branže zgoretega bencina car sveta ☺
v okolici SVN pa (I) z FIAT_ob (+ Ferrafi), Alfami, Maseratijem … v (A) PUCH, (H) Nissan, (RU) Dacia … še v (CH) so takrat delali izjemne terence Monteverdi, danes pa SMART_e
Tako, da je (bilo) možnosti za neko brezvezno potrdilo veliko ☺[/quote]

Fantek Matjažko si bo QR kodo na tička vtetoviral, da se mu bo avtomatsko povezal z domačo WC školjko.. ker zdaj ima probleme in lula še v hlačke …

Oš, SŠ, služba, hrana, hrana, teža gor, teža gor, papica, par kg gor, okrogla, za šport mi dol visi, za silo znam kuhat, en partner, šla narazen, par kg gor, drug partner, še več kg gor, zdaj že vrsto let samska.

… še enormno več kil gor 🙂

Želiš reči, da si na sebi opisano “napako” tako rešil. Ja, super, good for you 😛

Želiš reči, da si na sebi opisano “napako” tako rešil. Ja, super, good for you :P[/quote]

Namesto školjke imam povezavo na Calypso… super deluje 🙂

Želiš reči, da si na sebi opisano “napako” tako rešil. Ja, super, good for you :P[/quote]

Namesto školjke imam povezavo na Calypso… super deluje :)[/quote]

Z nekom si me zamenjal, na meni ni sledov “pissinga”.
Tudi največjim profesionalcem se zgodi, da se napačno konektate 😀
glavno, da ti mehur ne trpi !

Namesto školjke imam povezavo na Calypso… super deluje :)[/quote]

Z nekom si me zamenjal, na meni ni sledov “pissinga”.
Tudi največjim profesionalcem se zgodi, da se napačno konektate 😀
glavno, da ti mehur ne trpi ![/quote]

važno da povezava deluje… I like it 🙂

Abakus so razvili kot pripomoček za računanje pred cca 4000 leti in njegova logika delovanja je osnova registru računalnikov; številni Azijci ga še vedno uporabljajo.

NM-3w, svoj CV si nekam zatlači, vališ buče v vseh svojih postih in temah ! ! !

[img]http://shrani.si/f/E/V2/1I4MmRub/abacusold.png[/img]

[img]http://shrani.si/f/3G/lG/qo8GUnq/hand-held-digital-abacus.jpg[/img]

Abakus so razvili kot pripomoček za računanje pred cca 4000 leti in njegova logika delovanja je osnova registru računalnikov; številni Azijci ga še vedno uporabljajo.

NM-3w, svoj CV si nekam zatlači, vališ buče v vseh svojih postih in temah ! ! !

[img]http://shrani.si/f/E/V2/1I4MmRub/abacusold.png[/img]

[img]http://shrani.si/f/3G/lG/qo8GUnq/hand-held-digital-abacus.jpg[/img][/quote]

The earliest known written documentation of the Chinese abacus dates to the 2nd century BC.[16]

to je raunska tablica s krogljicami, ki nima nobene veze z računalnikom. Je samo za osnovno računanje.
Tisto na kar namiguješ pa je von Neumannov model računalnika….

Mal preveč ihtave zaletavosti je bilo v tvojem postu… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close