Čustveno inteligenco je nemogoče izmerit na forumu
Spet narobe, ti bolj narobe ne moreš met kot maš…….. maš pa prav, jaz tudi ne vem ali je to pri tebi zaradi šmarnice, da slučajno ti ne hodiš z X6 ala flashgordonom po lokalih po tem ko prideta iz Cerkve… obema se blede v podobnem stilu
Bo treba spet v kliniko malo, žal mi je, ni ti uspelo prit iz zablod ki jih imaš v sebi, zdaj pa šuuuuuuu, šmarnica te čaka.
Dejansko je tu 90% ljudi ki redno sodelujejo fejkerov svojih osebnosti, večina tudi v reali. Zato pa se bodo strinjali kot si napisal, samo to ne zmorejo razumet.
ti si dokaj enostavni tip in te ni težko pogruntat. težje delo imaš sam s seboj in z malo provokacije dodaš še svojo potenco pokvarjenosti.
ne vem no. so to vplivi uživanja šmarnice?[/quote]
Nima najmanjšega smisla rint v debato s takimi ljudmi. Slej ko prej padeš na isti nivo, ni vredno. Če ve prav vse o vsakomur, čeprav nikogar osebno ne pozna. Pusti mu veselje.
Želimo že, samo vprašanje, koliko pa je to “zdravo”, da ima nekdo potrebo, da na forum (primerjalno slabšalno za druge in povzdigovalno zase) na koncu dneva napiše, kaj je počel. Ker če si zadovoljen s sabo, ne rabiš to obelodanjat na vsakem koraku, sicer ti podatki izzvenijo v golem banalnem naštevanju.
Želimo že, samo vprašanje, koliko pa je to “zdravo”, da ima nekdo potrebo, da na forum (primerjalno slabšalno za druge in povzdigovalno zase) na koncu dneva napiše, kaj je počel. Ker če si zadovoljen s sabo, ne rabiš to obelodanjat na vsakem koraku, sicer ti podatki izzvenijo v golem banalnem naštevanju.[/quote]
Hmm, po tvoje torej zadovoljni s sabo le druge analizirajo, svoje zivljenje pa skrbno skrivajo. A to si se tudi iz knjig naucil?
Želimo že, samo vprašanje, koliko pa je to “zdravo”, da ima nekdo potrebo, da na forum (primerjalno slabšalno za druge in povzdigovalno zase) na koncu dneva napiše, kaj je počel. Ker če si zadovoljen s sabo, ne rabiš to obelodanjat na vsakem koraku, sicer ti podatki izzvenijo v golem banalnem naštevanju.[/quote]
Recimo temu, da piše dnevnik in je vsebina slučajno ušla na splet. Kot avtobiografija. 🙂
Prav z vsako malenkostjo se pa v lajfu res ne splača ukvarjati.
Bolj ko teži in nabija v tri krasne, bolj jo ignoriram.
Ko se ji razkadi para skozi ušesa se pa lahko začne pogovor. :-))
Jaz sem menda zelo nesrečen, ampak se tega ne zavedam. :-)[/quote]
Eh, to ni nič. Jaz sem menda samska, tako da res ne vem, kdo je potemtakem moški, ki se tušira v moji kopalnici, je v moji kuhinji, spi v moji postelji, potem je pa še tako predrzen, da seksa z mano. :)[/quote]
Ok, sem ti že hotela reči brž, pokliči policijo, potem sem šele prebrala do konca. Jahh, če je tako predrzen, potem res nimaš kaj. Zamiži, pa kar bo – pa bo :)))
Eh, to ni nič. Jaz sem menda samska, tako da res ne vem, kdo je potemtakem moški, ki se tušira v moji kopalnici, je v moji kuhinji, spi v moji postelji, potem je pa še tako predrzen, da seksa z mano. :)[/quote]
Ok, sem ti že hotela reči brž, pokliči policijo, potem sem šele prebrala do konca. Jahh, če je tako predrzen, potem res nimaš kaj. Zamiži, pa kar bo – pa bo :)))[/quote]
Mogoče ima namišljenega prijatelja. :)))
Ok, sem ti že hotela reči brž, pokliči policijo, potem sem šele prebrala do konca. Jahh, če je tako predrzen, potem res nimaš kaj. Zamiži, pa kar bo – pa bo :)))[/quote]
Mogoče ima namišljenega prijatelja. :)))[/quote]
Aaaa, ne verjamem. To bi bilo zelo nenavadno za Senzo.
Aaaa, ne verjamem. To bi bilo zelo nenavadno za Senzo.[/quote]
Je logično, ker gre tu za literarni in ne pravni način podajanja dejstev :)))
Vseeno je nenavadno, da je napisala, da se nekdo tušira v NJENI kopalnici, je v NJENI kuhinji, spi v NJENI postelji….a ni to vse NJUNO? Razen, seveda, če je občasni obiskovalec.[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.