Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čudna zobozdravnica

čudna zobozdravnica

Že en mesec me boli šestica levo zgoraj. Ko na začetku en teden ni bilo zobozdravnice-bila je na dopustu, sem šla v dežurno. Naredila mi je začasno plombo in rekla, da naj naslednji teden pokličem svojo zobozdravnico, da mi bo naredila novo plombo. Problem je ker mi je noče naredit, pravi da bo treba zob zdravit, zakaj že? Vmes sem bila jaz na dopustu, sedaj je spet ona, zob me pa kar boli. ne vem kaj naj naredim? Bojim se, da mi bo uničila zob kot mi ga je že na desni strani spodaj, enako šestica. Ko ugriznem me ful zaboli, ali pa ko spiram zobe, drugače me ne boli. Ima kdo kak nasvet?

če je zob za zdravit, boš s čakanjem  ga uničila. Sem imela podobno, hotela sem plombo, zobozdravnik je trdil, da rabim zdravljenje. Dolgo me je potem bolel, prišlo je do granuloma in na koncu sem ga morala zdravit, pa še slabše je, če čakaš, ker gre infekcija naprej.

Ta teden je spet na dopustu. Ona je rekla, da me bo vzela kot bolečino, pa je ni. Nekaj plombe manjka, zato sem dobila začasno in od takrat me še bolj boli.

Odgovor na objavo uporabnika
sončna celia, 21.07.2021 ob 18:31

Ta teden je spet na dopustu. Ona je rekla, da me bo vzela kot bolečino, pa je ni. Nekaj plombe manjka, zato sem dobila začasno in od takrat me še bolj boli.

V prvem valu korone sem bila na slabsem kot ti…v glavnem takoj jutri pojdi v dezurno ambulanto zaradi bolecin. Treba je zob odpret in scistit. Jaz morala imet odprt zob dokler zd niso zacel nazaj delat skoraj 2m. Kot ves, lani v zd tud vstopit nisi smel spomladi. Torej jutri nazaj v dezurno in naj naredijo kar morajo. Pri meni je bilo potem tako, da mi je zob v petek z zdravilom zaprla z navodilom da ce se pojavi mocna bolecina, ki ne neha naj zacasno plombo spraskam stran in kolikor lahko scistim odprtino previdno, v nedeljo sem zvezde vidla od bolecin, sem se vrnila mi je scistila odprtino in jo dezifincirala in ponovno zaprla….po dolocenem casu mi je nardila pravo plombo.

Ne vem kako je pri tebi, meni se je vnel zivec. Ko mi je zob odprla prvic v dezurni in ko sem si ga doma, je v usta prisel ogaben okus in tudi vonj. Kupila sem si se curasept za izpiranje…med tistim prvim valom, da sem izboljsala zadevo cimbolj.

Mi ne bodo nič naredili, rekla bo naj grem naslednji teden do svoje zdravnice. Saj pravim, mene zob zaboli samo takrat ko kaj jem, ko ugriznem, tudi če samo zobe skupaj ugriznem zaboli. Imam pa začasno plombo.

pojdi privat

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close