Čustveno inteligenco je nemogoče izmerit na forumu
Haha, dobra. Ampak, po drugi strani, je forum popolnoma enak kot je reala, le da se med seboj ne poznamo. Že ves čas trdim, da tu na forumu anonimneži napišejo tisto, kar drugi v reali za hrbtom govorijo. Forum je odsev reale.[/quote]
Jaz ga bolj jemljem kot nekakšen koncentrat reale …[/quote]
Če bi namestili skrite kamere, ki bi posnele dogajanje in izgovorjene besede, bi bila reala hujša od tega foruma.
To že, ampak JEZA, ki je tukaj kar pogosto prisotna, je tudi čustva, Hočem rečt, čustva so prisotna, le da jeza ponavadi zamegli bistvo.
Še dobro da je le in samo skela tista ki ne pade v nobeno (tako se njej zdi in tu se moj sarkazem konča) v resnici pa bi ravno njo lahko posadili v vse alineje ki jih je zapisala.
Daj nehaj se lagat še javno a ni dovolj da sam sebi lažeš? Ti nimaš uspešne zveze, ampak si uspešno v zvezi(kvečjemu) kjer se tolažiš da imaš uspešno zvezo… razlika je bistvena.[/quote]
A ta replika je pa kaj drugega kot golo kontriranje? Ker, kolikor je tu gor jamranja, kako se noče dobiti s tabo, je logičen sklep, da se ne poznata. Torej težko (praktično nemogoče) veš, kako so urejeni njegovi odnosi.[/quote]
Logičen je samo moj sklep, ker nekdo z tako dobro zvezo kot jo prikazuje na INTERNETU, ne bi mel časa niti želje po analiziranju drugih osebkov na MONu, tako kot nekdo zaposlen z visoko dodano vrednostjo (torej tudi z kaj več kot mojim minimalcem kar se spet skorajda vsi hvalijo) ne bi imel časa pisarit po MONu zjutraj, dopoldan, popoldan in zvečer….. to je edino kar je logično, in iz tega sledi edini logičen sklep, da ni to pol tako uspešna zveza kot se marsikdo tolaži, in da sanje o 2000€ plačah ipd. so le in samo forumske sanje.
Kdo se noče dobiti z mano? Kdaj sem to napisal, enkrat nekoč pred davnimi časi v eni temi (no morda v tisti temi parkrat da ne boš zdaj tabelce ven iskala) Itak je blo takrat vse jasno, to je, da se ni upal pokazat in mi v faco povedat besede ki jih piše tukaj gori, in to pove še toliko več, da je na forumu lahko biti pameten v reali pa so vsi ti ki tu analizirajo bele tihe miške, s polnimi hlačami pred takimi kot je Spider, Dater, Sadni jaz ipd.
Tak da daj nehajte sanjat in začnite živet, Franček se ga vsaj napije, vi pa travmirate po MONu, jaz igram igrice, Sadni je v fitnesu, Spider nabija žene copatarjev, eni pa se tu delajo boljše kot so. Ah ja
Še X6 ala flashgordon se ga nacuma s šnopčekom in potem kvazi bedarije, pa je že on bednik ker vidi Marijo, od vas pa samo analize drugih, lasten lajf pa katastrofa.
Ti mene ne vidiš, kako se obnašam pred računalnikom. Ne veš če sem zares jezen, ker tega ne moreš sklepat samo na podlagi napisanih kletvic. Jaz govorim kletvice tudi, ko sem dobre volje, ko se zafrkamo s kolegi, pa se dražimo na tak način. Tud z bejbami ni nič drugače. Kaj misliš, da govorijo vse slovnično pravilno ? Ne vem za tvojo generacijo, ampak te babe, mojih let, se izražajo isto kot jst. Lih tko kot jst bo rekla “boli me ku*rac*, *pi*zda zdej mam pa tega dost* ipd.
To ste vi neki hribovski pobje, pa tam frančke, pa jožice šopate v seniku. V mesto greste enkrat na leto, pa še takrat imate paranojo, da vas ne povozi avto, ko boste prečkate čez cesto.[/quote]
Res, mladi uporabljajo tovrstne stavke, izraze, besede, tudi čist tak, pogovorno. Kot nek sleng. Tam, nekje pri 15-ih letih, +/- kakšno leto ali dve.
že iz načina pisanja kdo je tu problem. Vsak, ki vsaj malo spremlja tale forum, lahko vidi, da je z avtorjem nekaj hudo narobe, ker tako žaljenje, taka jeza, taka nizkotnost, dan za dnem, ne vem, nekaj ni na mestu. Mogoče potrebuje še kakšno uro fitnesa več na dan. In niti slučajno se tak otročaj ne more primerjat s kakšnim razmišljanjem Spiderja, ki svoje ugotovitve piše na nivoju. Tudi Matkič se mi zdi po razmišljanju dokaj napreden, zato me zares preseneča, da se postavlja v bran takemu otročaju.
A ta replika je pa kaj drugega kot golo kontriranje? Ker, kolikor je tu gor jamranja, kako se noče dobiti s tabo, je logičen sklep, da se ne poznata. Torej težko (praktično nemogoče) veš, kako so urejeni njegovi odnosi.[/quote]
Logičen je samo moj sklep, ker nekdo z tako dobro zvezo kot jo prikazuje na INTERNETU, ne bi mel časa niti želje po analiziranju drugih osebkov na MONu, tako kot nekdo zaposlen z visoko dodano vrednostjo (torej tudi z kaj več kot mojim minimalcem kar se spet skorajda vsi hvalijo) ne bi imel časa pisarit po MONu zjutraj, dopoldan, popoldan in zvečer….. to je edino kar je logično, in iz tega sledi edini logičen sklep, da ni to pol tako uspešna zveza kot se marsikdo tolaži, in da sanje o 2000€ plačah ipd. so le in samo forumske sanje.
Kdo se noče dobiti z mano? Kdaj sem to napisal, enkrat nekoč pred davnimi časi v eni temi (no morda v tisti temi parkrat da ne boš zdaj tabelce ven iskala) Itak je blo takrat vse jasno, to je, da se ni upal pokazat in mi v faco povedat besede ki jih piše tukaj gori, in to pove še toliko več, da je na forumu lahko biti pameten v reali pa so vsi ti ki tu analizirajo bele tihe miške, s polnimi hlačami pred takimi kot je Spider, Dater, Sadni jaz ipd.
Tak da daj nehajte sanjat in začnite živet, Franček se ga vsaj napije, vi pa travmirate po MONu, jaz igram igrice, Sadni je v fitnesu, Spider nabija žene copatarjev, eni pa se tu delajo boljše kot so. Ah ja
Še X6 ala flashgordon se ga nacuma s šnopčekom in potem kvazi bedarije, pa je že on bednik ker vidi Marijo, od vas pa samo analize drugih, lasten lajf pa katastrofa.[/quote]
čuj ti pizdek in ostali pizdeki tvojih mnenj in gledišč,
popolnoma nehigienično je gledati in komentirati “neke zadeve”, ki jih v praksi nisi nikoli preizkusil in doživel.
Potem ti ne smeš več nič komentirat, ker si zelo nehigieničen. No morda za rehabilitacijsko kliniko kjer so te reševali od odvisnosti, tam se lahko oglašaš.
Veš, edino, kar vidiš ti, je to, kdaj je kdo kaj objavil, o tem, kaj je počel vmes, pa nimaš podatka. Odgovor na vprašanje, zakaj se pretvarjaš, da jih imaš, prepuščam tebi.
Za natančnejše podatke se obrni na Sadnega, pa naj ti posodi svojo knjigo, meni moj spomin zadostuje, poleg tega mi forumaši ne predstavljate dovolj velikega interesa, da bi si podatke o vas zapisovala v tabelice.
Prihrani mi z življenjskimi nasveti, ker jih od nekoga, ki kot kvaliteto svojega življenja napiše, da igra igrice, v večini ne bom upoštevala. Predvsem pa mi prihrani z opisovanjem življenja drugih oseb. Če me kaj zanima, vprašam, zato ne potrebujem nobene vaške čenče, ki me zalaga s podatki. Hvala.
Jaz sem menda zelo nesrečen, ampak se tega ne zavedam. :-)[/quote]
Eh, to ni nič. Jaz sem menda samska, tako da res ne vem, kdo je potemtakem moški, ki se tušira v moji kopalnici, je v moji kuhinji, spi v moji postelji, potem je pa še tako predrzen, da seksa z mano. 🙂
Čustveno inteligenco je še najlažje izmerit na forumu. Zakaj? Ker se nihče ne pretvarja, kot to počne velika večina v realnem življenju. Se pravi, če greš v reali s kom na pijačo prvič, se definitivno ne obnašaš tako, kot bi se sicer, saj se skušaš predstavit v kar najlepši luči. Na forumu se ne rabiš pretvarjat, ker poleg tega, da si anonimen, ostalih uporabnikov tudi ne poznaš in zato si lahko to, kar si, pišeš, kar misliš itd. Nihče od nas v reali ni tako zelo sproščen (razen med prijatelji). Zato se čustvena inteligenca še kako opazi preko spletnih portalov. In ne, nekdo, ki že leta komunicira na isti način, v realnem življenju nikakor ne more komunicirat popolnoma drugače, ker enostavno ni možno, razen če je dvojna osebnost, kar pa je že hudo načeta psiha in potreba po psihiatričnem zdravljenju do konca življenja. Jaz mislim, da je pravzaprav zelo nemogoče trditi, da je nekdo, ki par let zaporedoma fura popolnoma isto obnašanje, v realnosti čisto druga oseba. To je praktično nemogoče. Lahko imaš slab dan, slab teden, maximalno mesec, ne moreš pa imeti slab dan vsak sleherni dan, nekaj let zaporedoma.
Potem ti ne smeš več nič komentirat, ker si zelo nehigieničen. No morda za rehabilitacijsko kliniko kjer so te reševali od odvisnosti, tam se lahko oglašaš.[/quote]
No. S takšnimi izjavami /izmišljenimi/ dokazujes in potrjuješ svoj totalno pokvarjen značaj.
Jaz ti odgovarjal ne bom, sam pa se zamisli, o vsem premisli in vesolje ti naj pomaga, da se ti um enkrat zbistri.
Točno tako in ni kaj za dodati.
Forum je komunikacija. Iz komunikacije pa se vidijo osnovni obrisi čustvene inteligence.
Točno tako in ni kaj za dodati.
Forum je komunikacija. Iz komunikacije pa se vidijo osnovni obrisi čustvene inteligence.[/quote]
Ohh se da pa še kako! Sam oseba mora dlje časa sodelovat v komunikaciji tle na forumu, da lahko spet dobimo nek realen približek.[/quote]
Čakaj malo… kje se midva strinjava in kje se ne strinjava? :-))
Potem ti ne smeš več nič komentirat, ker si zelo nehigieničen. No morda za rehabilitacijsko kliniko kjer so te reševali od odvisnosti, tam se lahko oglašaš.[/quote]
No. S takšnimi izjavami /izmišljenimi/ dokazujes in potrjuješ svoj totalno pokvarjen značaj.
Jaz ti odgovarjal ne bom, sam pa se zamisli, o vsem premisli in vesolje ti naj pomaga, da se ti um enkrat zbistri.[/quote]
Zapletaš se, kako pa ti veš kaj vse sem jaz doživel in kaj ne? Torej, kako lahko ti meni pišeš kaj smem in kaj ne smem oz. kaj ni higienično če ne poznaš celega mojega lajfa, ko pa jaz o tebi napišem pa v jok in na drevo, pa vse igrače zraven, fuj fuj fuj, poglej kaj pišeš in se zamisli.
Vidis, jaz pa menim, da ga ne bi mogel bolj mimo brcniti. Zakaj? Par razlogov:
1. Vsaj polovica forumasev si tukaj isce partnerja. Tako zenske kot moski. Celo resno vezani, ker so jim veze ze davno nekam sle. Zate se se kako kontrolirajo. Pac, moje mnenje. Celo med tistimi, ki si jih trenutno ne iscejo, je arsikdo prisel do partner(ja/ke) on-line. Vajeni so samokontrole.
2. Kar nekaj forumasev se med seba pozna. Med njimi ni ananimnosti. Tudi zaradi tega se mnogi se toliko bolj kontrolirajo. Sploh, ker so tukaj naredili ze kariero. Za nekaterimi je tu ze desetletje igranja.
3. Ljudje smo tu z razlicnimi razlogi. Ene se spotaknejo v vse zivo, mesajo drek tam ko se vedo ne za kaj se gre, kdo drug pa sodeluje le na par podrocjih. S tem eni in drugi puscamo sila razlicne sledi. Iz tega sploh ni tako enostavno potegniti nekih zakljuckov.
4. Mnogi od nas se tukaj srecujemo z ljudmi, ki jih v reali sicer sploh ne srecujemo. Jaz npr. nimam nikarksne potrebe, da bi kogarkoli v realnem zivljenju zalil. Saj me nihce ne zali in obsoja. Tu pa me posamezniki, ki me v bistvo sloh ne poznajo, na bolj ali manj prikrit nacin redno zalijo. In ko vidis da lepa beseda niti po razno ne pomaga, jim na koncu jebe.s mater. Pa ceprav v relanem zivljenju kletvic morda sploh ne uporabljas. Ampak to si lahko privoscis le pod pogojem, da tukaj nisi zato, da se “trzis”, karkoli isces, ipd, seveda.
Skratka, mimo ga sekas. My .02. 😉
Zapletaš se, kako pa ti veš kaj vse sem jaz doživel in kaj ne? Torej, kako lahko ti meni pišeš kaj smem in kaj ne smem oz. kaj ni higienično če ne poznaš celega mojega lajfa, ko pa jaz o tebi napišem pa v jok in na drevo, pa vse igrače zraven, fuj fuj fuj, poglej kaj pišeš in se zamisli.[/quote]
ti si dokaj enostavni tip in te ni težko pogruntat. težje delo imaš sam s seboj in z malo provokacije dodaš še svojo potenco pokvarjenosti.
ne vem no. so to vplivi uživanja šmarnice?
Forum je zaprt za komentiranje.