Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni izlivi Goldfishove

Čustveni izlivi Goldfishove

To je res. Napisal si tudi, da se Goldfish strinja z objavo. In če se oba strinjata, potem ne vidim problema.[/quote]

A to dovoljenje si ti prav videl na lastne oči ali si zgolj verjel na njegovo besedo?[/quote]

http://med.over.net/forum5/read.php?124,8991159,8994826#msg-8994826

To je res. Napisal si tudi, da se Goldfish strinja z objavo. In če se oba strinjata, potem ne vidim problema.[/quote]

A to dovoljenje si ti prav videl na lastne oči ali si zgolj verjel na njegovo besedo?[/quote]

Meni je ironično, če nekdo grozi z objavo ZS-jev, ki so vedno stvar dveh in ne treh,štirih,petih,šestih…Sadni je čutil, da to mora narediti, sicer sploh nikoli ne bi začel z javnim pranjem perila. Le kako bi mu lahko človek branil…saj sam sebe smeši:).

Meni je ironično, če nekdo grozi z objavo ZS-jev, ki so vedno stvar dveh in ne treh,štirih,petih,šestih…Sadni je čutil, da to mora narediti, sicer sploh nikoli ne bi začel z javnim pranjem perila. Le kako bi mu lahko človek branil…saj sam sebe smeši:).[/quote]

Lej Goldfiška, meni te je resnično žal, ker si menda edina, ki nisi vedela, da imaš posla z bedakom.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

twelve pointz … baba z jajčniki!! ♥♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni je ironično, če nekdo grozi z objavo ZS-jev, ki so vedno stvar dveh in ne treh,štirih,petih,šestih…Sadni je čutil, da to mora narediti, sicer sploh nikoli ne bi začel z javnim pranjem perila. Le kako bi mu lahko človek branil…saj sam sebe smeši:).[/quote]

Lej Goldfiška, meni te je resnično žal, ker si menda edina, ki nisi vedela, da imaš posla z bedakom.[/quote]

Rada dajem second chance:)))).
Sicer ni panike, sem se vsaj nasmejala in nekomu naredila neizmerno veselje:).

Pa naj bo dovolj veselja. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close