Čustveni izlivi Goldfishove
To je res. Napisal si tudi, da se Goldfish strinja z objavo. In če se oba strinjata, potem ne vidim problema.[/quote]
A to dovoljenje si ti prav videl na lastne oči ali si zgolj verjel na njegovo besedo?[/quote]
http://med.over.net/forum5/read.php?124,8991159,8994826#msg-8994826
To je res. Napisal si tudi, da se Goldfish strinja z objavo. In če se oba strinjata, potem ne vidim problema.[/quote]
A to dovoljenje si ti prav videl na lastne oči ali si zgolj verjel na njegovo besedo?[/quote]
Meni je ironično, če nekdo grozi z objavo ZS-jev, ki so vedno stvar dveh in ne treh,štirih,petih,šestih…Sadni je čutil, da to mora narediti, sicer sploh nikoli ne bi začel z javnim pranjem perila. Le kako bi mu lahko človek branil…saj sam sebe smeši:).
Meni je ironično, če nekdo grozi z objavo ZS-jev, ki so vedno stvar dveh in ne treh,štirih,petih,šestih…Sadni je čutil, da to mora narediti, sicer sploh nikoli ne bi začel z javnim pranjem perila. Le kako bi mu lahko človek branil…saj sam sebe smeši:).[/quote]
Lej Goldfiška, meni te je resnično žal, ker si menda edina, ki nisi vedela, da imaš posla z bedakom.
Meni je ironično, če nekdo grozi z objavo ZS-jev, ki so vedno stvar dveh in ne treh,štirih,petih,šestih…Sadni je čutil, da to mora narediti, sicer sploh nikoli ne bi začel z javnim pranjem perila. Le kako bi mu lahko človek branil…saj sam sebe smeši:).[/quote]
Lej Goldfiška, meni te je resnično žal, ker si menda edina, ki nisi vedela, da imaš posla z bedakom.[/quote]
Rada dajem second chance:)))).
Sicer ni panike, sem se vsaj nasmejala in nekomu naredila neizmerno veselje:).
Forum je zaprt za komentiranje.