Cukanje avta!
Pozdravljeni!
Evo moj primer:
Se vozim z avtom (1.4-16V; 48.000km, 2 leti star avto) v tretji prestavi cca 55km/h. Noga na stopalki plina je ves čas konstanto obremenjena, ko mi avto kar na lepem ne gre nikamor več, tudi če sem stopalko za plin pohodil do konca ni bilo nobenega odziva (kot da v prazno pritiskam stopalko za plin – razen da se pa glas motorja močno povečal). Ko pa sem prestavil v drugo prestavo pa je avto pocukal in končno speljal.
Sem bil včeraj na servisu pa pravijo, da je vse O.K.?!?
A mogoče kdo ve kaj bi bilo lahko narobe?
Hvala za odgovore!
Klemenko
Nič nisi napisal kakšen avto voziš. mislim pa, da je računalniški program. Podobno se je dogajalo meni, le s to razliko, da je pocukal ko sem dodal med vožnjo plin. Ko pa sem speljal iz mesta nikdar. na servisu so ugotovili napake in so računalniški program ponovno naložili, kar je stalo 7000 SIT.
Sedaj je že mesec dni in je v redu. gre pa za avto Opel Meriova, benzinc.
Vzrok za to pa so lahko GSM telefoni, ki jih uporabljamo v vozilu. V servisni knjižici sicer piše, da uporaba GSM telefonov v vozilu ni dovoljena. Potrebna je vgradnja prostoročnega sistema, ker je antena ZUNAJ vozila.
Poskusi na pooblaščenem servisu, ki imajo ustrezno opremo za odpravljanje napak in ne pri kakšnih zasebnih mehanikih.
LP in srečno vožnjo.