Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čudni Ljubljančani

Čudni Ljubljančani

Mene v Ljubljani moti predvsem to, da predvsem ženske, ki jih srečujem v Ljubljani preveč glasno govorijo, v trgovini, na ulici….slišiš same hvale…jooj sm bla tm pa tm, bom šla tja pa tja, sm kupila to pa to….in z otroki se glasno pogovarjajo, največkrat ko se hvalijo za brezveze………….bruuuuuh.
Tako da se mi večkrat zgodi, ko nekaj razlagam možu, da moram utihniti, ker me mimoidoča preglasi in se me ne sliši.
Obnašajo pa se itak kot superiorne ženske:)) Kao izobražene a žal uboge, uboge na duhu.

Pšššššššššššštttttttttttttttttttttttttt!!!

pa glih čist take so tui v maribori

da mi je videt tvojega župana :)))

ampak nimaš ne jajc ali vsaj pokončnih jajčnikov, da poveš od kje si, a ne?[/quote]
Iz Ljubljane! :))))[/quote]

Kaj se torej čudiš, ko pa dobro veš, kakšni so bili protikandidati :)))

Nisem iz LJ, pa živim v LJ. Ponavadi te moti tisto, kakršen si želiš biti sam. TUdi pri nas na kmetih ni nikoli noben nič pohvalil, vsi so vse le kritizirali in opravljali. Glasne ženske so tako v mestu, kot na vasi. V mestu se znajo več hvalit in to je ok, da se znaš pohvalit. Jaz sem rabila veliko let, da se malo bolj cenim in sem se otresla tiste lažne skromnosti – svete preproščine.

Sicer pa je beseda “ČUDNO” zelo relativno – kaj je za koga čudno…Več stvari kot veš in spoznaš, manj ti je vse čudno. Če nikoli ne greš iz svoje vasi, pa ti je vse tam zunaj “ČUDNO”.

ampak na koncu koncev smo vsi Slovenci, pa bili iz Ljubljane ali iz Novega Mesta. Premajhni smo da bi se kregali zaradi mesta. Svetovno gledano smo tu itak vsi sosedje 🙂

Nisem Ljubljančanka, ampak mi je nerodno, da neljubljančani pišete take traparije.
Fajn ljudje so tako v LJ kot v MB pa v CE pa KP… in tudi slabi ljudje so tako v LJ kot v MB pa v CE pa KP. Dobri ljudje so tako v mestih kot na podeželju, slabi so tako v mestih kot na podeželju.
In tako kot je že zgoraj en napisal: Slovenci smo. Tako malo nas pa bi se kregali in se zmerajli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close