Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čudni Ljubljančani

Čudni Ljubljančani

Hitlerju so prisegli, tam nek zblojenec otroka skozi okno vrže, ljubljanski “elitni zdravnik” je natepaval pse, nek đanki je pred leti ubil zobozdravnico, če se voziš po mestu, vidiš povsod neke trenirkarje, ki nabijajo balkanski turbofolk…čudno mesto.

ja, izogni se ga raje.

Kje si pa ti doma Jaka?

Hvala bogu za obvoznico mim Ljubljane. Da res ne moremo ostali tega prenašat. 1x, max 2x na leto pa že potrpimo, če skočimo kam v sredo obvoznice.

So pa Ljubljančanke znane kot kvalitetne prostitutke v Milanu. Pri tem mislim na študentke – vikend prostitutke!

Žabarji, naučite se že enkrat slovensko.

Ušesa me bolijo, ko poslušam vaše “iz kje si” ( celo po televiziji ), ali pa “srečnega pa zdravega” za novo leto.

Hitlerju prisegli? Zgodovina: 1.

Zblojenec vrgel otroka skozi okno? 42-letnik iz Vinice (preveri kje je to), se je pa zgodilo res na Zaloški

Zdravnik natepaval pse? Verjetno je ta primer (nedokazane, a verjetne) zoofilije edinstven na tem svetu in v Sloveniji (žal ni).

Džanki ubil zobozdravnico? Ni bil džanki, ampak mentalno bolan možakar, zaposlen v KC, kjer so se ga velecenjeni zdravniki in drugi kolegi raje izogibali, kot bi mu pomagali. Toliko o belih haljah tudi sicer (in seveda so te bele halje edinstvene v Sloveniji (primer Nekrep ne šteje, jasno)).

Povsod sami v trenirkah? To so res pristni potomci mostiščarjev, ja :)))

Skratka, pišeš bedarije!

A to veste, da obstaja ime za take kot ste vi?

Lokal naciji oz. lokal ‘patrioti’:

http://www.myspace.com/golly/blog/462247992

Tudi jaz pošizim, ko to slišim! Ampak tega ne govorijo le v Lj, saj živim daaaaaleč od prestolnice in tudi ljudje tukaj na periferiji ti voščijo tako. Za bruhat.

…povedal, kje pa ti živiš?

srečn’ga pa zdrav’ga se pravilno reče, da boste vedeli, pa srečno vsem. 🙂

so zelooo čudni. Že to, s kakšno večino so si izvolili Jankoviče, je veliko čudaštvo…

eh, pusti jih … sami sebe ne marajo, pol pa pljuvajo strup brez vsakega reda in kar vsepovprek :)))

kaj to vse ljudi moti, jao … revčki so, res 😉

da mi je videt tvojega župana :)))

ampak nimaš ne jajc ali vsaj pokončnih jajčnikov, da poveš od kje si, a ne?

Perifern folk je tako silno preprost, da ni čudno, da ga motimo mi, meščani metropole. Kaj hočemo, tudi kmete je potrebno imeti v deželici. Kam bi pa mi šli čez vikend, če bi njih ne bilo ?

Jaka, od kod si ti?

No povej, kje je tvoj dom Jaka. Da ti kakšno o tvojem kraju navržemo Ljubljančani, žabarji … ne vem z vsem vse nas še zmerjate:) Ampak, zadobrim konjem se kadijo pravijo:))))

Meni je v Ljubljani lepo, Ljubljana je moj dom, ne zamenjam je za nobeno periferijo in rada imam svoje someščane, večina jih je prav super.. Pa nimam nič proti periferiji in verjamem da se tut tam, v kakšnem hlevu, na kaklšnem seniku občasno zgodi kakšna neokusna, nesprejemljiva, na meji normalnega ampak s tem nima kraj nič. Povsod najdeš bolnike, tko v Lj kot tudi v Grosuplju ali pa Vinici. In veš kaj, groza me je, da se odpirajo debate na to temo, to samo o tebi veliko pove. In ga. omejenost nima naslova, pravijo.

Če si natančen, imamo probleme s tistimi, tujerodnimi: Hitler, Rupnik, Janković, Trempus,…, da o tistih s Fužin sploh ne pišem!

Jaka, obe navedeni izjavi nista iz Lj. Prvo ne vem od kod so prinesli, druga je pa tipično gorenjska…

Ja, baje je preostala Slovenija raj na Zemlji, kar se kriminala tiče …

(Kje so že zadnjič našli 3 mrtve in zakurjene v eni hiši? Se mi zdi, ni blo v Ljubljani. Pa tole, tole, tole, pa tole

Res so čudni Ljubljančani! Par dni nazaj sem podarila nekaj oblačilc za otroka eni iz Lj. Med njimi nekaj popolnoma novih. Pošljem na svoje stroške in od takrat ne bu ne mu od nje.

Ji pošljem sporočilo, če je vsaj dobila oblačila in vse stvari in vse kar mi odgovori je : “ja seveda sem, samo sem pozabila rečt hvala.”

Moja svakinja(res pristna Ljubljančanka!), pride prvič k nam na obisk (okolica Celja) in ko se vrne s sprehoda, ko ji je brat razkazal naš kraj ona meni reče:”ne morem verjet, saj imate vse, kino, ZD in tako veliko šolo kot v LJ,…..”

Zaplankanci, res!

Tale izjava pa kaže, da bi si tudi v Ljubljani slej ko prej našel somišljenike – prav tako rasiste s izkrivljenim fašistično nacionalističnim prepričanjem, tako da lokalna pripadnost dejansko ne igra nobene vloge.

Si je pač tvoj brat izbral takšno, kot to vaši familiji pritiče. Iste sorte ptiči ste. Zaplankani gredo dobro z zaplankanimi 😉

Jaz pa nisem iz Ljubljane in nimam nič proti Ljubljančanom. Kakšne bedarije pa se greste? A imate preveč časa? Ali premalo razuma?

da mi je videt tvojega župana :)))

ampak nimaš ne jajc ali vsaj pokončnih jajčnikov, da poveš od kje si, a ne?[/quote]
Iz Ljubljane! :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close